Kør-selv ferie på Hotel Waldhof auf Herrenland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Waldhof auf Herrenland

Fantastisk søområde i Nordtyskland nær historiske byer og hansestæder

Naturskøn beliggenhed i Nordtyskland
4-stjernet komfort
Tæt på Hamburg og Lübeck
 • 190 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 130 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 150 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Massage mod gebyr
 • Hund

Hotellet

Dette 4-stjernede hotel ligger omkring 50. km øst for Hamborg, omgivet af enge, skove og søer og så ligger det næsten helt op til skoven. Hotellets hyggelige atmosfære og familievenlige værelser, gør det til et meget eftertragtet sted at overnatte. Hotellet er ideelt for en miniferie i Slesvig-Holstens dejlige natur.

Hotellet tilbyder

Hotel Waldhof auf Herrenland har en god beliggenhed næsten lige i skovbrynet, omgivet af naturen og ikke langt til Mölln Centrum, som ligger omkring en 20 minutters gåtur fra hotellet. Selve hotellet har en dejlig atmosfære og en rar og hyggelig landlig decor. 

Prøv Restauranten Waldhof, der med sit regionale køkken og friske produkter og råvarer fra Slesvig-Holsten samt skønne vine specielt udvalgt af hotellets Maître, sætter en god standard for den kulinariske oplevelse. Nyd en drink før eller efter middagen omkring den varme pejs eller i loungen, der har udsigt til parken. Der serveres også morgenbuffet i tysk stil.

Hotellet udlejer cykler og der gratis parkering på hotellets område og god forbindelse til både Lübeck og Hamborg. Hvis I medbringer cykler eller e-bikes, tilbyder hotellet jer en garageplads til dem.

Værelser

Hotellets single-, dobbelt- og familieværelser har alle deres eget badeværelse med bruser og toilet samt hårtørrer. Der er sørget for underholdning med tv med et godt udvalg af kanaler, og der er selvfølgelig også gratis WiFi. Værelserne er beliggende på første og anden etage, og der er ingen elevator.

Bemærk at

Aftensmaden serveres ml. 18-20

Hvis I medbringer cykler/E-Bikes stiller hotellet en overdækket lade til parkering til rådighed.

Vis flere

Værd at se

 • Kurpark Mölln (3.6 km)

  Lidt syd for Ratzeburg i Nordtyskland ligger Kurpark Mölln. Find et billigt weekendophold for hele familien eller en sommerferie hos Risskov Bilferie og nyd en familieferie med Risskov Bilferie. Besøg Kurpark Mölln, hvor parken er fyldt med blomster, grønne plæner og vandspil. Der er gode muligheder for afslapning i parken, og bliver afslapningen for meget, så kan der spilles minigolf, skak og petanque i parken. Der er mange muligheder når turen går syd for grænsen, og Tyskland er et ideelt land at holde en billig kør-selv ferie med hele familien. Find rejsen hos Risskov Bilferie og kom godt afsted på sommerferie eller vinterferie.

  Kurpark Mölln
  Kurpark Mölln byder på gode udendørsaktiviteter.
 • WILDPARK MÖLLN (3.8 km)

  Dyreparken huser dådyr, ugler, vildsvin og andre europæiske dyr. Der er legepladser for børn, og dyr som må klappes. Flere informationer og åbningstider kan læses her: http://www.moelln-tourismus.de/a-wildpark

  WILDPARK MÖLLN
  Dyreparken huser dådyr, ugler, vildsvin og andre europæiske dyr
 • Holstentor (31.9 km)

  Den ikoniske byport, som sikrede den gamle by's centrum fra vest, betragtes af mange som symbolet på Lübeck. I dag fungerer byporten også som museum, hvor I rigtig kan opleve historien og den fantastiske bygning. Lübeck er en oplagt destination for en miniferie eller et weekendophold!

  Holstentor
  Hold miniferie i Lübeck og se den ikoniske byport, som af mange betragtes som symbolet på Lübeck.
 • Lübeck (32.9 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen. Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

  Lübeck
  Besøg den historiske by Lübeck på en ferie sydpå.
 • Schloss Ahrensburg (49.9 km)

  Hovedseværdigheden i Ahrensburg er det smukke, hvide renæssanceslot, Schloss Ahrensburg. Det ligger i midten af den grønne slotspark – på en lille ø i midten af en sø. Slottet blev bygget sidst i 1500-tallet, og blev i 1955 indrettet som museum, hvor der i dag udstilles møbler, porcelæn og kunst. Desuden fortæller en del af museet om slottet og områdets historie.

  Schloss Ahrensburg
  Det smukke Schloss Ahrensburg byder bl.a. på spændende udstillinger som kan ses under en ferie nær Hamburg
 • Hamburg (56.1 km)

  Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren. Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

  Hamburg
  Hamburg
Vis flere

Kort

Hotel Waldhof auf Herrenland
Auf dem Herrenland 2 23879 Mölln

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4.99 år i babyseng 100% rabat
Barn 5~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat