Hotel Werfenerhof

Dansk | DKK

Hotel Werfenerhof

Ved foden af Hohenwerfen i Salzburgerland

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Fantastisk beliggenhed omgivet af pragtfuld natur
 • Ved foden af Hohenwerfen i Salzburgerland
 • Skøn blanding af oplevelser, aktiviteter og afslapning
166,-
4~8 dage fra
1.149,-

Inkl. halvpension

Besøg Werfen i Pongau

4 dage
Fra 1.149,- / spar op til 126,-
NEDSAT
5 dage
Fra 1.549,- / spar op til 146,-
NEDSAT
6 dage
Fra 1.949,- / spar op til 166,-
NEDSAT
7 dage
Fra 2.399,- / spar op til 146,-
NEDSAT
8 dage
Fra 2.799,- / spar op til 156,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 4-retters menu
 • Adgang til sauna og relax afdeling
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Find roen i de smukke omgivelser på Hotel Werfenerhof. Hotellet byder på en mindre wellnessafdeling med spa, sauna og infrarød sauna, hvor I også kan bestille tid til massagebehandlinger. Der er rig mulighed for at komme ud at vandre eller at tage en tur til Salzburg, som kun ligger 50 km. fra hotellet.

Hotellet tilbyder

Hotel Werfenerhof er beliggende midt i den smukke natur i Salzburg og er nænsomt renoveret. Her kan I slappe af og nyde freden, som I ønsker det. Værtsfamilien behandler jer med varme, god mad i en afslappet atmosfære og mange ferie tips. Nyd den mest vidunderlige tid af året i et af de smukkeste områder i Østrig. Hotellet ligger meget centralt, midt i vandre-området, lige på Tauern-cykelstien. Hotel Werfenerhof ligger 50 km syd for Salzburg og er let at nå via Tauern-motorvejen (afkørsel Kaster) eller med tog (separat IC-tog station). Den hyggelige spisestue med original pejs har sin helt specielle atmosfære. Hjertet af huset byder på masser af traditioner. Om sommeren kan I nyde haven med udsigt til borgen og bjergene. Der er også en mindre wellnessafdeling med sauna, infrarød sauna, spa-rum og opholdsrum på hotellet. Du kan også bestille et udvalg af massage-behandlinger på forespørgsel. Der er gratis internet og parkering på hotellet, samt fri adgang til den mindre wellnessafdeling. 

Værelser

Værelserne er ca. 20 m2 store og råder over bad/toilet, et stort fladskærmstv, føntørrer og safe.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelset er 20m² og udstyret med dobbeltseng, Tv, radio, værdiboks og gratis Wi-Fi. Der er også eget badeværelse med brusebad.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelset er 20m² og udstyret med dobbeltseng, Tv, radio og værdiboks og gratis Wi-Fi. Der er også eget badeværelse med brusebad. Mulighed for ekstrapersoner i gæsteseng eller sovesofa foreligger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

950 km fra
Rostock, Tyskland
1100 km fra
Puttgarden, Tyskland
1125 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ishulerne i Werfen (5.6km)

Ishulerne i Werfen er de største i verden, og her har I mulighed for at opleve bjergene på en helt ny måde. I ser ispaladser af krystalklar skønhed, som selv på varme sommerdage er en isverden. Det samlede net af gange i hulerne strækker sig over en længde på over 42 km., hvoraf den største, der er ca. 1 km. lang, har flere enorme isfigurer. Et aldeles oplagt mål på en bilferie i de Østrigske bjerge.

Sankt Johann im Pongau (18.3km)

St. Johann im Pongau ligger i den sydlige del af delstaten Salzburg og er hovedstaden i Pongau amt. Byen er kendt i hele Østrig for sine skønne vandreruter og som et ideelt sted at holde skiferie. St. Johann ligger i Salzachtal, som er den største dal i Salzburg. Den lille by er et turistmål for netop friluftsmennesker, men gemmer også på seværdigheder som den smukke katedral, der bestemt fortjener et besøg. Hotellerne og byen er separeret, så byen har næsten formået at bevare sin originale struktur.

Besøg også Arthurstollen, som er en gammel tunnel, der blev brugt til at bryde kobber. Tunnelen er mindst 1600 år gammel og dele af den er tilgængeligt for offentligheden.

Besøg den lille charmerende by, der er omgivet af noget af den skønneste natur, som Salzburg kan byde på.

Gollinger Vandfald (18.8km)

Gollinger vandfaldet er en af egnens mest besøgte og romantiske naturlige seværdigheder. Her kan I opleve vandet, der falder 75 meter ned i dalen. I kan parkere knap 10 minutters gang fra vandfaldet.

Det koster omkring 3 euro for en voksen at besøge vandfaldet.

Liechtensteinklamm (24.2km)

Find en bilferie i Europa hos Risskov Bilferie og tag afsted i egen bil til Østrig på en kør-selv familieferie. Besøg Østrigs måske nok mest storslåede bjergslugt, Liechtensteinklamm. Her kan I opleve store mængder af smeltevand, der kommer brusende ned i imponerende vandfald. I kan gå på opdagelse i slugten og fra flere af broerne har I et godt overblik over naturens kræfter. Liechtensteinklamm er desuden en af de længste og dybeste slugter i Alperne. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i det smukke Østrig, i eget tempo.

Therme Amadé Spa (26.1km)

Therme Amadé Spa er et 30.000 kvadratmeter stort vandland med spa og wellness, omgivet af Altenmarkts alpine landskab. Der er et omfattende udvalg af sauna og oplevelser i vandet. De fleste af svømmebassinerne ligger indendørs, og så er der to svømmebassiner udenfor som er forbundet. Den behagelige vandtemperatur gør Herme Amadé Spa et oplagt sted at slappe af hele året rundt.

Vandet er tilført medicinske salte fra den berømte saltmine ved Bad Ischl. De fleste af bassinerne indeholder 1,5 - 2,5% saltvand, der som bekendt har en positiv effekt på huden.

Radstadt (29.2km)

Om sommeren finder I en pallette af aktivitetsmuligheder. For Jer der kan lide natur og at være aktive venter der Jer et stort antal godt markerede vandreveje i området, og for mountainbikere er der 500 km skiltede spor. Er man ikke er til kuperet terræn på cyklen, er der også muligheder nok. Tag for eksempel en cykeltur på den 250 km lange Ennsradweg, der løber i dalen.

Om vinteren er byen et paradis for skiløbere. Området med centrum i Ski Amadé byder på, ikke mindre end, 760 km skipister med 270 moderne skilifter. Desuden finder I også 150 km langrendsløjper og en skøjtebane.

Også for kulturinteresserede har den historiske Radstadt noget at byde på som medlem af ’Historiske Byer i Østrig’. Her afholdes flere kulturelle og traditionelle festivaler samt kunsthåndværksmarkeder.

Salzburg (42.8km)

Salzburg er en hyggelig by i det vestlige Østrig, der især er kendt for sin barokarkitektur, dens historie, dens beliggenhed ved Alperne og The Sound of Music. Den dejlige festspilsby er altid et besøg værd. Blandt de seværdigheder, der skal ses, når I besøger Salzburg, er borgen, der troner sig op på en bjergtop lige over floden. Desuden er Salzburg Mozarts fødeby og både hans fødested og hans bolig i de senere år kan besøges. Er I The Sound of Music fans er byen et must. Alle de skønne lokaliteter fra den populære film kan besøges.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

497,-
Kun
1.869,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Goldenes Schiff

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Oplev Salzkammergut

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling

115,-
Kun
2.349,-

Vis kort

Unik luksusferie til fantastisk pris

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Klassisk dobbeltværelse med udsigt over byen
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 522kr per nat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 576kr per nat