Miniferie med kultur på Hotel Worpsweder Tor

Dansk | DKK

Hotel Worpsweder Tor

Oplev den berømte kunstnerkoloni, Worpswede

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Berømt kunstnerkoloni med stor charme
 • Velkomstdrink og gratis minibar inkluderet
 • 4 * hotel med rummelige værelser
659,-
3~6 dage fra
1.049,-

Kunst og kultur i Worpswede

Berømt kunstnerkoloni

3 dage
Fra 1.049,- / spar op til 219,-
SPAR
4 dage
Fra 1.569,- / spar op til 362,-
SPAR
5 dage
Fra 2.089,- / spar op til 506,-
SPAR
6 dage
Fra 2.599,- / spar op til 660,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x dagens ret
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis minibar
Risskov Pakken

Nyd et skønt ophold med masser af kunst, kultur, natur og dejlig mad i den berømte tyske kunstnerlandsby, Worpswede. På det familiedrevne Hotel Worpsweder Tor får I alletiders centrale udgangspunkt med de fleste seværdigheder indenfor gåafstand.

Hotellet tilbyder

Hotel Worpsweder Tor ligger midt i den maleriske landsby, Worpswede, som er Tysklands ældste og mest berømte kunstnerkoloni. Her begyndte mange kunstnere, omkring slutningen af 1800-tallet, at søge hen i takt med, at industrialiseringen af byerne blev for kaotisk for dem. Og hvilket bedre valg end Worpswede, som bugner af charme og idyllisk natur, skjulte oaser og smukke vandområder. Så snart man ser det forstår man godt, at det har været - og stadig er - et yndet sted for kunstnere at finde ro og fodre inspirationen.

Det familiedrevne hotel tilbyder en charmerende atmosfære, og ligger ligger centralt mellem landsbyens butikker, museer og gallerier, hvoraf de fleste kan nås til fods. Worpswede byder naturligvis på masser af kunst og kultur, men I kan også komme på sejltur i en af de charmerende sejlbåde, og opleve den uforstyrrede natur i det store hede- og moseområde, ’Teufelsmoor’. Og skulle I, mod al forventning, få trang til lidt byliv, kan I besøge Bremen eller Bremerhaven, som begge ligger indenfor overskuelig køreafstand af hotellet.

Start dagen med dejlig morgenmad, og tag ud på opdagelse i landsbyen og omegn. Om aftenen serveres udsøgt, lokal mad i hyggelige omgivelser på hotellets restaurant ’Paulas’.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser tilbyder hyggelige og komfortable rammer for jeres ophold, og tilbyder alle gratis minibar med et udvalg af drikkevarer. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en ekstra opredning til rådighed, og dobbeltværelserne findes både i standard- og comfort-udgaver.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, telefon, minibar og TV. Minibaren rummer et udvalg af drikkevarer, som I gratis kan tage af.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse på 18-22 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, telefon, minibar og TV. Minibaren rummer et udvalg af drikkevarer, som I gratis kan tage af. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 2
Rummeligt comfort dobbeltværelse på 23-30 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, telefon, minibar og TV. Minibaren rummer et udvalg af drikkevarer, som I gratis kan tage af. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

250 km fra
Puttgarden, Tyskland
260 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
300 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Universum (29.1km)

Universum er et stort Science Center med over 250 udstillinger, hvor man kan lære om alverdens ting. Det spændende er dog at de 250 udstillinger kræver at man selv "leger" med dem. Se om du kan generere strøm nok til en elpære, prøv løgndetektoren, oplev et jordskælv og meget mere! En lærerig og sjov dag i sigte!

Bremen (29.6km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og besøg Bremen som er en storby i bedste forstand, hvor der er noget for enhver smag og lyst. Den 1200 år gamle hansestad er yderst populær og kombinerer det bedste af historie, tradition og kultur. Byens mest berømte vartegn er uden sammenligning byens prægtige rådhus i Weser-renæssancestil samt den ærværdige Roland-figur på den historiske markedsplads, der har været på UNESCOs liste over verdenskulturarv siden 2004. Af andre interessante seværdigheder kan nævnes byens ældste kvarter, Schnoor, den usædvanlige arkitektur i den traditionsrige Böttcherstraße samt byens domkirke. Find en billig miniferie hos Risskov Bilferie og nyd turen sydpå med hele familien på en kør-selv oplevelse i Tyskland. Der er mange børnevenlige hoteller i området, så husk at få børnene med.

Herdentor Mølle (30.4km)

Den ikoniske mølle i Bremen, som har eksisteret siden 1898 ligger ved en vold, som sikrede det gamle Bremen. Denne har en særlig plads i hjertet på folk fra Bremen. Før i tiden var der nemlig 6 møller ved voldene, og denne er den eneste der har overlevet takket være en stor gang held.

Tager man på miniferie nær Bremen kan man besøge møllen og se, at der i dag bliver malet kaffe i møllen og ikke mel som dengang. Desuden er der i dag også restaurant og café i møllen.

Ochtum Park Outlet (35.3km)

I Ochtum Park Outlet kan I finde en masse butikker med nedsatte mærkevarer op til 70% billigere end i butikkerne bl.a. Betty Barclay, Adidas, Esprit, Levi's, Lindt Chokolade og mange flere. Så spænd shoppeskoene og få en god shopping dag med resten af familien.

Delmenhorst (40.8km)

Delmenhorst har ca. 75.000 indbyggere og ligger med en god beliggenhed i det nordtyske mellem Oldenburg og Bremen. Delmenhorst er en grøn by med utallige oplevelsesmuligheder for både store og små. Byen kan desuden tilbyde et bredt udvalg af restauranter, der dækker over retter fra hele verden.

Et af byens vartegn er det 44 meter høje vandtårn, hvorfra I kan nyde en vidunderlig udsigt over Delmenhorst og det grønne område, der omkranser byen. Vandtårnet blev bygget tilbage i 1910 som en del af byens rådhusanlæg og det forsynede borgerne med vand helt frem til slutningen af 2010.

Har I de mindste med på ferien er det et must at kigge forbi byens vandland GraftTherme, der indbyder til mange timers sjov og afslapning for hele familien. Her er både rutsjebane for de større børn og et seperat område for de mindre børn. For de voksne er der mulighed for at svømme baner, mens fritidsbadet også kan tilbyde en dejlig wellnessafdeling, hvor I kan slappe af og f.eks. nyde en massage. Om sommeren er der desuden udendørs bassiner og grønt område, hvor I kan nyde solen. Kort sagt er der underholdning for alle aldre og badet vil være et sikkert hit hos de yngste.

Delmenhorst er en meget grøn by og derfor er der også fokus på at nyde den dejlige natur. Om sommeren kan I leje vandcykler og små både, som I kan sejle rundt i byens mange vandløb på. Dette er en anderledes og alternativ måde at udforske byens områder, men I vil elske de naturskønne områder fra vandet og den idylliske ro, der omgiver jer.

Stemmen (58.4km)

Den lille charmerende landsby Stemmen ligger i nærheden af det berømte hedeområde Lüneburger Heide samt midt imellem storbyerne Bremen og Hamburg.

Når I går en tur rundt i den lille landsby vil I støde på flere af områdets typiske gamle bygninger med mintfarvede gavle. Eksempler er bl.a. Muskanten, Hoops Hus, Mattens Hus og Harms Hof. De fine bygningsværker fører mange år tilbage i tiden og der gøres meget i området for at bibeholde bygningerne i deres oprindelige fremtoning.

Når I slentrer rundt og kigger på de gamle bygninger, så vil I ligge mærke til, at der også stadigvæk holdes fast i bygningernes gamle navne som f.eks. Heins Hus, Peets Hof og Lühmanns Hus. I kan bemærke de gamle navne på de gamle sten, der står ved bygningerne, hvorpå bygningens navn er indgraveret.

Der er ingen tvivl om, at det er naturen, der er i højsædet i den lille landsby. De store grønne træer præger hver eneste gade og byens forskellige bygninger som f.eks. den gamle skole er omgivet af grønne områder. I udkanten af byen præges udseendet af vandløb og små stier i det grønne. Her starter Lüneburger Heide og I bliver indhyllet i vidunderlige naturomgivelser.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

235,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~9.99 år i forældres seng 225kr per nat

Ringhotel Landhaus Gardels

Inkl. 2-retters menu

Nordsøkysten

Miniferie på Nordsøen

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x Hovedret inkl. kaffe og te
 • Gratis adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet og parkering

444,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Billig Miniferie i St. Michaelisdonn

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Queensize
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Domicil Hamburg

Miniferie i moderne storby

Hamborg området

Oplev Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Centralt i Hamburg

194,-
Kun
669,-

Vis kort

Værelser med høj komfort

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat