Tag på kør-selv ferie til Hotel Parkresidenz Putbus Wreecher Hof

Dansk | DKK

Hotel Parkresidenz Wreecher Hof

Charmerende hotel med indendørs pool og skøn beliggenhed på øen Rügen.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Resort med syv charmerende huse med stråtag
 • 10.000 m² stor have og fri adgang til wellness
 • Fantastiske oplevelser på Rügen
3~6 dage fra
919,-

Inkl. 2 x 2-retters menu

Inkl. en flaske vin

3 dage
Fra 919,- / God pris!
SPAR
4 dage
Kun 1.369,- / God pris!
SPAR
5 dage
Kun 1.819,- / God pris!
SPAR
6 dage
Kun 2.269,- / God pris!
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

På det 4-stjernede Hotel Wreecher Hof er der lagt op til et skønt ophold med en god kombination af afslapning, romantik og masser af fantastisk natur. Det familiedrevne hotel består af syv charmerende huse med stråtag omgivet af en 10.000 m² stor have, og ligger i kort afstand fra stranden på Tysklands største ø, Rügen. Her kan I forkæle Jer selv med wellness, hjemlig hygge og et utal af aktiviteter og oplevelser lige i nærheden.

Hotellet tilbyder

Hotellet er, i sig selv, en ganske speciel oplevelse, idet det faktisk er et resort bestående af syv charmerende stråtækte hytter, nænsomt bygget ind i en 10.000 m² stor have. Her kan I føle Jer dejligt langt væk fra alting, men samtidig have kort afstand til masser af oplevelser i området, såsom de berømte klipper i den UNESCO-listede Nationalpark Jasmund, det smukke område omkring Hiddensee og den charmerende by Stralsund, som er ’Porten til Rügen’.  

Som gæst ved Hotel Wreecher Hof vil I have fri adgang til det dejlige wellnessområde, hvor I kan slappe af og bare nyde livet. Wellnessområdet omfatter bl.a. en indendørs swimmingpool, finsk sauna og en infrarød sauna. Swimmingpoolen er åben for adgang hver dag kl. 7.00–21.00. Saunaerne kan der tændes for på anmodning, og de kan ligeledes anvendes indtil kl. 21.00. 

Hver morgen serveres en god og varieret morgenbuffet i hotellets hyggelige omgivelser, og om aftenen kan I nyde regionale såvel som internationale retter i den stemningsfulde restaurant.  

Der er gratis p-pladser ved hotellet og under opholdet vil I have fri adgang til trådløst internet.

Værelser

Værelserne er indrettet i de 7 stråtækte huse, som hotellet råder over. Alle værelser har eget bad og toilet og er udstyret med et fladskærms-TV.

Hotellets standard dobbeltværelser er ca. 18 m² og ligger på 3. sal og har alle skråvægge. 

Hotellets komfortværelser ligger på 2. sal, er ca. 35 m² og indrettet med separat stue og soveværelse. Der er mulighed for opredning på komfortværelserne.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse på 16m2 med skrålvægge, indrettet i hotellets loft på 2. sal. De har alle eget badeværelse, en stor seng (200x140cm), behagelige møbler og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 2
Standard dobbeltværelse på 18m2 med skråloft, indrettet i hotellets loft på 2. sal. De har alle eget badeværelse, dobbeltseng med separate madrasser, behagelige møbler og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 2
Comfort dobbeltværelse på ca. 35m2, indrettet på hotellets 1. sal. De har eget badeværelse, separat soveværelse og opholdsområde, en dobbeltseng med separate madrasser og TV. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

150 km fra
Rostock, Tyskland
330 km fra
Puttgarden, Tyskland
410 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Naturerbe Zentrum Rügen (17.3km)

Hvis I er vilde med natur og højder, så skal I overveje at besøge Naturerbe Zentrum Rügen. På udstillingscentret midt i Nationalparken har I adgang til det 40 meter høje udsigtstårn, hvorfra der er en fin udsigt over øen og de mange trækroner.

Biosphärenreservat Südost-Rügen (18.3km)

Oplev Nordtyskland i egen bil på en kør-selv ferie. Læg vejen forbi Biosphärenreservat Südost-Rügen. Dette fortryllende biosfærereservat er, på grund af sine unikke kulturlandskaber, UNESCO-listet. Området blev oprettet i 1990 og blev en del af UNESCO MAB- (Man and the Biosphere)-programmet i 1991. Inden for et forholdsvis lille område, er forskellige landskabsformationer der karakterisere kysttyskland, blevet fredet. Her er land og vand tæt forbundet; Peninsulaer og fremspring er forbundet andre via smalle strimler af land og samtidig adskilt af vandet i strandsøer og bugte. Tag de gode sko på og gå en dejlig tur i dette store smukke område. Tag på rejse i januar og find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie. Der er mange muligheder i Tyskland som også egner sig godt til en familieferie, så planæg den næste sommerferie eller vinterferie kom en kør-selv i Nordtyskland.

Østersøbad Sellin (18.5km)

I kan også besøge det populære Østersøbad Sellin, som er et af de mest attraktive badeområder på øen. Badet har en hvid strand og en lang badebro.

Hiddensee (37km)

Hiddensee er en lille ø vest for Rügen, blot ca. 19 km² stor. Øen er totalt bilfri og kan nås med en kort færgetur. Hiddensee er fredet og har siden 1990 været en del af nationalparken ”Vorpommersche Bodenlandschaft”. Her kan I bl.a. være heldige at få et glimt af en af de udrydningstruede fuglearter såsom Dværgternen. Mellem Juni og September er der regelmæssige guidede ture på øen. Hiddensee huser også et lille fiskerimuseum, som det er værd at kigge en tur forbi, når I holder sommerferie i Nordtyskland.

Stralsund (35.8km)

Den hyggelige tyske by Stralsund ligger ved Østersøkysten og byder velkommen med oplevelser for hele familien. Byens gamle del er i dag at finde på listen over UNESCOs verdens kulturarv og her finder I spændende bygninger helt tilbage fra middelalderen samt nye moderne tiltag anført af det nye, moderne havmuseum "Ozeaneum".

I Stralsund er I tæt på den eneste bro, der forbinder det tyske fastland med den naturskønne ø, Rügen. På Rügen kan I bl.a. tage turen til Jasmund Nationalpark og opleve de imponerende kridtklinter ved kysten. Her findes også Hitlers fascinerende feriecenter, Koloss von Prora. Nazisterne opførte det enorme feriecenter og badeland mellem 1936 og 1939. Anlægget består af identiske boligblokke og viser tydelig tegn på Det tredje riges arkitektur.

Nationalpark Jasmund (34.8km)

Dette naturreservat ligger på Rügen-øens nordøstligste del og er med sine 30 km² Tysklands mindste nationalpark. Det smukke område omfatter bl.a. højdedraget Stubnitz nord for Sassnitz og kalkklinter i op til 160 meters højde over havet. Parken er rig på både flora og fauna og tæller adskillige mere sjældne arter indenfor begge kategorier. Nogle af de fugle I kan være heldige at se, er f.eks. havørne, isfugle, vandrefalke og landsvaler.

Marienkirche (35.2km)

Stralsunds største kirke er Marienkirche, og det er svært ikke at få øje på den prægtige bygning midt i Stralsund. Det er også den næststørste gotiske murstenskirke i hele den baltiske region. På en ferie i egen bil kan I nemt gøre et stop og tage en tur op i det høje tårn via den smalle vindeltrappe, der bare bliver ved og ved. Endelig slutter de høje trin men afløses af endnu en gang ´trappebestigning´ indtil udsigtsplatformen i det 104 meter høje kirketårn endelig nås, en tur på lidt over 366 trin. Men det kan virkelig betale sig, fordi udsigten over byen og vandet er imponerende. Kan dog ikke anbefales, hvis nogen i familien lider af højdeskræk. På ferier i bil er det nemt at komme ud og opleve en masse og hos Risskov Bilferie kan I bestille et billigt hotelophold til turen.  

Ozeaneum (36.5km)

Besøg det interessante Ozeaneum med hele familien, og oplev de fantastiske havdyr helt tæt på. En ekstraordinær rejse gennem den undersøiske verden. Det er samtidig også den største Østersøsudstilling i Europa. Børnene kan lege sig til viden ved at udforske de mange hemmeligheder og mysterier, som havet byder på i ´Sea for Children´. Besøg også de store hvaler der hænger, og selvfølgelig Humboldt pingvinerne på museets tagterrasse.

HanseDom (39.2km)

På familieferie i Nordtyskland kan I besøge det store wellnesscenter- og vandland HanseDom. Her findes sjove oplevelser for både børn og voksne. Der findes endda mulighed for massage- og spabehandlinger. Der er også et sportscenter, hvor I kan få pulsen op med aktiviteter inden for boldsport, klatring og mere til.

Julemarked i Stralsund (36.1km)

Med kun en halvanden times kørsel fra Rostock, er julemarkedet i Stralsund en favorit blandt Sjællands juleelskere, der kan tage færgen til Tyskland.

Byen byder på gotisk arkitektur optaget på UNESCOs verdensarvsliste, som tager sig ud på smukkeste vis i decembers julelys.

Stralsund er et af Tysklands allerflotteste julemarkeder. Den gamle bydel, der er på UNESCOs verdensarvsliste, pyntes med juletræer, lys og dekorationer, og skaber en helt unik atmosfære sammen med byens gotiske byggestil.

Julemarkedet er også berømt for sine boder med det fornemmeste inden for kunsthåndværk, hvor I kan gøre et unikt julegaveindkøb, og sin skøjtesø. Følg desuden duften fra dine julegodteboder, hvor I kan spise jer mæt i ægte tysk marcipan, ristede mandler og kastanjer samt de fineste delikatesser fra egnen.

Med sine kun 90 km fra Rostock er julemarkedet særligt praktisk, hvis man kommer kørende fra Sjælland og Lolland-Falster.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Trofana Wellness & Spa

Kun 100 meter til stranden

Det nordlige Polen

Wellness ved Østersøen

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x kaffe og kage
 • Adgang til swimmingpool

834,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Nyd den smukke promenade

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~6.99 år i ekstra opredning 70% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Ringhotel Villa Margarete

Inkl. 2-retters menu

Mecklenburger Seenplatte

Charmerende Waren

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til sauna
 • 10% rabat på wellness

279,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Skøn ferie tæt på Müritz Nationalpark

Læs mere

Hotel Rügen Park

Populær ferie-ø i Tyskland

Rügen

Oplev Rügen

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 flaske vin

189,-
Fra kun
1.049,-

Vis kort

Oplev smukke Rügen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat