Tag på kør-selv ferie til Hotel Zeleny Dum

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Zeleny Dum

Hyggeligt hotel i tjekkisk bjerglandsby ved bjergkæden Erzgebirge.

Ligger i naturskønt område
Nyrenoveret og moderne hotel
Gratis parkering og WiFi
 • 700 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 675 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 525 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Mulighed for cykelleje
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Dette smukke og meget grønne hotel, der ligger i det nordlige Tjekkiet, tilbyder sine gæster afslapning i et naturskønt område. Hotel Zeleny Dum er ideel til ferie, både sommer og vinter. De majestætiske bjerge i baggrunden giver ferieopholdet noget ekstra.

Hotellet tilbyder

Hotel "The Green House" har været en del af den lille by Boží Dar i hundreder af år. Hotellet dateres tilbage til 1542. I 1808 opstod en stor brænd i byen og hotellet led også alvorlig skade under den voldsomme brænd. Siden da er hotellet blevet renoveret, og i dag er der en smuk grøn bygning i Boží Dar med køligt og moderne interiør. Hotellet tilbyder gratis parkering til sine gæster, og om vinteren er der pendulkørsel fra hotellet til skiløjperne, der ligger 5 km fra hotellet.

Værelser

Hotel Zeleny Dum har 60 sengepladser fordelt på en række værelser i forskellige størrelser. Her er både enkelt- og familieværelser. 

Alle værelser er store med masser af plads, og de er alle udstyret med eget badeværelse med bruser og toilet. Der er gratis trådløst internet på hotelområdet samt kabel-tv med en bred vifte af internationale kanaler på værelserne. Det er muligt at medbringe kæledyr, men dette skal forudbestilles.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 0,80 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Det er ikke muligt at betale med kort på hotellet. De modtager kun kontanter.

Vis flere

Værd at se

 • Boží Dar (0 km)

  Tag på en billig vinterferie sydpå til Bozi Dar som er en lille landsby i det nordvestlige Tjekkiet. Byen er en af de højest beliggende i Centraleuropa og er placeret imellem de to bjerge Gottesgaber Spitzberg (Božídarský Špičák) og Keilberg (Klínovec), som med sin højde på 1244 meter over havets overflade, er det højeste bjerg i Erzgebirge bjergkæden. Erzgebirge er blevet et populært område for vintersport. Stedet egner sig også godt til en kør-selv sommerferie og der er flere børnevenlige hoteller i området. Find jeres familieferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Bozi Dar i Tjekkiet,

  Boží Dar
  Bozi Dar i Tjekkiet egner sig til sommer- og vinterferie.
 • Keilberg (3.9 km)

  Tag på skiferie til Keilberg, som ligger i Erzgebirge-bjergkæden på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet. Find en billige sommerferie eller vinterferie og kør-selv sydpå med hele familien. Keilberg er det største skiresort i området og takket være det gode udvalg af pister bliver skiresortet besøgt af både begyndere og øvede ski-, snowboard- og langrendløbere. Om sommeren kan I nyde den smukke natur og udsigten over området. Find en billige ferie hos Risskov Bilferie og husk at se efter de børnevenlige hoteller, så bliver det lidt nemmere at holde styr på tropperne. Tag på bilferie til Tyskland og nyd sneen eller solen, I bestemmer selv farten på turen.

  Keilberg
  Tag på skiferie til Keilberg og nyd de mange udfordringer i sneen.
 • Ulve Gruben (Vlčí Jámy) (11.3 km)

  En helt speciel seværdighed i vente. Ulve Gruben er to kløfter, som er meget imponerende! Området er egentlig en gammel mine, hvor de gamle hulrum er kollapset, og dermed har dannet de imponerende kløfter. Bestemt et besøg værd, hvad enten I er til et flot skue eller vil vandre i det omkringliggende område.

  Ulve Gruben (Vlčí Jámy)
  Ulve Gruben er to kløfter, som er meget imponerende.
 • Erzgebirge (18.5 km)

  Hold billig sommerferie i Europa og tag på opdagelse i bjergkæden Erzgebirge, som danner grænsen mellem Sachsen i Tyskland og Böhmen i Tjekkiet. Bjergområdet har fået navnet Erzgebirge fra ordet "Erz", som betyder "malm", fordi bjerggrunden er rig på forskellige metalholdige mineraler. Lige siden middelalderen har disse mineraler gjort området til et af Europas vigtigste indenfor bjergværksdrift. Erzgebirge er også kendt for den stolte tradition indenfor træskærerarbejde og træsnitteri, særligt i forbindelse med julerelaterede figurer. Räuchermänn, nødeknækkere og pyramider er kendte produkter, som sælges for store beløb i hele verden. I byen Seiffen, lige nord for den tjekkiske grænse, er der flere museer herom. Bestil et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag på en kør selv ferie.

  Erzgebirge
  tag på opdagelse i bjergkæden Erzgebirge, som danner grænsen mellem Sachsen i Tyskland og Böhmen i Tjekkiet.
 • Karlovy Vary (27.5 km)

  Find en billig familieferie eller et billigt weekendophold for hele familien i Tjekkiet. Besøg Karlovy Vary som er en kurby der ligger i det nordvestlige Tjekkiet, som med sine mere end 60 varme kilder, er en af de største og mest berømte spa-byer i Tjekkiet. Byen med sine historiske bygninger, parker, seværdigheder, levende underholdning og Karlovy Vary symfoniorkester giver alle besøgende en mindeværdig oplevelse. Find et wellness ophold hos Risskov Bilferie og nyd en ferie i dejlige og behagelige omgivelser.

  Karlovy Vary
  Karlovy Vary er en kendt kurby fyldt med wellness.
 • Loket (48.0 km)

  Tag på bilferie i Europa og sæt kursen mod Tjekkiet på en kør-selv familieferie med børnene. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en billig sommerferie eller vinterferie i Tjekkiet. Besøg landsbyen Loket som ligger i Karlovy Vary-regionen i det vestlige Tjekkiet, nær den tyske grænse, med omkring 3000 indbyggere. Landsbyen er berømt for sit gotiske slot fra det 11. århundrede, som historisk set har været en meget vigtig del af det tjekkiske forsvarssystem. Byens kerne er et nationalt monument og er derfor bevaret fra den moderne udvikling. Find familievenlige rejser hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Tjekkiet med hele familien. 

  Loket
  Den charmerende by Loket ligger tæt på den tyske grænse.
 • Tysk Rumfartsmuseum (44.8 km)

  Videnskaben har det med at fascinere, og det gælder også bemandede rumflyvninger. Få den utrolige historie om rumflyvning i ´Deutsche Raumfahrtausstellung´ og kom helt tæt på luftfartsindustriens specialudstilling i Morgenröthe-Rautenkranz. Et af højdepunkterne ved besøget er turen i MIR´s træningsmodul, som er ca. 10 meter lang og giver besøgende et eksklusivt indblik i hvordan kosmonauterne lever. Lær om alt fra rumflyvningens spæde start til nutidens avancerede løfteraketter.

  Tysk Rumfartsmuseum
  Besøk den spennende utstillingen om romfart
Vis flere

Kort

Hotel Zeleny Dum
Bozi Dar 46 362 62 Bozi Dar

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~0.99 år i babyseng 100% rabat
Barn 1~4.99 år i ekstra opredning 86% rabat
Barn 5~9.99 år i ekstra opredning 50% rabat