Tag på miniferie på Hotel Zum Bürgergarten

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Zum Bürgergarten

Historiske og kulturelle oplevelser i smukke Sydharzen

Central beliggenhed i Stolberg
Charmerende hotel med rustik atmosfære
Skøn natur og spændende byer i Harzen
 • 470 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 430 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Mulighed for cykelleje
 • Gratis parkering

Hotellet

Introduktion

Det hyggelige Hotel zum Bürgergarten ligger centralt i den historiske by Stolberg omgivet af Harzens grønne skove. Fra hotellet er der udsigt til Stolberg Slot og de smukke, historiske huse i byen. Området byder på et væld af udflugtsmål; besøg eksempelvis den imponerende rosenpark "Europa-Rosarium", som byder på verdens største samling af farverige og velduftende roser.

Hotellet tilbyder

Hotel zum Bürgergarten er indrettet i en 300 år gammel, charmerende bygning og det hyggelige hotel byder på en smagfuld og rustik atmosfære. Her kan I spise middag i den hyggelige krostue eller nyde det gode vejr og en kop kaffe på terrassen.

På hotellet har I adgang til sauna, spabad, solarium og infrarød kabine. Det er også muligt at bestille tid til behandlinger som manicure og pedicure direkte på hotellet.

Værelser

Hotellet råder over 28 værelser, som alle har hvert deres individuelle præg. Værelserne er udstyret med eget bad/toilet, hårtørrer, tv, telefon og minibar. Det er muligt at bestille både enkeltværelser og dobbeltværelser. Hotellet disponerer også over et antal værelser i et anneks på den anden siden af gaden. Her skal man op af en trappe, der ikke er egnet til gangbesværede.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 2 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Annekset er ikke egnet til gangbesværede.

Vis flere

Værd at se

 • HarzquerBahn (21.5 km)

  Tag en tur med det historiske damptog på Hazquerbahnen. I kan stå på i Nordhausen, Wernigerode og Quedlinburg.

  HarzquerBahn
  Det historiske damptog på Hazquerbahnen. I kan stå på i Nordhausen, Wernigerode og Quedlinburg.
 • Wernigerode (47.7 km)

  "Den farverige by ved Harzen" Wernigerode og Wernigerode slot. Slottet troner højt oppe over byen. På slottet kan I kigge ind i fyrstelige værelser og der findes forskellige udstillinger hele året rundt. Fra slottet har I en fantastisk udsigt over Harzens landskab op til Bloksbjerg. Wernigerode er en by med masser af charme. Her findes mange pragtfulde bindingsværkshuse - det ældste er fra omkring år 1400.

  Wernigerode
  Besøg den farverige by ved Harzen Wernigerode
 • Quedlinburg (38.0 km)

  Denne middelalderby har en spændende historie, der går helt tilbage til det første årtusindskifte. Byen er på UNESCO´s verdensarvsliste på grund af de helt fantastiske og velbevarede bindingsværkshuse, toppede brostensgader og gyder, der snor sig rundt i den gamle bydel, som også byder på arkitektonisk kræs i verdensklasse. Her er der mulighed for at se forskellige stilarter fra længst forsvundne epoker, og der fremvises byggeteknikker i et væk, som et visuelt tag-selv-bord. Midt i byen ligger den smukke romanske Skt. Servatius-kirke, som også fik betydning rent politisk, da det efter sigende var her Kong Heinrich I blev kronet – han blev begravet i år 936. Byen har omkring 26.000 indbyggere. Det årlige julemarked afholdes fra november og julemåneden ud og er flere gange blevet kåret som et af de smukkeste julemarkeder i Sachsen-Anhalt.

  Quedlinburg
  Tag en tur rundt i den smukke middelalderby Quedlingburg.
 • Falkenstein Slot (40.7 km)

  Falkenstein Slot placeret på den smukke bakketop i Selketal. Hele området er et naturreservat med mulighed for flere gode vandreture. Borgen blev bygget mellem 1120 og 1150 og hører til en af de mest befæstede borge i Harzen. Dens strategiske placering på toppen af den 320 meter høje bakke gjorde borgen utrolig svær at indtage, og trods flere forsøg lykkedes det heller aldrig. I dag fungerer borgen som et museum, som er et yndet turistmål, da området er en del af den Romanske Vej, som er en smuk ottetalsrute med centrum i Magdeburg og som forbinder de betagende romanske monasterier, katedraler og slottet bygget mellem 950 og 1250 og som samtidig repræsenterer starten på kristendommen i denne del af Tyskland. Den 1.000 km lange rute byder på over 72 bygninger over 60 forskellige steder i ottetallet.

  Falkenstein Slot
  Falkenstein Slot blev bygget mellem 1120 og 1150 og hører til en af de mest befæstede borge i Harzen.
 • Europa-Rosarium (41.9 km)

  Sydharzen byder på masser af spændende udflugtsmål og er derfor en oplagt destination for en billig kør-selv ferie. Besøg eksempelvis Europa-Rosarium i den historiske bjerg-og rosenby Sangerhausen. Den imponerende park byder på Verdens største samling af roser. Mere end 8.500 forskellige sorter i alle tænkelige former, farver og vidunderlige dufte, imponerer hvert år de mange besøgende. Her venter med garanti en uforglemmelig oplevelse og en dejlig ferie. 

  Europa-Rosarium
  I Europa-Rosarium kan i opleve den helt særlige duft der kun kan opleves ved verdens største samling af roser.
Vis flere

Kort

Hotel Zum Bürgergarten
Thyratal 1 06536 Luftkurort Stolberg / Harz

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i babyseng 100% rabat
Barn 2~6 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 25% rabat
Barn 12~18 år i ekstra opredning 10% rabat