Tag på kør-selv ferie til Hotel zum Hirschen

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel zum Hirschen

Charmerende wellnesshotel i naturskønne omgivelser i Østrig.

Moderne 4-stjernet hotel centralt i Zell am See
Lækker wellness, god mad og hyggelige omgivelser
Alletiders udgangspunkt for en sommerferie i Østrig
 • 1.125 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.100 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 950 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna

Hotellet

Hotel zum Hirschen ligger skønt midt i den østrigske bjergby, Zell am See, få hundrede meter fra den smukke Zeller See. Her venter et dejligt ophold med afslappende wellness, god mad, fantastisk natur og masser af spændende oplevelser.

Hotellet tilbyder

Dette familiedrevne 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke østrigske bjergby, Zell am See. Herfra er der kort afstand til bjergene og den smukke, blanke Zeller See med vand så rent, at det kan drikkes.

Efter en skøn og oplevelsesrig dag kan I slappe af i hotellets wellnessområde med gratis adgang til såvel almindelig som infrarød sauna, Kneipp-bad og indendørs swimmingpool. Derudover kan der bestilles massage og skønhedsbehandlinger i receptionen. 

Om sommeren kan I nyde en snack eller en kop kaffe på hotellets flotte terrasse. Både om dagen og om aftenen er terrassen stedet, hvor folk mødes og hygger sig med hinanden. Skulle vejret svigte, kan I i stedet søge ind og finde Jer godt til rette i hotellets bar eller i loungeområdet. I kælderen finder I desuden Ginhouse Sportsbar, hvor der kan nydes friske cocktails efter kl. 17.00.  

Det omgivende område er helt ideelt for nogle uforglemmelige vandre- og cykelture i alperne. Der kan lejes cykler direkte på hotellet mod et mindre gebyr. 

I tilbydes privat parkering i låst garage med overvågning mod et dagligt gebyr og I har fri adgang til trådløst internet under opholdet.  

Værelser

De lyse værelser på Hotel zum Hirschen tilbyder en rar og afslappet atmosfære. Samtlige værelser er udstyret med et rummeligt badeværelse, hårtørrer, et skrivebord, kabel-TV, telefon, safe og minibar. Nogle værelser har også en balkon. 

Bemærk at

I får 25% rabat på greenfee til Golfplatz Zell am See-Kaprun samt gratis shuttle-service fra hotellet til golfpladsen. Dette skal aftales med hotellet.
I får desuden 5% rabat på entré til Tauern-Spa Kaprun.

Ønsker I at benytte hotellets cykler, skal I aftale tidspunkt for cykelleje direkte med hotellet.

Turistskat (person) pr. døgn 1,10 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Golf Club Zell am See (4.8 km)

  Golfelskere vil sikkert synes godt om Golf Club Zell am See's to 18-hulsbaner, Schmittenhöhe og Kitzsteinhorn, som ligger i naturskønne omgivelser udenfor den populære ferieby Zell am See. Golfklubben tilbyder også golf undervisning og pro shop samt en restaurant.

  Golf Club Zell am See
  Zell am See tilbyder ideelle muligheder for en golfferie i Østrig
 • Tauern Spa Zell am See - Kaprun (10.2 km)

  Besøg Tauern Spa Zell am See - Kaprun, som byder på nogle af de mest moderne wellnessfasciliteter i alperne. Her finder I 11 udendørs- og indendørspools og en saunaafdelingen med 10 forskellige saunaer og dampbade. Her er der plads til afslapning og velvære for krop og sjæl.

  Tauern Spa Zell am See - Kaprun
  Tauern Spa Zell am See - Kaprun, byder på nogle af de mest moderne wellnessfasciliteter i alperne
 • Bruck an der Glocknerstraße (6.1 km)

  Besøg Bruck an der Glocknerstraße på en familieferie med Risskov Bilferie.  Bruck an der Glocknerstraße er en lille by i Østrig med ca. 4500 indbyggere som ligger i nationalparken Hohe Tauern og her finder I fantastiske vandreruter i alle sværhedsgrader. I området er der mange udsigtspunkter, hvor I rigtig kan beundre de smukke omgivelser. Langs vandreruterne vil I opleve en unik kunstudstilling bestående af adskillige træskulpturer. For børnefamilier bliver der arrangeret vandreture for børn og I kan tage en tur på legepladsen. Om sommeren indbyder den nærtliggende store sø Zeller See til en kølig dukkert. Golf klub Zell am See-Kaprun er den største golfbane i de østrigske alper. De to 18-hullers mesterskabsbaner "Schmittenhöhe" og "Kitzsteinhorn" tilbyder golfspillere en attraktiv og varieret bane: et park-lignende fladt terræn med flere søer, velholdte faciliteter og en smuk alpin panoramaudsigt. Tag på golfferie i  Bruck an der Glocknerstraße og oplev også den smukke by Bruck an der Glocknerstraße. Østrig er velegnet til en bilferie hvor I sætter jeres eget tempo og får oplevet det smukke område, enten på en sommerferie eller vinterferie med Risskov Bilferie.

  Bruck an der Glocknerstraße
  Bruck an der Glocknerstraße byder på smukke vandreture.
 • Saalbach (17.6 km)

  Anslået antal indbyggere 2.862 Saalbach ligger i de smukkeste omgivelser under 20 km. fra den populære ferieby Zell am See. Her kan I vælge den afslappende ferie i naturen eller den aktive med et utal af muligheder. Vandreture er en af områdets største oplevelser og der er smukke ruter til enhver med mange forskellige sværhedsgrader. Desuden er der flere lifter i nærheden af hotellet, så I kan tage en panorama tur i bjergtoppene. I den lille by er der desuden gode muligheder for at svømme. Hvis vejret er godt kan I besøge byens Adventure Pool "Captain Cook", hvor I finder et 1000 m2 stort vandland, hvor der er noget for alle aldre. Vilde vandrutsjebaner med lys- og vandeffekter kombineret med beachvolley, udendørs børnebio samt en restaurant danner rammen om en hyggelig dag for hele familien. Hvis vejret ikke tillader det har byen også et indendørs vandland, hvor I også kan finde forskellige aktiviteter. Området ved hotellet er desuden et paradis for mountainbike elskere. Et væld af spændende og udfordrende stier bevæger sig igennem området og selvom I ikke er den største vovehals kan I sagtens finde en rute, der egner sig til jer.

  Saalbach
  Saalbach ligger smukt, i kort afstand fra feriebyen Zell am See og tilbyder et skønt udgangspunkt for Jeres ferie
 • Water Park Käptn Hook (17.9 km)

  I Water Park Käptn Hook finder I et 1000 m2 stort vandland, hvor der er noget for alle aldre. Vilde vandrutsjebaner med lys- og vandeffekter kombineret med beachvolley, udendørs børnebio samt en restaurant danner rammen om en hyggelig dag for hele familien.

  Water Park Käptn Hook
  Vilde vandrutsjebaner med lys- og vandeffekter
 • Sankt Johann im Pongau (39.9 km)

  St. Johann im Pongau ligger i den sydlige del af delstaten Salzburg og er hovedstaden i Pongau amt. Byen er kendt i hele Østrig for sine skønne vandreruter og som et ideelt sted at holde skiferie. St. Johann ligger i Salzachtal, som er den største dal i Salzburg. Den lille by er et turistmål for netop friluftsmennesker, men gemmer også på seværdigheder som den smukke katedral, der bestemt fortjener et besøg. Hotellerne og byen er separeret, så byen har næsten formået at bevare sin originale struktur. Besøg også Arthurstollen, som er en gammel tunnel, der blev brugt til at bryde kobber. Tunnelen er mindst 1600 år gammel og dele af den er tilgængeligt for offentligheden. Besøg den lille charmerende by, der er omgivet af noget af den skønneste natur, som Salzburg kan byde på.

  Sankt Johann im Pongau
  Sankt Johann im Pongau har sin egen katedral, som er et oplagt besøgsmål under ferien i Salzburg-regionen
 • Grossglockner Hochalpenstrasse (32.6 km)

  En mulighed, hvis I gerne vil nyde de imponerende bjerge, er, at tage turen til Fusch. Herfra kan I komme på hårnåle-svingsturen på panoramavejen Grossglockner Hochalpenstrasse. På denne tur kommer I op i omkring 2000 meters højde og I kan nyde den fantastiske panorama udsigt på hele turen.

  Grossglockner Hochalpenstrasse
  Under en ferie nær Grossglockner bør I prøve den smukke køretur ad panoramavejen
 • Dorfgastein (32.5 km)

  I kan forvente jer mange herlige timer i den smukke natur i Gasteindalen. Vand, bjerge og enge i Salzburgerland lokker med romantisk charme. Dorfgastein, Salzburgerland, viser sig fra forår til efterår fra sin bedste side. Majestætiske bjerge, grønne enge og store skove omringer jer på alle jeres udflugter. Gasteindalen kaldes også "vandets dal". Det forfriskende vand med den lige så forfriskende bjergluft garanterer en afslappende ferie i Gastein. Kombinationen af den flade, brede dal og de omgivende smukke bjerge vil forbløffe jer. Klimatet er skånsomt og mildt. Hvis I vandrer i Gastein, kan I opleve det enestående bjerglandskab. I nationalparken kan I bekvemt vandre fra en græsgang til den næste, eller klatre op på de høje toppe. Forandring garanteres af de 55 smukke græsmarker og 350 km. alpine vandrestier, som alle venter jer i Gastein. I kan også tage på udflugter på cykel eller mountainbike. Uanset om I foretrækker den flade dals cykelstier eller mountainbike-stier i bjergene, finder I fine muligheder i Gastein.

  Dorfgastein
  Nyd det smukke udsigt fra en af bjergtoppene.
 • Liechtensteinklamm (42.4 km)

  Find en bilferie i Europa hos Risskov Bilferie og tag afsted i egen bil til Østrig på en kør-selv familieferie. Besøg Østrigs måske nok mest storslåede bjergslugt, Liechtensteinklamm. Her kan I opleve store mængder af smeltevand, der kommer brusende ned i imponerende vandfald. I kan gå på opdagelse i slugten og fra flere af broerne har I et godt overblik over naturens kræfter. Liechtensteinklamm er desuden en af de længste og dybeste slugter i Alperne. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i det smukke Østrig, i eget tempo.

  Liechtensteinklamm
  Liechtensteinklamm er nok den mest kendte bjergslugt i Østrig.
 • Schaubergwerk Kupferplatte (47.4 km)

  Tag en rejse til centrum af jorden - et glimt af en minedrift for omkring 3000 år siden. En interessant tur for hele familien, hvor I kan opleve, hvordan minedrift har udviklet sig.

  Schaubergwerk Kupferplatte
  Schaubergwerk Kupferplatte byder på lidt af en tidsrejse gennem minedriftshistorien
Vis flere

Kort

Hotel zum Hirschen
Dreifaltigkeitsgasse 1, A-5700 Zell am See

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i babyseng 100% rabat
Barn 2~5 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 5~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~16 år i ekstra opredning 25% rabat
Barn 16~100 år i ekstra opredning 10% rabat