Miniferie på Hotel zur alten Post i Büsum

Dansk | DKK

Hotel zur alten Post

Billig miniferie i egen bil, tæt på det nordvesttyske vadehav

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Charmerende 4-stjernet hotel
 • Central beliggenhed i Büsum
 • Velrenomeret restaurant
742,-
3~6 dage fra
1.119,-

Inkl. halvpension

Charmerende Büsum

3 dage
Fra 1.119,- / spar op til 269,-
SPAR
4 dage
Fra 1.679,- / spar op til 350,-
SPAR
5 dage
Kun 2.019,- / spar op til 651,-
SPAR
6 dage
Kun 2.569,- / spar op til 742,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • 1 x entré til offentlig svømmehal
Risskov Pakken

Hotel zur alten Post byder velkommen til lækkert 4-stjernet ophold i historiske rammer, på den nordvesttyske kyst. Beliggende nær havnen i den charmerende kystby, Büsum, har I her et helt suverænt udgangspunkt for en ferie med uforglemmelige oplevelser ved vadehavsområdet, ’Nationalpark Schleswig-Holstenisches Wattenmeer’.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede Hotel zur alten Post er blandt et af de ældste hoteller, som ligger placeret på den tyske vestkyst, og har rødder helt tilbage i 1889. I 2016 gennemgik hotellet en omfattende renovering, som i dag står knivskarpt og elegant, og samtidig har man formået at bevare den historiske sjæl.

I forbindelse med renoveringen skabtes også hotellets indbydende Vinotek, som åbnede dørene for første gang i 2017.

Büsum er en yderst charmerende lille kystby, som har lange traditioner for fiskeri. Med tiden er byen blevet mere moderne, og har udviklet sig i takt med den stigende popularitet, men de gamle dyder, traditioner og ikke mindst byens ganske særlige atmosfære, er holdt fuldstændig intakt og autentisk.

Hovedattraktionen på den nordvesttyske kyst er naturligvis Nationalpark Vadehavet, som byder på unikke vandreture på havets bund, guidede ture, spændende udflugter og forskellige aktiviteter. Derudover er der adskillige andre byer i nærheden, såsom Friedrichsstadt, St. Peter-Ording, Husum og Westerhever, som alle helt bestemt er værd at opleve.

I får en herlig start på dagen med en omfattende morgenbuffet, som nydes i hotellets dejlige rammer.

Om aftenen serverer restauranten regionale specialiteter, i historiske og stemningsfulde omgivelser. 

Der kan parkeres ved hotellet mod et mindre dagligt gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel zur alten Post har 50 flotte og stemningsfulde værelser, som tilbyder et lækkert 4-stjernet komfortniveau. De nydelige dobbeltværelser er lyse og rummelige, og det er muligt at tilføje en ekstra opredning. Samtlige værelser har eget bad og toilet, og er udstyret med hårtørrer, skrivebord, lænestole, sikkerhedsskab, minikøleskab, telefon, og HD TV med Sky TV-pakke. 

Hotellet har værelser i den historiske bygning (3 stjerner) og i den nye bygning (4 stjerner). Værelser tildeles enten i den nye bygning eller den historiske bygning afhængig af ledighed. Gæster der medbringer hund får generelt tildelt værelser i den historiske bygning.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 4
Dobbeltværelset er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelser delvist med et siddehjørne og skrivebord, delvist med balkon eller terrasse (kan reserveres ved reservation). Der er også et fladskærms-tv på værelset (gratis Sky HD-tv), telefon og gratis WiFi (2 timer pr. enhed pr. dag). Det renoverede badeværelse har brusebad, toilet og hårtørrer. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

100 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
210 km fra
Puttgarden, Tyskland
290 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Piratenmeer (2km)

Piratenmeer er et fantastisk badeland i Büsum, med masser af oplevelser der vil friste folk i alle aldre. Udover utallige fornøjelser til børnene i form af store pools, vandrutschebaner og saltvandsbassiner, tilbydes nemlig også en lang række wellnessbehandlinger, komplet med massage og sauna. Piratenmeer er med andre ord et sikkert hit for hele familien.

Helgoland (0.8km)

På miniferie i Nordtyskland kan I fra Büsum sejle til Helgoland. Helgoland har igennem tiderne ført en omskiftelig tilværelse. Koloniseret i det 8. århundrede af Friserne og siden hen underlagt bl.a. Danmark og Hertugdømmet Schleswig. Den blev tysk i 1890 da englænderne byttede den for Zanzibar. Dens strategiske beliggenhed medførte allerede under 1. verdenskrig en stærk befæstning af øen. Op til 2. verdenskrig omdannede Hitler den til en mægtig ubådsbase. Under 2. verdenskrig blev den derfor også hårdt ramt og efter krigen brugte englænderne den til træningsmål for bombeflyvere, indtil de den 18. april 1947 forsøgte at sprænge den i luften. 6800 tons sprængstof formåede dog ikke at udslette øen. I 1952 blev den atter beboet og genopbygget og i dag er den et af Tysklands populæreste feriemål og toldfrit område.

Büsum (1.1km)

Tag på badeferie til Büsum på en rigtig familieferie. Büsum er en meget besøgt by og talrige turister kommer år efter år til byen. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Büsum. Der er ikke mange, der ved, at byen blot for 400 år siden lå på en ø – midt i Vadehavet. Først mod slutningen af 1500-tallet blev Büsum landfast som følge af naturlig landindvinding. Fra den idylliske havn er der kun nogle få meter til ”Grünstrand” med dens mange strandkurve og hvilezoner. Det rød/hvid-stribede fyrtårn er kurbyen Büsums vartegn. Kurbyen er også kendt for rejer, gåture ved Vadehavet og en græsbevokset strand. Den romantiske havn er fuld af liv og her kan I nyde stemningen. Find en billig ferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en billig sommerferie sydpå.

Heide (21km)

Heide er kendt for den største ubeboede markedsplads i Tyskland, hvor de har det populære Wochenmarkt hver lørdag morgen/formiddag. Tag på kør-selv ferie til Heide og nyd en hyggelig dag, hvor I endda også kan gå på marked og gøre jer nogle gode køb. I kan finde stort set alt og også traditionelle ting fra området.

Det er også oplagt at gå en tur i Heide og kigge nærmere på nogle af byens fine bygninger. Gå forbi St. Jürgen kirken, der efter en brand blev genoprettet i 1560. Gå også forbi det gamle pastorat, der ligger lige overfor kirken og som blev bygget tilbage i 1739. Postelheim på Südermarkt er bygget i nyrenæssance-stil, mens Dreetörn-Hus, der stammer fra 1733, er bygget i barokstil. Dette er blot få af byens mange imponerende og spændende bygninger.

Eider-Sperrwerk (20.5km)

I udkanten af Tønning i det sydvestlige Slesvig ligger Ejderdæmningen, som er noget af et syn. Da den blev indviet i 1973, var formålet at beskytte udsatte landområder mod stormfloder. Dette ikke mindst på baggrund af nogle voldsomme oversvømmelser efter en stormflod i 1962. Samtidig skulle dæmningen også være med til at regulere vandstanden i Ejderen. Tag en billig kør-selv ferie til Nordtyskland og oplev dette sted. 

Dithmarscher Wasserwelt (22.1km)

Besøg Dithmarscher Wasserwelt, der er et stort vandland med sjov for hele familien både ude og inde. Her er bl.a. indendørs 50 m pool, udendørs pools, vandrutsjebaner, men også biosauna, finsk sauna og 32 graders bassin. Vandlandet er et sikkert hit hos familiens yngste.

St. Peter-Ording (36.8km)

Gå på opdagelse i landsbyen St. Peter-Ording i Nordfriesland, hvor I bl.a. får hele 12 kilometer paradisagtig sandstrand, skovområder og store klitter. Området har været beboet siden vikingetiden og er et yderst populært udflugtssted.

Friedrichstadt (44km)

Friedrichstadt minder meget om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kaldes den lille romantiske by for "Lille Amsterdam". Byen blev anlagt af hollændere i 1621, hvor floderne Ejderen og Treene flyder sammen. Maleriske savtakkede gavle og smukke facader spejler sig i kanalerne, og husene er fyldt med udskæringer på døre og vinduer. Hollændernes prœg kan ses på byens snorlige gader, som skœrer hinanden.

Husum (55.6km)

Nyd en billig miniferie eller måske bare et weekendophold i den lille havneby Husum i Nordtyskland, hvor I kan nyde en maritim stemning. Gå langs byens Kulturpfad, der fører jer forbi 32 af byens vigtigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer I bl.a. forbi det gamle rådhus, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård. Desuden kommer I forbi flere af byens museer. I den gamle fiskerbys stræder finder I flere gourmetrestauranter og havneknejper, hvor I kan nyde en hyggelig stund.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Holsteinisches Haus

Inkl. 3-retters menu

Nordsøkysten

Charmerende kanalby

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x Te med Belgiske vafler
 • Gratis parkering

569,-
Fra kun
969,-

Vis kort

Familieejede hotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Wyndham Bad Bramstedt

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Nord for Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Adgang til indendørs pool

426,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Indendørs pool og bowling

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Strandhotel Dagebüll

Inkl. morgenbuffet

Nordsøkysten

Nordtysk strandhotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

239,-
Fra kun
719,-

Vis kort

25 km fra grænsen!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~5.99 år i ekstra opredning 70% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat