Kør-selv ferie med wellness og natur på Hotel Zur Heidschnucke

Dansk | DKK

Hotel Zur Heidschnucke

Uforglemmelig ferie med wellness, natur og storbyoplevelser

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.8 / 5

Highlights

 • 4-stjernet hotel, midt i naturen
 • Lækker 3-retters middag i varm atmosfære
 • Suverænt wellnessområde med pool og sauna
1.814,-
3~8 dage fra
1.299,-

Inkl. halvpension

Wellness i Lüneburger Heide

3 dage
Fra 1.299,- / spar op til 471,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.859,- / spar op til 740,-
NEDSAT
5 dage
Fra 2.419,- / spar op til 1.009,-
NEDSAT
6 dage
Fra 2.979,- / spar op til 1.277,-
NEDSAT
7 dage
Fra 3.539,- / spar op til 1.546,-
NEDSAT
8 dage
Fra 4.099,- / spar op til 1.815,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink og 1 x minigolf
 • Gratis brug af wellness og badekåbe
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Nyd en uforglemmelig aktiv ferie, wellnessferie eller familieferie på det 4-stjernede Hotel Zur Heidschnucke, som ligger lige nord for det berømte nordtyske hedelandskab, Lüneburger Heide. Her kan I slappe af med wellness, spille minigolf og nyde lækker regional mad på hotellet, og drage ud til fods, i bil eller på cykel, og udforske de naturskønne omgivelser, opleve Hamburg eller besøge Heide Park.

Hotellet tilbyder

Hotel Zur Heidschnucke er et 4-stjernet superiorhotel, beliggende i et naturskønt skovområde mellem Lüneburger Heide og Hamburg. Det høje kvalitetsniveau sørger for stil og komfort for folk i alle aldre, og uanset om I kommer alene, som par eller hele familien, har I her en helt suveræn base. Opholdet inkluderer en runde minigolf på hotellets egen bane, og der findes også en legeplads på stedet, hvor børnene kan hygge sig.

Under opholdet har I fri adgang til hotellets lækre wellnessområde, som byder på indendørs swimmingpool (7x10m), et wellness massagebassin med undervandsdyser (mod et gebyr), en vandfaldsbruser, en biosauna med farvelysterapi (60°C), en finsk sauna (90°C), en vitalitetsbar og en række afslapningsrum. Derudover tilbydes et udvalg af massage- og skønhedsbehandlinger (mod et gebyr) i et af de nydelige behandlingsrum, og hotellet stiller badekåber til rådighed for gæsterne.

Beliggenheden gør hotellet helt ideelt for at kombinere spaophold og aktiv ferie med vandre- og cykelture. Der findes både vandre- og cykelstier lige i nærheden af hotellet, og Lüneburger Heide ligger indenfor en cykeltur på bare 15-20 minutter. Derudover udgør hotellet også et godt udgangspunkt for spændende udflugter, f.eks. med storbyoplevelser med shopping og sightseeing i Hamburg, eller action for hele familien i forlystelsesparken, Heide Park.

I får den bedst mulige start på dagen med lækker morgenmad i hotellets hyggelige rammer, og om aftenen serveres udsøgte regionale retter i den stilfulde restaurant. Senere er det oplagt at runde af med en drink eller et glas vin i baren, hvor I også vil modtage en velkomstdrink ved ankomsten.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Zur Heidschnucken har 49 skønne værelser, som alle tilbyder et højt komfortniveau. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed, og dobbeltværelserne findes desuden både i standard-, comfort- og superior-udgaver og kan bookes med en ekstra opredning - perfekt til mindre familier.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Komfortabelt enkeltværelse, beliggende ud mod haven, med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl med lys, behagelig seng, telefon, radio, minibar, safe og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Standard dobbeltværelse på 18-20 m², beliggende ud mod haven, med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl med lys, behagelig seng, telefon, radio, minibar, safe og fladskærms-TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 3
Rummeligt comfort dobbeltværelse på 25-33m², beliggende ud mod haven, med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl med lys, behagelig seng, telefon, radio, minibar, safe og fladskærms-TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbelt superiorværelse

1 / 2
Rummeligt og moderne superior dobbeltværelse på ca. 26 m², beliggende ud mod haven, med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl med lys, behagelig seng, siddeområde, telefon, radio, minibar, safe og fladskærms-TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

180 km fra
Puttgarden, Tyskland
190 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
220 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Lüneburger Heide (6.7km)

Tag på en aktiv ferie med familien og nyd det smukke Lüneburger Heide på en kør-selv ferie til Tyskland. Find billige hoteller i området og sæt kursen mod et af de meget naturskønne områder i Tyskland. Lüneburger Heide er velegnet til gå- og cykelture, hvor de dejlige naturoplevelser er en del af ferien. Nyd den friske luft, blomstrende lyng eller et smukt tæppe af frost i vintermånederne. Lüneburger Heide er også populært til rideture på heden, vådområder og ådale. Området er beliggende mellem byerne Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I næsten hundrede år har man forsøgt at bevare områdets naturlige miljø, og Lüneburger Heide består af en række af naturparker og fredede naturområder. Find en billig miniferie eller et weekendophold for hele familien og kom afsted på en aktiv ferie i Lüneburger Heide.

Wildpark Lüneburger Heide (10.9km)

Wildpark Lüneburger Heide er en af Tysklands største zoologiske haver. Her kan I se mere end 1.200 dyr, repræsenteret gennem 140 forskellige dyrearter som sibiriske tigre, moskusokser, elge, bjørne og geder. Parken har en bred vifte af forskellige slags spisesteder, hvor I kan købe alt fra enkle retter til fine madoplevelser. Det er også tilladt at medbringe sin egen frokost i dyreparken. Børnene vil sætte pris på parkens kæmpe legeplads med trampoliner, hængebroer, mini-radiobiler og gode muligheder for at klatre og balancere.

Barfusspark Egestorf (15.9km)

Find børnevenlige hoteller tæt på Barfusspark Egestorf, lidt syd for Hamborg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik oplevelse; oplev naturen på en anden måde og hav føddernes velbefindende i fokus. Den ca. 14 hektar store naturoplevelsespark byder på 2,7 km anlagte stier med 60 forskellige forhindringer i naturmaterialer, så masser af mulighed for at få sig en aktiv ferie og parken er det perfekte sted for en skøn gåtur. I parken findes også en lille kiosk, hvor der kan købe forfriskninger. Der er i den grad lagt op til en aktiv ferie i den skønne park. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie.

HafenCity Hamburg (33km)

Tag på storbyferie eller weekendophold og oplev den fantastiske stemning i Hamburg-HafenCity bydelen. HafenCity kombinerer tradition og modernitet i en unik symbiose. En sand arkitektonisk og kulturel fornøjelse! Spændende seværdigheder som Miniatur Wunderland, Elbphilharmonien og steder som det UNESCO-listede varehusdistrikt ”Speicherstadt”, tiltrækker hvert år tusindvis af turister fra hele verden.

Snow Dome (33km)

En af de store attraktioner i Bispingen er den 23.000 kvadratmeter store ´Snow Dome´, der blandt andet kan bryste sig af en 300 meter lang skipiste. Et godt sted at lære at stå på ski, og der er sne til både øvede og begyndere. Der er ligeledes en 300 meter lang kælkebane, så alle er garanteret en masse sjov og fart i sneen.

Hamburg (33.7km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

AlsterTour (34.8km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en kør-selv sommerferie til Hamborg. Prøv at tage på sightseeing på Alster-floden og se byen og dens mange spændende facetter fra en unik vinkel. Har I lyst til en mere romantisk tur tilbydes en speciel ”Twilight Tour” hvor I vil kunne nyde solnedgangen mellem Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tændes rundt om i byen. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

Elbphilharmonie (35km)

Elbphilharmonie er en arkitektonisk bygning i Hamburg inspireret af havnens varehuse kombineret med moderne glas arkitektur. I bygningen afvikles forskellige koncerter og arrangementer i løbet af året ligesom der findes flere restauranter og barer. Elbphilharmonie Plaza er bygningens offentlige udsigtsplatform i 37 meters højde og herfra har I en fantastisk 360 graders udsigt over Hamburg by og havn. 

Heide Park Soltau (46.1km)

Savner I lidt vind i håret og kilden i maven, mens I er på sommerferie, kan det anbefales at besøge Heide Park Soltau, som er Nordtyskland største fritids- og familiepark. Her kan I mærke suset i de gigantiske rutsjebaner eller få gåsehud, når I besøger vampyrernes Transsylvanien. I kan let tilbringe en hel dag i den sjove forlystelsespark.

Tierpark Hagenbeck (43km)

Den fantastiske dyrepark har dyr for enhver smag med sine over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kan I komme helt tæt på løver, giraffer, Europas største elefantflok og meget mere! Imens I kan opleve hajer, slanger og meget mere i Trope Aquariet.

Vigtig info! De to parker kræver hver sin indgangsbillet. I kan dog købe en kombibillet, som giver adgang til begge afdelinger.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

235,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis

Hotel Domicil Hamburg

Ophold med morgenbuffet

Hamborg området

Oplev Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

264,-
Fra kun
749,-

Vis kort

Værelser med høj komfort

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Landgut Stemmen

Én overnatning i Tyskland

Lüneburger Heide

Gør et stop undervejs

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Kun
369,-

Vis kort

Miniferie mellem Bremen og Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat