Tag på kør-selv ferie til Hotel Zur Linde

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Zur Linde

Dejlig atmosfære på familiedrevet hotel i domkirkebyen Meldorf

Lige ved siden af Domkirken i Meldorf
Kort afstand til det nordtyske Vadehav
Familiedrevet hotel med traditionel restaurant
 • 100 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 180 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 260 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Introduktion

Nyd en dejlig miniferie i hyggelig domkirkeby i det vestlige Schleswig-Holstein og i kort afstand fra Vadehavet. Naturen er i højsædet i det smukke område, men I er også nær flere interessante tyske byer. Hotel zur Linde ligger centralt i Meldorf lige ved byens domkirke og her bliver I mødt i en varm og gæstfri atmosfære.

Hotellet tilbyder

Det hyggelige og familiedrevede Hotel Zur Linde er et dejligt byhotel, der ligger i den lille by Meldorf lige ved byens flotte domkirke. Hotellet tilbyder en varm og hjemlig atmosfære, hvor I straks vil slappe af. I hotellets egen restaurant, der har åbent fra 11 - 22, serveres der både regionale specialiteter samt traditionelle retter. Nyd også en forfriskning i hotellets hyggelige Gaststube, hvor I kan dele dagens oplevelser med de andre gæster. Desuden kan hotellet tilbyde en dejlig solterrasse, hvor I kan slappe af, hvis vejret tillader det og hvor I næsten kan mærke den friske havluft fra det nærtbeliggende Vadehav. 

Parkering koster ca. 25 kr. per døgn på markedspladsen lige overfor hotellet. På nogle tidspunkter er denne parkering gratis. Hotellet har dog 3 gratis parkeringspladser, men dette er først-til-mølle princippet.

Værelser

De lyse dobbeltværelser har plads til op til 4 senge. Værelserne er individuelt indrettede med TV, radio, telefon samt eget bad og toilet. Alle værelserne er ikke ryger værelser. Hotellet har ingen værelser i stueetagen og ingen elevator, så er I meget dårlig gående anbefaler vi ikke dette hotel. Hvis I ønsker en babyseng, kan I notere det i kommentarfeltet på næste side. En babyseng koster 5 euro per døgn og betales direkte på hotellet.

Bemærk at

Parkering koster ca. 3,50 EUR per bil / døgn på markedspladsen overfor hotellet. Hotellet har selv kun 3 parkeringspladser og disse kan ikke forhåndsreserveres.

Vis flere

Værd at se

 • Heide (14.3 km)

  Heide er kendt for den største ubeboede markedsplads i Tyskland, hvor de har det populære Wochenmarkt hver lørdag morgen/formiddag. Tag på kør-selv ferie til Heide og nyd en hyggelig dag, hvor I endda også kan gå på marked og gøre jer nogle gode køb. I kan finde stort set alt og også traditionelle ting fra området. Det er også oplagt at gå en tur i Heide og kigge nærmere på nogle af byens fine bygninger. Gå forbi St. Jürgen kirken, der efter en brand blev genoprettet i 1560. Gå også forbi det gamle pastorat, der ligger lige overfor kirken og som blev bygget tilbage i 1739. Postelheim på Südermarkt er bygget i nyrenæssance-stil, mens Dreetörn-Hus, der stammer fra 1733, er bygget i barokstil. Dette er blot få af byens mange imponerende og spændende bygninger.

  Heide
  Oplev Heide med sine fine bygninger og det populære Wochenmarkt.
 • Büsum (20.3 km)

  Tag på badeferie til Büsum på en rigtig familieferie. Büsum er en meget besøgt by og talrige turister kommer år efter år til byen. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Büsum. Der er ikke mange, der ved, at byen blot for 400 år siden lå på en ø – midt i Vadehavet. Først mod slutningen af 1500-tallet blev Büsum landfast som følge af naturlig landindvinding. Fra den idylliske havn er der kun nogle få meter til ”Grünstrand” med dens mange strandkurve og hvilezoner. Det rød/hvid-stribede fyrtårn er kurbyen Büsums vartegn. Kurbyen er også kendt for rejer, gåture ved Vadehavet og en græsbevokset strand. Den romantiske havn er fuld af liv og her kan I nyde stemningen. Find en billig ferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en billig sommerferie sydpå.

  Büsum
  Nyd den romantiske stemning ved havnen i Büsum.
 • Dithmarscher Wasserwelt (17.1 km)

  Besøg Dithmarscher Wasserwelt, der er et stort vandland med sjov for hele familien både ude og inde. Her er bl.a. indendørs 50 m pool, udendørs pools, vandrutsjebaner, men også biosauna, finsk sauna og 32 graders bassin. Vandlandet er et sikkert hit hos familiens yngste.

  Dithmarscher Wasserwelt
  Det store vandland med sjov for hele familien.
 • Helgoland (20.8 km)

  På miniferie i Nordtyskland kan I fra Büsum sejle til Helgoland. Helgoland har igennem tiderne ført en omskiftelig tilværelse. Koloniseret i det 8. århundrede af Friserne og siden hen underlagt bl.a. Danmark og Hertugdømmet Schleswig. Den blev tysk i 1890 da englænderne byttede den for Zanzibar. Dens strategiske beliggenhed medførte allerede under 1. verdenskrig en stærk befæstning af øen. Op til 2. verdenskrig omdannede Hitler den til en mægtig ubådsbase. Under 2. verdenskrig blev den derfor også hårdt ramt og efter krigen brugte englænderne den til træningsmål for bombeflyvere, indtil de den 18. april 1947 forsøgte at sprænge den i luften. 6800 tons sprængstof formåede dog ikke at udslette øen. I 1952 blev den atter beboet og genopbygget og i dag er den et af Tysklands populæreste feriemål og toldfrit område.

  Helgoland
 • Eider-Sperrwerk (27.5 km)

  I udkanten af Tønning i det sydvestlige Slesvig ligger Ejderdæmningen, som er noget af et syn. Da den blev indviet i 1973, var formålet at beskytte udsatte landområder mod stormfloder. Dette ikke mindst på baggrund af nogle voldsomme oversvømmelser efter en stormflod i 1962. Samtidig skulle dæmningen også være med til at regulere vandstanden i Ejderen. Tag en billig kør-selv ferie til Nordtyskland og oplev dette sted. 

  Eider-Sperrwerk
  Med sin længde på 4,8 km. er Ejderdæmningen Tysklands største kystsikring.
 • Multimar Wattforum (33.1 km)

  Multimar Wattforum er det officielle informationscenter for det UNESCO-listede slesvig-holstenske vadehavsområde. På en interaktiv måde lærer I her alt om naturen og dyrelivet i dette unikke landskab.

  Multimar Wattforum
  Multimar Wattforum
 • Husum (40.5 km)

  Nyd en billig miniferie eller måske bare et weekendophold i den lille havneby Husum i Nordtyskland, hvor I kan nyde en maritim stemning. Gå langs byens Kulturpfad, der fører jer forbi 32 af byens vigtigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer I bl.a. forbi det gamle rådhus, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård. Desuden kommer I forbi flere af byens museer. I den gamle fiskerbys stræder finder I flere gourmetrestauranter og havneknejper, hvor I kan nyde en hyggelig stund.

  Husum
  Billig miniferie i Nordtyskland: her finder I skønne gourmetrestauranter og hyggelige havneknejper.
 • Friedrichstadt (46.1 km)

  Friedrichstadt minder meget om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kaldes den lille romantiske by for "Lille Amsterdam". Byen blev anlagt af hollændere i 1621, hvor floderne Ejderen og Treene flyder sammen. Maleriske savtakkede gavle og smukke facader spejler sig i kanalerne, og husene er fyldt med udskæringer på døre og vinduer. Hollændernes prœg kan ses på byens snorlige gader, som skœrer hinanden.

  Friedrichstadt
  Kanalbyen Friedrichstadt
Vis flere

Kort

Hotel Zur Linde
Südermarkt 1 25704 Meldorf

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Det at bruge Risskov Bilferie til at arrangerer en god weekend for vores lille ”gruppe” er meget vanedannende, vi kan ikke hurtig nok få gang i den næste tur. Og hvorfor så det? For tredje gang med Risskov, blev turen igen en fantastisk oplevelse, Flairhotel Zur Linde fortjener fem stjerner for det flotte velholdte hotel med en super beliggenhed lige i centrum. Den hyggelige restaurant hvor betjeningen og maden gik op i en højere enhed, vi var 11 deltagere og fik eget lokale til hovedmåltiderne, perfekt.
  Værelserne var pæne, rene og velholdte. Byen Meldorf er en rigtig hyggelig lille by med en flot Domkirke og gode muligheder for at ose lidt i gågaden, desværre var vejret ikke positiv stemt overfor os, solen skinnede men der blæste en meget kold vind som begrænsede udeaktiviteterne. Vi forsøgte så at benytte museerne, men de var lukkede, hvorfor fandt vi ikke ud af, så de lovede gratis billetter fik vi ikke brug for. Men som før nævnt turen var de fem stjerner værd.
  Skal jeg nævne lidt negativt, er det kun at fire af selskabet fik anvist værelser i annekset uden for hotellet, værelserne var i samme standard som på hotellet, men det deler lidt sammenholdet."
  Hans Lauge, Hobro

  "...Hej vi vil blot sige at vi lige nu er på vej hjem fra en rigtig dejlig forlænget weekend i Meldorf på hotel Zur Inde. Service og mad var 100% i top. Vi er mindst 5 kg tungere..."
  Lone Kjær

  ".... dette ophold var helt perfekt.
  Hyggeligt hotel med sød, venlig samt hjælpsom betjening - lækker mad samt beliggende midt i byen over for Domkirken og lige ved torvet, hvor der var stort Marked fredag. Det giver i sig selv en spændende og farverig oplevelse med alle de handlende.
  Vil man på tur ligger Vadehavet ikke langt derfra. Her er skønt at gå tur på Digerne, kikke på de græssende får samt nyde den friske havluft. Der vil vi meget gerne ned igen til foråret."
  Hanne Pagh

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 25% rabat