Miniferie på Hotelferienanlage Friedrichsbrunn i Harzen

Dansk | DKK

Ferienanlage Friedrichsbrunn

Nyd et afslappende ophold med wellness, god mad og børnevenlige aktiviteter

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • All inclusive i naturskønne Harzen
 • Lækker wellness i hyggelige omgivelser
 • Børnevenligt hotel med hestegård
1.462,-
3~8 dage fra
779,-

All inclusive ophold

Naturskønne Harzen

3 dage
Kun 819,- / spar op til 299,-
SPAR
4 dage
Kun 1.149,- / spar op til 527,-
SPAR
5 dage
Kun 1.499,- / spar op til 736,-
SPAR
6 dage
Kun 1.849,- / spar op til 945,-
SPAR
7 dage
Kun 2.149,- / spar op til 1.204,-
SPAR
8 dage
Kun 2.449,- / spar op til 1.462,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x frokost (salatbuffet & suppe)
 • 2 x aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis øl og vin (18:00-20:00)
Risskov Pakken

All inclusive ophold

Naturskønne Harzen

3 dage
Fra 779,- / spar op til 279,-
SPAR
4 dage
Fra 1.119,- / spar op til 432,-
SPAR
5 dage
Fra 1.479,- / spar op til 596,-
SPAR
6 dage
Fra 1.799,- / spar op til 820,-
SPAR
7 dage
Fra 2.119,- / spar op til 1.024,-
SPAR
8 dage
Fra 2.419,- / spar op til 1.227,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x frokost (salatbuffet & suppe)
 • 2 x aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
Risskov Pakken

Hotelferienanlage Friedrichsbrunn ligger i landsbyen Friedrichsbrunn omgivet af Harzens smukke natur og er placeret dejligt afsides og tilbyder en særlig ro. Samtidig har I en central placering for oplevelser og seværdigheder i Harzen, mens I kan nyde et afslappende all inclusive ophold med lækker wellness, god mad og masser af familie- og børnevenlige aktiviteter.

Hotellet tilbyder

Anlægget består af to bygninger; Haus Ostharz og Haus Promenade som ligger placeret ca. 70 meter fra hinanden med receptionsbygningen mellem dem.

Det indbydende wellnessområde er det perfekte sted at slappe af og forkæle jer selv efter en spændende dag med vandreture og oplevelser i Harzen. Wellnessområdet omfatter indendørs swimmingpool, dampbad og tre forskellige saunaer. 

Hotellet er yderst børne- og familievenligt og tilbyder bl.a. et legerum til børnene. Dog må den helt store attraktion siges at være hotellets egen hestegård. Børn op til 10 år gammel kan ride på hestene og der er mulighed for at bestille en hestevognstur rundt i den omgivende Friedrichbrunner Wald.

Der tilbydes mulighed for at leje cykler direkte ved hotellet, så I let kan drage ud på opdagelse i den herlige omgivende natur. Harzen byder på lige omkring 185 km. vandrestier, som om vinteren forvandler sig til nogle formidable langrendsløjper. Således egner hotellet sig fortrinligt til både sommer- og vinterferie.

Om morgenen serveres en omfattende morgenbuffet med et godt udvalg af frisk brød og ruller, varm kaffe, syltetøj og forskelligt pålæg.

Efter frokost vil der om eftermiddagen være mulighed for at nyde en kop kaffe og en bid kage, og om aftenen serveres aftenmåltider i hotellets store restaurant.

Værelser

Hotellets værelser er indrettet i behagelige farver og har et rigt naturligt lysindfald. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed og dobbeltværelserne kan bestilles med en ekstra opredning.

Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med hårtørrer, komfortable senge, telefon og kabel-TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelset er udstyret med en dobbeltseng, kabel-tv og siddehjørne. Der er også et badeværelse med badekar eller bruser og toilet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelset er udstyret med en dobbeltseng, kabel-tv og siddehjørne. Der er også et badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

430 km fra
Rostock, Tyskland
430 km fra
Puttgarden, Tyskland
450 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Quedlinburg (17.8km)

Denne middelalderby har en spændende historie, der går helt tilbage til det første årtusindskifte. Byen er på UNESCO´s verdensarvsliste på grund af de helt fantastiske og velbevarede bindingsværkshuse, toppede brostensgader og gyder, der snor sig rundt i den gamle bydel, som også byder på arkitektonisk kræs i verdensklasse. Her er der mulighed for at se forskellige stilarter fra længst forsvundne epoker, og der fremvises byggeteknikker i et væk, som et visuelt tag-selv-bord. Midt i byen ligger den smukke romanske Skt. Servatius-kirke, som også fik betydning rent politisk, da det efter sigende var her Kong Heinrich I blev kronet – han blev begravet i år 936. Byen har omkring 26.000 indbyggere. Det årlige julemarked afholdes fra november og julemåneden ud og er flere gange blevet kåret som et af de smukkeste julemarkeder i Sachsen-Anhalt.

Falkenstein Slot (28.6km)

Falkenstein Slot placeret på den smukke bakketop i Selketal. Hele området er et naturreservat med mulighed for flere gode vandreture. Borgen blev bygget mellem 1120 og 1150 og hører til en af de mest befæstede borge i Harzen. Dens strategiske placering på toppen af den 320 meter høje bakke gjorde borgen utrolig svær at indtage, og trods flere forsøg lykkedes det heller aldrig. I dag fungerer borgen som et museum, som er et yndet turistmål, da området er en del af den Romanske Vej, som er en smuk ottetalsrute med centrum i Magdeburg og som forbinder de betagende romanske monasterier, katedraler og slottet bygget mellem 950 og 1250 og som samtidig repræsenterer starten på kristendommen i denne del af Tyskland. Den 1.000 km lange rute byder på over 72 bygninger over 60 forskellige steder i ottetallet.

Ballenstedt (17.5km)

Tag på en bilferie til Ballenstedt, som også i 2010 blev udmærket med betegnelsen ”Statsligt anerkendt rekreationssted” ved blandt andet at have en fremragende beliggenhed med gode vejrforhold samt cykelruter, et lukket net af vandreveje samt gode tilbud om sports- og fritidsaktiviteter. Så der er også gode muligheder for at familien kan få sig en aktiv ferie. Den charmerende by har alt, hvad der forventes af en lille tysk by og der er muligheder for indkøb, små restauranter og udskænkningssteder, smukke terrasser og i midten af byen ligger “Generationernes plads”, som er et skønt fritids- og afslapningsområde, hvor hele familien kan hygge sig i de dejlige naturlige omgivelser.

Stolberg (20.8km)

Lad jer fortrylle af den charmerende by Stolberg! Den historiske by i naturrige Harzen byder på karakteristisk charme og middelalderligt flair. Her kan I opleve det sydlige Harzen og de sagnomspundne Kyffhäuser bjerge i al deres mangfoldighed.

Nyd et kig til det hvide Stolberg Slot, som ligger på en bakketop i udkanten af byen. Her kan I gå en tur i slotsparken og nyde den smukke udsigt til Harzens skove. I kan også tilbringe nogle timer i svømmebadet "Thyragrotte", som ligger centralt i byen. Her finder I 3 indendørs swimmingpools samt 1 udendørs swimmingpool og en terrasse med liggestole til at nyde det gode vejr. Det udendørs område er kun åbent i sommersæsonen (maj-oktober).

Wernigerode (37.9km)

"Den farverige by ved Harzen" Wernigerode og Wernigerode slot. Slottet troner højt oppe over byen. På slottet kan I kigge ind i fyrstelige værelser og der findes forskellige udstillinger hele året rundt. Fra slottet har I en fantastisk udsigt over Harzens landskab op til Bloksbjerg. Wernigerode er en by med masser af charme. Her findes mange pragtfulde bindingsværkshuse - det ældste er fra omkring år 1400.

Nationalpark Harz (49.5km)

I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

Bloksbjerg (Brocken) (50.7km)

Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

149,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Aparthotel Panoramic

Gratis drikkevarer fra 17.30-21.00

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (17:30-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

352,-
Fra kun
1.419,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotels am Kranichsee

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Populære Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Æblejuice og vand på værelset
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna

140,-
Kun
1.469,-

Vis kort

15 km fra Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat