Miniferie på Hotell Arkad i Västerås

Dansk | DKK

Hotell Arkad

Centralt beliggende i Västerås

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tæt på søen Mälaren og Löga Strand
 • I gåafstand til centrum og domkirken
 • Udforsk smukke naturområder og cykelstier
503,-
3~4 dage fra
789,-

Inkl. halvpension

Miniferie i Västerås

3 dage
Kun 789,- / spar op til 333,-
SPAR
4 dage
Kun 1.179,- / spar op til 504,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x eftermiddagskaffe
 • Gratis adgang til sauna og billiard
Risskov Pakken
Tag på en skøn ferie til Västerås og bo på det hyggelige Hotel Arkad tæt på byens centrum og Mälaren. Her tilbydes I en behagelig base for jeres miniferie i gåafstand til gode restauranter og seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Hotel Arkad er et familiedrevet boutique-hotel, der har til huse i en renoveret bygning fra 1945. Hotellet ligger i det centrale Västerås i gåafstand fra søen Mälaren, kirkebjerget, Västerås Slot og domkirken. Der serveres en lækker morgenbuffet hver morgen, og om aftenen serveres hovedretten til middag. Hotelpakken omfatter også en lækker eftermiddagskaffe. 

Fra hotellet er I tæt på Löga Strand, hvor der er gode muligheder for at solbade og svømme om sommeren. I det omkringliggende område er der også flere gode cykelruter, f.eks. TMF, Björnön og Mälaren Rutt. For golfinteresserede ligger Västerås Golf Club inden for rækkevidde. Og for dem, der rejser med børn, er et besøg i Skandinaviens største actionbad, Kokpunkten, et besøg værd. Overnattende gæster har også gratis adgang til hotellets tv-stue, afslapningsområde med sauna og spillerum med billard og dart. Der tilbydes parkering mod et gebyr. Der er gratis trådløs internetadgang.

Værelserne

Hotel Arkad har i alt 43 individuelt indrettede værelser. I kan vælge mellem enkelt- eller dobbeltværelser til 2-3 personer. Samtlige værelser har eget badeværelse med bruser og toilet, samt tv og WiFi.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse på 15 m² med eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer, en enkeltseng (90-105 cm), skrivebord, tv, telefon, elkedel og faciliteter til at lave te og kaffe.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelse på 30 m² med eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer, 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, skrivebord, tv, telefon, kedel og faciliteter til at lave te og kaffe.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

390 km fra
Göteborg, Sverige
550 km fra
Helsingborg, Sverige 
650 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Västerås (1.7km)

Västerås ligger på Mälarens nordlige bred og er en dejlig by med lidt over 120.000 indbyggere. I kan tage en tur rundt i det hyggelige centrum og se om der ikke skulle være nogle billige godbidder på udsalg som I kan få med hjem som minde fra turen. Der ligger også flere restauranter, hvor I kan få lidt at spise eller I kan også benytte lejligheden til at besøge H&Ms allerførste butik, hvor modeimperiets historie tog sin start.

Et af byens vartegn er Västerås Koncerthus som blev indviet i 2002 af kong Carl Gustav XVI. Hold øje med de mange interessante begivenheder som afholdes i koncertsalen og på Västmanlands Teater. 

Vasaparken er også et besøg værd, et skønt sted at slappe af mindt i de smukke omgivelser. Er I på udkig efter kunst, så læg vejen forbi Karlsgatan 2, som er mødestedet for kunst og kultur, og der er også to museer; Västerås Art Museum og Västmanland landsmuseum. 

Tag familien med til Sveriges første actionbad, Kokpunkten, og få badeadrenaliet op i det røde felt. Om vinteren kan I også stå på ski ved Vedbobacken eller prøve skøjterne på skøjtebande på Mälarensøen.

Anundshög (6.3km)

Oplev et af de mange historiske steder på bilferien og gør holdt ved Anundshög. Det er Sveriges største gravhøj med en højde på 9 meter og hele 64 meter i diameter. Gravene er sandsynligvis fra 500 til 700 e.Kr. og blev brugt til ofringer til deres guder. Området var sandsynligvis også beboet allerede i stenalderen og brugt til handelsruter og vandveje.

Gocartcentret i Uppsala (83.1km)

Kan I lide fart og spænding er Gocartcentret i Uppsala et perfekt udflugtsmål. Her kan I booke firmaarrangementer og actionfyldte aftener med familie og venner. I er også velkomne til blot at droppe ind og køre et par omgange.

Det er også muligt at leje en Segway og udforske Uppsala på en Segway-sightseeing.

Ekilstuna (47.1km)

Tag en billig bilferie og besøg byen Eskilstuna i Sörmland. Byen ligger på Eskilstunaån, der forbinder søerne Hjälmaren og Mälaren, og takket være denne strategiske beliggenhed blev der dannet et handelscenter her i 1000'erne. Navnet Eskilstuna er afledt af den engelske munk og Sörmlands saint St. Eskil. Den centralt beliggende Fors kirke, som er byens ældste, dateres tilbage til midten af 1000-tallet.

Gå ikke glip af Rademachersmedjerne, som er et udendørs museum i centrum af byen, hvor I finder velbevarede huse fra Reinhold Rademachers smidjeproduktion fra det 17. århundrede. Traditionelt håndværk kan købes i området, som kan købes på stedet. Nap en billig kør-selv ferie og hold sommerferie i Sverige. 

Torshälla GK (40.6km)

Udfordrende, men ikke for svært, består Torshälla GKs 18-hullers bane, af ni huller der åbnede i 1961 og ni huller fra 1993. Banen består af tre forskellige naturtyper, eng, park og skovkarakter. Der er en sæsonbestemt golfrestaurant, der serverer frokostbuffet og a la carte.

Olieøen i Ängelsberg (59.4km)

I Ängelsberg kan I bl.a. opleve Olieøen, som er verdens ældste bevarede olieraffinaderi, og derved tilbyder en ganske unik oplevelse. Her kan I komme på en spændende guidet tur rundt i den velbevarede fabrik og de tilhørende arbejderboliger, og få et enestående kig tilbage i tiden. Bemærk venligst, at guidede ture på Olieøen kun er muligt mellem maj og september måned. Forudbestilling er ikke nødvendig.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Good Morning+ Hägersten

15 min. med T-banen til centrum

Mälardalen

Sveriges hovedstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Adgang til sauna og fitness

137,-
Kun
829,-

Vis kort

Oplev Stockholm og skærgården på ferien

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat