Miniferie i Sverige på Hotell City Motala

Dansk | DKK

Hotell City Motala

Ophold i charmerende havneby med gratis entre til populært motormuseum

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Central beliggenhed i Motala
 • Gratis adgang til Motala Motormuseum
 • Tæt på Sveriges næststørste sø, Vättern
1.063,-
3~4 dage fra
719,-

Luksuspakke inkl. 2-retters menu

Indkvartering i superior rum

3 dage
Fra 939,- / spar op til 1.063,-
SPAR
* Pris pr. person i superior dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatning m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x Chocolade og brusesæt på værelset
 • Entré til Motala motormuseum
Kvalitetstid

Inkl. halvpension

Oplev Östergötland

3 dage
Fra 719,- / spar op til 566,-
SPAR
4 dage
Fra 1.039,- / spar op til 889,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Entré til Motala motormuseum
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Hotell City Motala har en god central beliggenhed i byen Motala, som ligger direkte ved Göta-kanalen på den nordøstlige side af Sveriges næststørste sø, Vättern. Her er der lagt op til et hyggeligt ophold med mange spændende oplevelser og muligheder i en charmerende maritim atmosfære. Kig forbi Skandinaviens mest besøgte motormuseum, tag på shopping i byens hyggelige centrum og nyd den dejlige natur omkring Vättern.

Hotellet tilbyder

Det hyggelige hotel ligger i centrum af den maritime svenske by, Motala, med mange charmerende butikker, restauranter og caféer lige uden for døren. Her har gæster kunnet overnatte lige siden 1961, og gennem de senere år er hotellet nænsomt blevet renoveret, med det resultat, at indretningen og atmosfæren på hotellet i dag går i skøn harmoni med byens maritime udtryk.

I bor bare en kort gåtur fra byens charmerende havn, hvor I bl.a. finder Motala Motormuseum, som er Skandinaviens mest populære motormuseum, og som huser en stor samling af nostalgiske ting og sager. Overnattende gæster på Hotell City Motala har gratis adgang til museet, så det bør man helt bestemt benytte sig af. I har også den skønne Varamon strand, beliggende på Vätterns bred, indenfor kort afstand.

Hver morgen serveres en dejlig morgenbuffet, som I kan nyde i hyggelige rammer. Aftensmaden (kokkens valg) serveres i hotellets indbydende og hyggelige pubhytte. 

Hotellet tilbyder parkering mod et mindre dagligt gebyr og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Der findes i alt 55 enkle og hyggelige værelser på hotellet, og disse tæller både enkeltværelser og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger.

Alle værelserne er indrettet i et maritimt tema og har eget badeværelse med toilet og er udstyret med behagelige senge, skrivebord og TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

270 km fra
Göteborg, Sverige
360 km fra
Helsingborg, Sverige 
450 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

St. Olofs Kloster og Vor Frue Kirke (19km)

Besøg ruinen af St. Olofs Kloster, et andet dominikanerkloster i Skänninge, som blev grundlagt i begyndelsen af 1200-tallet i Skänninge. Her findes den flotte Vor Frue Kirke, som blev bygget i begyndelsen af 1300-tallet

Skänninge (19.2km)

I klosterbyen Skänninge, ca. 10 km nord for Mjölby, finder I flere historiske seværdigheder. Blandt andet St. Ingrids’ Klosterruin, et kloster, som blev opført i begyndelsen af 1200-talet. Dette var Sveriges første kvindelige dominikanerkloster. En kuriøs historie om Skänninge er, at den første elefant i Sverige blev vist frem netop her, tilbage i 1806. Billetpriserne var så høje, at det startede et oprør blandt de lokale, som var så stort, at militæret blev indkaldt som hjælp til at dæmpe gemytterne. Dette oprør blev reporteret over hele landet under overskriften ”Elefantoprøret i Skänninge”. I Skänninge kan I også besøge St. Ingrids Gille, Skänninges Egnshistorieforening med sit rosarie, sin urtehave og sine tre flotte historiske bygninger.

Högbystenen (23.2km)

Mens i holder sommerferie i området, bør I besøge Högbystenen, cirka fem km. nord fra Mjölby. Högbystenen er fra 1000-tallet og ligger omkring 1 km nord fra Högby kirke ved Högby gamle kirkegård.

Mjölby Kirke (27.8km)

Besøg også Mjölby Kirke, som blev opført i 1100-tallet, og som er særligt kendt for C.H. Crodels glasmalerier. De forestiller treenigheden. Døbefonten blev bygget i Skänninge og Vadstena mellem 1620 og 1670.

Vimne Bränngård (29.8km)

Tag en tur til Vimne Bränngård, hvor I kan ride på islandske heste samt give jer i kast med andre oplevelser på hest. F.eks. kan I prøve yoga på hesteryg.

Mjölby (28.5km)

Mjölby er en charmerende lille by, med ca. 13.000 indbyggere, beliggende i Östergötland. Byen har rødder tilbage fra middelalderen, men området har været benyttet af mennesker i meget længere tid, hvilket man kan se på de mange gamle slotte og grave i området. F.eks. kan I besøge gravpladsen, Kungshögarna.

I sommerhalvåret findes der flere muligheder for at nyde områdets friluftsbade, eksempelvis Skogssjöbadet, Nederlösabadet eller Västra Hargsjön.

Er I til flot natur, så kan I besøge f.eks. Skogssjöns naturreservat, eghaverne i Solberga eller Stora Haddebos naturreservat.

Mantorp Park (30.9km)

Tag på billig bilferie i Sverige og oplev et af Sveriges førende motorsportsfaciliteter, Mantorp Park, som ligger kun 13 km fra Mjölby. Her kan I give jer i kast med aktiviteter som drifting eller besøge et af deres mange årlige events. 

Mantorp Glasbruk (32.7km)

Tag på billig ferie i egen bil til Sverige og besøg Mantorp Glasbruk, hvor I kan opleve glaspustning efter en århundred år gammel tradition. De har også en butik og et udstillingslokale for deres flotte kunsthåndværk. Et oplagt udflugtsmål for en billig sommerferie eller familieferie i Sverige.

Svaneholms Borgruin (43.2km)

I et skovområde, blot ca. 10 km sydøst for Mjölby, kan I besøge ruinerne af middelalderborgen Svaneholm fra 1300-tallet. Smukt beliggende på en halvø ved søen, Kilarpesjön, i sognet Västra Harg, ligger den skjulte og gennem århundreder uberørte borgruin. Uberørt forstået på den måde, at der endnu ikke har fundet arkæologiske undersøgelser sted og at relativt få overhovedet kender til middelalderlevnet, idet det kun er nævnt i nogle enkelte tekster fra dengang.

Ekenäs Slot (70.7km)

Tag på en billig bilferie og oplev Ekenäs Slot er et imponerende renæssanceslot som bl.a. fortæller en historie om Sveriges magtrolle i det 17. og 18. århundrede. Derudover er huser slottet også et årligt ridderspil i Maj måned.

Julemarked i Norrköping (83.3km)


Velkommen til julen i Värmekyrkan og Norrköping, hvor hele familien kan nyde den magiske julestemning og fejre julens første advent. Tag på en kort weekendophold eller en miniferie i egen bil og aflæg Norrköping et julebesøg. 


Tag turen ind til det traditionelle julemarked som afholdes den første dag i advent. Børnene kan også sende deres juleønskeseddel til julemanden, som går rundt ved grantræerne. Der spilles julemusik, og et pulserende liv omkring småboderne, hvor der blandt andet sælges kunsthåndværk, der er også et kunsthåndværksted, og julegodter. Benyt også lejligheden til at besøge Norrköping, som er en dejlig by, der byder på gode restauranter, hyggelige caféer og gode shopping- og sightseeingmuligheder.

Benyt lejligheden til at kombinere en shoppingtur og starten på julen med et besøg på julemarkedet i Norrköping. I kan bestille billige hotelpakker i og omkring Norrköping hos Risskov Bilferie og få startet julen i Norrköping i Sverige.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotell Högland

Inkl. dagens ret

Småland

I nærheden af Astrid Lindgrens verden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet og parkering

519,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Hold ferie i højlandet i Småland

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 85.2kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Lundsbrunn Resort och Spa

Inkl. sommerbuffet

Vänern

Oplev smukke Lundsbrunn

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x eftermiddagskaffe
 • 2 x Sommerbuffet
 • 1 x entré til spa
 • Fri adgang til fitness centret

1.079,-
Kun
1.289,-

Vis kort

Hyggeligt spahotel omgivet af skøn natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse i Sörbodal
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Skara Konsthotell

Inkl. halvpension

Vestre Götaland

Kunst og stil i Skara

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet og parkering
 • Fri adgang til motion og afslapningsområde

326,-
Kun
789,-

Vis kort

Oplev historiske Skara

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat