Tag på bilferie til Hotell Fridhemsgatan

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotell Fridhemsgatan

Bo i gåafstand til gågaden i Mora, ski stadion, Zorn og Vasaloppsmuseet.

 • 725 km fra Øresundsbroen
 • 470 km fra Göteborg, Sverige
 • 675 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Massage mod gebyr

Hotellet

Hotell Fridhemsgatan ligger i det centrale Mora, i gåafstand fra det berømte Zorn Museum. På hotellet har I fri adgang til et veludstyret motionscenter, og der er også mulighed for at bestille skønhedsbehandlinger. Hotellet er omgivet af smuk natur, der inviterer til vandreture, cykling og skiløb. Når I er i området er Nusnäs fabrikken et besøg værd. Her kan I se hvordan den berømte dalarhest produceres.

Hotellet tilbyder

Hotellets restaurant fokuserer på lokalt producerede ingredienser med kød og fisk fra Dalarna. Restauranten serverer både morgenmad og aftensmad, baseret på både svensk og europæisk madlavning. Til maden kan I smage lokale drikkevarer fra Mora Bryggeri. For dem, der elsker kaffe, kan der nydes en varm kop kaffe lavet på friskmalede kaffebønner i hotellets lobby.  

I har fri adgang til et veludstyret fitnesscenter og sauna. Hvis der skal lidt ekstra selvforkælelse til, kan I på hotellet bestille en tid til naprapati eller vælge mellem forskellige hud- og skønhedsbehandlinger.  

Hotell Fridhemsgatan er smukt beliggende i det centrale Mora. Her finder I masser af udendørs aktiviteter. Vandring, cykling, fiskeri eller skiløb i umiddelbar nærhed. Mora er kendt for langrend og ud over Vasaloppsarenaen er der et stort antal gode skiløjper at vælge imellem.  

Hotellet tilbyder gratis internetadgang og gratis parkering.

Værelser

Hotell Fridhemsgatan tilbyder lyse og moderne dobbeltværelser med dobbeltsenge eller to enkeltsenge. Alle værelser har eget badeværelse med bruser og toilet, opholdsområde eller lænestol, skrivebord, tv og hårtørrer. Strygejern kan lånes i receptionen. 

Værd at se

 • Vasaloppsarenan (1.0 km)

  Vasaloppet er verdens ældste langrendsløjper. Det blev skabt til minde om Gustav Vasa, der flygtede fra den danske konge i 1521, og rejste mellem Sälen og Mora for at lede opstanden mod besættelsesmagten. På Vasaloppsarenan kan I stå på ski, vandre, cykle eller løbe. Den går fra Sälen til Mora og er 90 km lang, med mange hvile områder undervejs. Oplev det smukke landskab og ophold de små landsbyer, vandløb og smukke skove. I Mora kan I også besøge Vasaloppsmuseet og lære mere om dets historie.

  Vasaloppsarenan
 • Nusnäs (11.4 km)

  I Nusnäs produceres den berømte Dala hest. Den farverige træhest blev tidligere lavet i hånden, men i dag har båndsaven overtaget en stor del af arbejdet. Dette på trods, er farverne og mønstrene stadig de samme, så her kan I købe en ægte Dala hest med hjem!

  Nusnäs
 • Orsa Rovdyrpark (16.1 km)

  Orsa Rovdyrpark (tidligere Orsa Bjørnepark) omfatter et område på mere end 325.000 m² jord, hvor I bl.a. kan opleve brune bjørne og sne leoparder.

  Orsa Rovdyrpark
  Tag på kør-selv ferie til Orsa og oplev rovdyrparken med bjørne og sne leoparder.
 • Tomteland (18.2 km)

  Besøg Tomteland og oplev en magisk verden fyldt med nisser, trolde, fantasi og magi! På Gesundaberget ligger Tomtelandet, hvor I kan besøge julemandens hjem. Udover julemandens by er her også elvernes marker, troldenes rige, skovlandsbyen samt magiens rige hvor den onde troldmand bor. Om sommeren kan I fiske, klatre og smage julemors is.

  Tomteland
  Besøg Tomteland og oplev en magisk verden fyldt med nisser, trolde, fantasi og magi!
 • Siljan (18.5 km)

  Siljan er Sveriges sjette største sø, 161 meter over havets overflade, og overfladen er 290 kvadratkilometer. Siljan blev dannet, da en meteorit ramte for 365 millioner år siden og er en del af et netværk af søer og vandløb kaldet Siljansringen. Der er adskillige vandre- og cykelstier samt skiløjper i området. En af leddene, Siljansleden, omfatter 34 kilometer vandrestier i varieret landskab. Langs stierne er der flere hvilesteder for dem, der ønsker at tage på en dagstur og gå en tur eller cykle så langt som muligt. Badesteder findes over hele Siljan og Orsasjön.

  Siljan
  Udforsk det naturskønne område omkring Siljansøen under Jeres ferie i nærheden
 • Rättvik (38.2 km)

  Rättvik er en by som de fleste nok, først og fremmest, forbinder med folkedragter, knæstrømper og Midsommer. Her kan I bl.a. besøge Rättvik Kirke hvoraf dele stammer helt tilbage til 1200-tallet. Følg Siljan-søen og lad Jer imponere over den skønne natur.

  Rättvik
  Udforsk naturskønne Rättvik og følg Siljan-søen.
 • Dalhalla (39.6 km)

  Dalhalla er en helt unik udendørsarena; et imponerende amfi-teater sprængt, i kalksten og således bygget direkte ind i naturen. Her afholdes forskellige koncerterer, typisk inden for diverse popgenrer, og forskellige teaterforestillinger.

  Dalhalla
  Oplev den unikke udendørsarena Dalhalla.
 • Leksand Sommarland (60.5 km)

  Tag på en kør-selv sommerferie til Sverige med hele familien og nyd en badeferie i Leksand Summerland. Leksand sommerland ligger på Siljan strand og er især populært, hvis der er børn med på turen. Der er et vandland med spændende pools og rutschebaner, men også action- og motoraktiviteter og en minigård med geder, får og meget andet. Hvorfor ikke prøve nyheden "Wipeout Siljan", som er en oppustelig forhindringsbane, klatrevæg eller bungee-trampolin? Her kan hele familien nemt underholdes en hel dag. Parken er kun åben om sommeren. Find børnevenlige hoteller til rejsen hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn sommerferie fyldt med aktiviteter i Dalarna, Sverige.

  Leksand Sommarland
  Der foregår masser af ting i vandlandet Leksand Sommarland.
Vis flere

Kort

Hotell Fridhemsgatan
Fridhemsgatan 15 792 30  MORA

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 20% rabat