Kør-selv til Hotell Högland med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Hotell Högland

Nässjö i Smålands højland tilbyder natur, kultur, shopping og golf

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Dejligt wellness-område med spabad og sauna
 • Tæt på Astrid Lindgrens Verden og High Chaparall
 • Smuk natur og mange seværdigheder i Småland
797,-
3~4 dage fra
899,-

Inkl. dagens ret

I nærheden af Astrid Lindgrens verden

3 dage
Fra 899,- / spar op til 519,-
SPAR
4 dage
Fra 1.329,- / spar op til 797,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hotell Högland er et dejligt 4-stjernet hotel med nyrenoverede hotelværelser. Det ligger kun en times kørsel fra det populære Astrid Lindgrens verden, High Chaparall og Gränna og så er der kun 30 minutters kørsel via motorvej 33 til Jönköping.

Hotellet tilbyder

Oplev Smålands skove, tag en svømmetur i en af søerne eller tag på udflugt til 'Glasriket' og til den populære attraktion Astrid Lindgrens verden, spille golf eller tage på en cykeltur rundt i de smukke omgivelser. Det elegante Hotell Höglund tilbyder en 4-stjernet indkvartering med mange dejlige faciliteter lige ved Resecentrum midt i Nässjö.

Hotellet har et wellness-område med spabad, massagestole og en nyrenoveret sauna. Aldersgrænsen i wellnessafdelingen er 18 år og der er ordnede forhold og ingen støjgener. Skulle I have glemt badetøjet, er der hjælp at hente i receptionen, hvor I også kan få råd og vejledning til de mange seværdigheder i området.

Hver morgen serverer hotellet en lækker morgenbuffet, og der er også en dejlig restaurant, der serverer alt fra dagens ret til à la carte retter. I kan slutte dagen af i den hyggelig bar, der også tilbyder enkle måltider og selvfølgelig drikkevarer.

Hotellet er velegnet til familier med små børn og om sommeren er der også et legerum, hvor de mindste kan hygge sig.

Der tilbydes gratis parkering og mens I opholder jer på hotellet er der også gratis WiFi. Hotellet er kontantfri, hvilket betyder, at det kun er muligt at betale med kort. I kan altid få hjælp i receptionen, som har døgnåbent.

Værelser

Hotelværelserne blev renoveret mellem i 2014 så det er både nye og behagelige værelser, som hotellet tilbyder sine gæster. Alle værelserne har eget badeværelse med brusebad, hårtørrer, lænestol med et lille bord, et skrivebord med lampe og stikkontakt til computer, telefon og pengeskab. Værelserne har også et TV med 22 kanaler med blandt andet Viasat Sport og Viasat Film, samt en dejlig udsigt ud over byens centrum.

På enkeltværelserne er der en 105 cm bred seng og sengene i dobbeltværelserne er to 90 cm brede senge. Der kan også redes op til en ekstra person i dobbeltværelserne.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Enkeltværelset er nyrenoveret fra 2014 og er indrettet med en 105cm enkeltseng, stol, bord, LCD TV med 22 kanaler, fri WIFI samt privat badeværelse med WC og bruser. Desuden arbejdsbord med lampe og stikkontakt til PC.

Dobbeltværelse

1 / 2
Nyrenoveret dobbeltværelse med 2 enkeltsenge på 90cm. Værelset er desuden indrettet med lænestol, bord, LCD TV med 22 kanaler inkl. Viasat Sport og film, fri WIFI samt privat badeværelse med WC, bruser og hårtørrer. Desuden er der arbejdsbord med lampe og stikkontakt til PC.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

190 km fra
Göteborg, Sverige
260 km fra
Helsingborg, Sverige 
360 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Eksjö (19.6km)

Tag på en billig bilferie i Sverige, hvor I kan besøge Eksjö, som er en gammel skole- og regimentsby på det Smålandske Højland. Her kan I tage på et spændende besøg på Aschanska gården, som viser livet for en typisk bondefamilie i den sidste halvdel af 1800-tallet. Gården er så velbevaret, at man næsten kunne tro, at en af familien Aschans familiemedlemmer kunne træde igennem døren, hvornår det skulle være. Visitkort, menuer og invitationer vidner om en svunden tid.

Eksjö Museum er beliggende i centrum og her kan I besøge de 3 permanente udstillinger: Albert Engströms tegninger, militærhistorisk udstilling og byhistorisk udstilling. Desuden vises skiftende særudstillinger med moderne kunst. I museumshaven afvikles løbende koncerter og andre arrangementer. Hos Risskov Bilferie kan I bestille hotel eller et billigt weekendophold for hele familien. 

Skullaryd Elgpark (27.1km)

Tag på tour rundt i den flotte park, hvor I kan opleve elge og rensdyr. Parken har i sommerperioden flere daglige safariture rundt i parken, hvor I kommer tæt på "Kongen af Skoven" - Elgen, som er intet mindre en imponerende. Desuden finder I i parken også en café, som sælger diverse forfriskninger.

Husqvarna Museum (35.9km)

På en billig miniferie i Sydsverige, kan I besøge Husqvarna Museum centralt i byen Huskvarna. Museet viser udviklingen fra våbenfabrik i 1600-tallet til en moderne storindustri i 1800- og 1900-tallet, der bl.a. fremstillede symaskiner, knallerter, cykler og motorcykler.

Stuverydsbäcken Skrôle Hie (37.7km)

Øst for Eksjö, kan I besøge Stuverydsbäcken Skrôle Hie, som er en 800 m lang og stejl klippeslugt med væltede træer og speciel vegetation. I bunden af kløften løber en bæk, og her holder en meget speciel gammel ørred flok til.

Klosteret i Varnhem (41.4km)

Tag på ferie i egen bil og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie. Især hvis turen bår til Varnhem i Vestergøtland, Sverige. Sverige er oplagt til en kør-selv ferie og har meget at byde på. Besøg klosteret i Varnhem, i den vestlige del af Billingen. Et idyllisk sted med frugtbar landsbrugsjord, masser af træer, klipper og frisk vand fra bjergene. Her besluttede cisterciensermunkene at slå sig ned og bygge et lille kloster, der stortrivedes i flere århundreder. I 1500-tallet i forbindelse med reformationen opgav munkene deres kloster og kirke. I 1600-tallet genopførte Magnus Gabriel del la Gardie kirken, og som følger er kirken i dag i god stand. Klosterbygningerne lod de dog forfalde og først i 1920erne begyndte man at udgrave de gamle ruiner. I kirken er der et lille museum med billeder og historier om klosterets storhedstid. Jan Guillous fiktive karakter Arn er født og opvokset i Varnhem, hvor han som barn var i Guds tjeneste på klosteret, og således kunne han tilegne sig kundskaber inden for sprog, filosofi og teologi, samt færdigheder i smedninger, sundhedspleje, landbrug og som byggetekniker. Tag på sommerferie eller vinterferie og nyd en kør-selv ferie med familien, i eget tempo til Vestergøtland.

Jönköping (40.9km)

På sommerferie eller en miniferie i det sydlige Sverige bør man besøge regionens største by, Jönköping, er en gammel købstad. Her finder I et rigt udvalg af butikker, ​​der passer til enhver smag. Byen er en af ​​de hurtigst voksende byer og der sker altid noget. Det er værd at besøge områder som City Park, spændende museer, koncerter og teaterforestillinger i det nybyggede kulturhus "Spira", adskillige biografer og et af de største indkøbscentre i Skandinavien; A6 center. Jönköping har også en lang kystlinje med en dejlig havn fyldt med cafeer, udendørs terrasser, restauranter og hyggelige barer.

Julmarked i Jönköping (40.6km)


Tag familien på dejlig miniferie eller weekendophold i Jönköping i løbet af den anden weekend i december og besøg det traditionelle og hyggelige julemarked på Strömsberg gård.

I det historiske miljø på Strömsbergsgård arrangerer Strömsberg Foreningen det traditionelle julemarked, hvor besøgende kan opleve en dejlig julestemning. Her er der små boder hvor der sælges alt fra håndværk, keramik, smykker, tekstilarbejde og billedkunst til slik og søde sager.

Julemarkedet er børnevenligt, og i løbet af dagen er der underholdning med Lucia-tog og børnekor samt et chokoladehjul og et lotteri. Og når sulten begynder at melde sig serveres der hotdogs og kaffe.

Strömsbergsgård ligger lidt uden for Jönköping og er nemt tilgængelig hvis I kommer i bil. Bestil en billig hotelpakke hos Risskov Bilferie i eller tæt på Jönköping og benyt samtidig lejligheden til at besøge den smukke Smålandske natur i Strömsbergs naturreservat.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

BW Vetlanda Stadshotell

Naturoplevelser i Sverige

Småland

Oplev Småland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Adgang til sauna
 • Gratis parkering og internet
 • Beliggende i centrum

517,-
Kun
619,-

Vis kort

Bo centralt i hyggelige Vetlanda

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Best Western Vrigstad Värdshus

Slap af med god mad i Småland

Småland

Halvpension i Småland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • Adgang til jacuzzi og sauna
 • Gratis internet og parkering

551,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Tæt på naturen og mange seværdigheder

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng 170.4kr per nat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat

Lundsbrunn Resort och Spa

Inkl. sommerbuffet

Vänern

Oplev smukke Lundsbrunn

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x eftermiddagskaffe
 • 2 x Sommerbuffet
 • 1 x entré til spa
 • Fri adgang til fitness centret

1.079,-
Kun
1.289,-

Vis kort

Hyggeligt spahotel omgivet af skøn natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse i Sörbodal
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat