Miniferie i Sigtuna på Hotell Kristina

Dansk | DKK

Hotell Kristina

Hyggeligt hotel med økologisk mad tæt på centrum i Sigtuna

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Lækker økologisk mad både morgen og aften
 • Smuk beliggenhed ved Mälaren-søen
 • Skøn natur, historiske slotte og spændende aktiviteter
262,-
3 dage kun
1.289,-

Inkl. halvpension

Miniferie ved Mälaren

3 dage
Kun 1.289,- / spar op til 262,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 1 x Økologisk 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Hotell Kristina har en skøn beliggenhed i Sigtuna, tæt på den historiske bykerne og lige ud mod Sveriges tredjestørste sø, Mälaren. Sigtuna ligger lidt nordvest for Stockholm, og byder på mange smukke områder og spændende seværdigheder, og her venter et hyggeligt ophold med gode muligheder for, at kombinere aktiv ferie med afslapning og sightseeing.

Hotellet tilbyder

Det familiedrevne hotel strækker sig over tre smukke bygninger fra 1930’erne, som tidligere har dannet ramme om byens kostskole. Der findes også både Padel-baner, golfbaner, minigolf og frisbeegolfbaner lige i nærheden.

Hotellet giver jer alletiders udgangspunkt for at udforske Sigtuna, som trods sin lille størrelse har meget at byde på. Udforsk byens historiske centrum, nyd slentreture på den smukke strandpromenade og besøg Sigtuna Museum, rådhuset eller bådhavnen. Om sommeren er det også helt oplagt at bade i den smukke sø, f.eks. ved Sjudargårdsbadet, Munkholmsbadet eller Blackan Strand. Derudover finder I også hele tre slotte Wenngarns Slott, Steninge Slott og Skokloster Slott lige i nærheden. Og skulle I have lyst til en spændende udflugt, finder I både Uppsala og Stockholm indenfor overskuelig køreafstand.

Hotellets populære restaurant er totalrenoveret i 2021, og tilbyder en skøn udsigt over Mälaren. Maden er 65% økologisk, og det er muligt at spise både morgenmad og aftensmad i hotellets hyggelige gård, hvor I også kan sætte jer med en drink og nyde aftensolen.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotell Kristina har 62 hyggelige værelser, som giver jer komfortable rammer under opholdet. Vælg mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse på 10 m² med eget bad og toilet, 90-110cm seng, skrivebord og TV
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse på 15 m² med eget bad og toilet, 180cm seng, skrivebord og TV. Det er muligt at booke dette værelse som familieværelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

525 km fra
Göteborg, Sverige
600 km fra
Helsingborg, Sverige 
700 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Sigtuna (0.7km)

I bør tage jer tid til at besøge Sigtuna. Byen kan føre sine aner tilbage til 900-tallet, og regnes for at være Sveriges ældste by. Gaderne og husene emmer af historie og I kan besøge Sigtuna Museum og lære endnu mere. Der findes masser af små lokale butikker med alt fra tøj til møbler og garn.

Om sommeren kan I gå tur på strandpromenaden og købe en isvaffel ved havnen. Om vinteren kan I på Café Tant Brun forundres over den charmerende bygning, som er fra middelalderen, mens I varmer jer på en kop varm chokolade eller kaffe.

Arlandastad Golfklub (11.2km)

Kan I lide at spille golf, så kan I bestille hotel hos Risskov Bilferie og tage en billig golfferie nord for Stockholm, hvor I finder Arlandastad Golfklub. Her kan I tilbringe dagen udendørs med køllerne som selskab. Stedet har en fin restaurant, når det bliver tid til forfriskninger og med en miniferie eller et weekendophold fra Risskov behøver det ikke koste alverden at tage på golfferie uden for landets grænser.

The Cable Park (17.6km)

Er I dristige og eventyrlystne, så besøg The Cable Park på Halmsjön tæt ved Arlanda Lufthavn. Her kan I stå på vandski, men i stedet for at blive trukket efter en båd, bliver I trukket af en eldrevet bane. Det er ikke bare fantastisk sjovt, det er også meget klimavenligt.

Steninge Slot (12.6km)

I Steninge, udenfor Märsta, finder I Steninge Slot. Bygningen stammer fra 1700-tallet og slotsparken er åben for offentligheden. I kan også besøge Steningeladen i nærheden og kigge på lokalt kunsthåndværk eller I kan få en bid mad og en kop kaffe.

Rosersberg Slot (19km)

Lyt til historiens vingesus på Rosersberg Slot. Her kan I få en storslået oplevelse i landlige omgivelser, med vidststrakte grønne områder og med søen Malarens glitrende vand som baggrund. I kan tage en guidet tur og lære mere om Karl XIV Johan og hans hustru Desiderias tidligere lystslot og sommerresidens.

Friluftsgården Alnäs (25.2km)

Her finder I en naturskøn perle med friluftsaktiviteter for hele familien. Her kan I have det sjovt udendørs ved Ekolns nordstrand kun 15 minutter fra Uppsala centrum. I kan leje kanoer og robåde, spille tennis, beachvolley, basketball og fodbold. Og hvorfor ikke også klatre?

Skoklosters Slot (25.9km)

Det her er Carl Gustaf Wrangels slot ved Mälarens vand. Her kan I møde den svenske stormagtstid - i en af Europas mest stemningsfulde og fantastiske miljøer. Udstillingerne giver et indblik i helt almindelige ting fra den tid, luksus og hverdagen i feltherrens bolig.

Skoklosters Slot er det største privatejede palads nogensinde bygget i Sverige. Blandt Europas slotte er det enestående.

Slottet er åbent for publikum mellem maj og september.

Gocartcentret i Uppsala (35.6km)

Kan I lide fart og spænding er Gocartcentret i Uppsala et perfekt udflugtsmål. Her kan I booke firmaarrangementer og actionfyldte aftener med familie og venner. I er også velkomne til blot at droppe ind og køre et par omgange.

Det er også muligt at leje en Segway og udforske Uppsala på en Segway-sightseeing.

Gamla Uppsala (42km)

Det er virkelig værd at tage sig tid til en tur til Gamla Uppsala, som er et af Skandinaviens mærkeligste ærkæologiske udgravninger. Tag et kig på en af de tre majestætiske kongelige gravhøje - Uppsala Högar - fra 500-tallet eller på et af Nordens største gravpladser og resterne efter domkirken, som blev bygget i 1100-tallet.

Pladsen her er myteomspundet og er i de senere år også blevet kendt i udlandet pga. tv-serien "Vikings". Benyt lejligheden til at lære mere om, hvordan det hele foregik dengang.

I kan også besøge Gamla Uppsala museum, restaurant Odinsborg og friluftsmuseet Disagården, som ligger her.

Stockholm (46.5km)

Har I lyst til en tur i teatret, så prøv Det Kongelige Dramatiske Teater ved Nybroplan eller besøg nogle af de mindre teatre på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs Torv er også et besøg værd, ikke blot for sine forestillinger, men også for sin smukke arkitektur. Globen byder jævnligt på store sportsevents, koncerter og shows.

Står den på shopping, så byder hele området omkring Hötorget og Stureplan på mange muligheder, det samme gør Götgatan på Söder. Gå ikke glip af et besøg i varehuset NK på Hamngatan.

Fra Stureplan kan I gå ned gennem Birger Jarlsgatan, hvor I bl.a. finder Orrefors Kosta Boda glasdesign og eksklusive modebutikker. I bunden af gaden møder I den smukke nationalscene, Dramaten. Nybrokajen ligger lige forude, og her findes alle turbådene, der kan fragte jer ud i Skærgården.

Ønsker I lidt mere grønne omgivelser, kan en gåtur ved Kungliga Djurgården anbefales eller måske en tur langs Norr Mälarstrand. Långholmen er også en skøn oase midt i storbyen. Om sommeren er der flere steder man kan bade i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen.

Vasamuseet (nær Skansen) er en stor oplevelse. Her kan I lære om menneskerne og tiden omkring år 1628, da krigsskibet sank. I nærheden af Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm - og det er ikke kun for børn.

Gamla Stan ligger på en lille ø i byen og er en af Nordens bedst bevarede middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige restauranter og caféer og spændende rodebutikker med gamle våben og ordner - og med slottet på toppen.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Häringe Slott

Adgang til udendørs pool

Södermanland

Bilferie med overnatning

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til udendørs pool

750,-
Kun
1.359,-

Vis kort

Luksusophold 25 minutter fra Stockholm

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Standard twin dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Good Morning+ Hägersten

15 min. med T-banen til centrum

Mälardalen

Sveriges hovedstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Adgang til sauna og fitness

137,-
Kun
829,-

Vis kort

Oplev Stockholm og skærgården på ferien

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat

Gripsholms Värdshus

Inkl. halvpension

Södermanland

Besøg Mariefred

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet og parkering

684,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Smuk natur i historiske omgivelser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat