Miniferie på Hotell Pausa i Skåne

Dansk | DKK

Hotell Pausa

Billigt hotelophold med god service, lækker mad og fri adgang til spa

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Nydelig spaafdeling
 • Serviceminded personale
 • Hyggelig restaurant
385,-
3~4 dage fra
689,-

Inkl. halvpension

Nær Ängelholm

3 dage
Kun 689,- / spar op til 234,-
SPAR
4 dage
Kun 999,- / spar op til 386,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Adgang til spa afdeling
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Tag en afslappende ferie i Sverige med et billigt hotelophold på Hotell Pausa, som ligger i det nordvestlige Skåne. Her kan I nyde god mad, slappe af i den nydelige spaafdeling og tage på dejlige vandreture og spændende bybesøg.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger centralt i byområdet, Klippan, i det nordvestlige Skåne, bare en kort køretur sydøst for kystbyen, Ängelholm. Klippan er bl.a. kendt for sin uldfabrik og den hyggelige Servetta fabriksbutik, og fra hotellet har I heller ikke langt til skønne naturområder, som egner sig til vandreture.

Under opholdet har I fri adgang til hotellets nydelige spaafdeling, som byder på jacuzzi, koldt badekar og to forskellige saunaer i et afslappende miljø. Derudover er der også mulighed for, at købe forskellige afslappende produkter.

Fra hotellet har I ikke langt ud til kystbyen, Ängelholm, som byder på mange kulturelle og historiske attraktioner, og der findes også flere gode strande indenfor kort køreafstand. Derudover kan I også nå både Helsingør og Helsingborg indenfor en times kørsel.

Hver morgen kan I nyde en dejlig morgenbuffet, som serveres i hyggelige rammer, og om aftenen serveres aftensmaden i Restaurant & Pub Pausa, hvor der bl.a. serveres retter fra det amerikanske grillkøkken og berømte svenske specialiteter.

Der kan parkeres gratis ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotell Pausa har 39 værelser fordelt over to etager med elevatoradgang. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed, og derudover findes der dobbeltværelser hvor der kan tilføjes op til to ekstra opredninger.

Alle værelserne er indrettet med eget badeværelse med bruser og hårtørrer, og udstyret med Komfortable senge, kaffe- og tefaciliteter, telefon og TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

42 km fra
Helsingborg, Sverige 
140 km fra
Øresundsbroen
210 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Woodlands Golf & Country club (18.1km)

Woodlands Contry Club er en af Skandinaviens ledende golfklubber og byder på golfbaner af internationale klasse og et fantastisk miljø. Klubben ligger i Örkelljunga, ca. 6 km fra Markeryd by. Stedet byder på skræddersyede pakker, som passer de fleste golfspillers niveau og ønsker. Der gives golflektioner til nybegyndere og øvede der gerne vil lære sig mere. På Woodland er der både en 18- og 9-hulsbane.

Ängelholms Hembygdspark (25.4km)

Tag på en miniferie til Sverige med Risskov Bilferie og oplev den smukke natur og de mange seværdigheder som ligger og venter på besøg. Det er bestemt værd at tage til 'Ängelholm Hembygdspark' ved Ängelholm. Her er adskillige museer som f.eks. Skolemuseet og Teknisk Museum, der har åbent i sommermånederne. Der er også flere store dyreindhegninger i parken med papegøjer, hjorte, griser, geder, heste m.m. Der er et godt stisystem i parken og en stor legeplads, og parken er åben hele året. Om sommeren arrangeres der desuden forskellige events og koncerter i parken. Find et billigt hotel til sommerferien hos Risskov Bilferie og besøg det spændende Ängelholms Hembygdspark.

Tropikariet (32.5km)

Tag på en billig miniferie til Helsingborg med Risskov Bilferie og tag hele familien med på en oplevelse i Tropikariet, som er en 4-etagers indendørs zoo, som specialiserer sig i tropiske dyr. Her finder I alt fra hajer og krokodiller til aber og flyvepungegern. Tropikariet er inddelt i hele otte forskellige naturmiljøer som f.eks. det imponerende hajrev, den afrikanske savanne og den specielle afdeling, ”Regnskovsnat”, hvor man får en unik mulighed for at opleve nogle af naturens spændende natdyr, mens de er aktive. Planlæg en kør-selv sommerferie og besøg Helsingborg og Tropikariet med Risskov Bilferie.

Frederiksdal Haver og Museer (32.6km)

Find en billig bilferie til Sverige hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en skøn oplevelse hos vores svenske naboer i Helsingborg. Besøg Frederiksdal haver og museer som er Sveriges næststørste frilandsmuseum. Her kan I se marker, skove, byen, huse og dyr og få en fornemmelse af, hvordan folk engang boede i det sydlige Sverige. Der er omkring 50 historiske bygninger at besøge og hvert år afholdes en række forskellige markeder og festivaler. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse i eget tempo.

Tyringe (32.1km)

Tyringe växte ursprungligen upp kring ett gästis, men omnämndes första gången i skrift redan år 1354, då det bara var 4 gårdar. Idag har Tyringe ca 4.600 invånare. Orten är omgiven av vacker skånsk bokskog, som ger möjlighet till promenader och cykelturer. Motionsslingor på 2,5 – 10 km, som löper genom bokskogen, startar nära hotellet. Golfare upplever ofta Skåne som ett paradis tack vare de många banorna och den långa säsongen. Den närmaste banan, Skyrup Golfklubb, ligger endast 8 km från hotellet.

800 m från hotellet ligger Tyringes idrottscenter. Här finner ni simhall med en relaxavdelning, ishall, bowling, idrottshall, gym, brottning och spinning. Det finns också en cafeteria. Önskar ni boka tid för någon sportaktivitet, kontaktar ni hotellet. På kort gångavstånd (knappt 2 km) från hotellet ligger lågprisköpcentrat FCT-köpcentrum, vars yta är 9.000 kvm. Här säljs massor av billiga varor av alla kategorier, så skynda att fynda!

På sommaren arrangeras ”Bakluckeloppisar” vissa lördagar. Den lilla avgiften för att delta går oavkortat till Lions. Tyringe har en liten men vacker kyrka, Finja kyrka, byggd i romansk stil på 1100-talet. Delar av interiören tros vara utförda av samma stenhuggare som i Lunds domkyrka. Tyringe Museum är inrymt i "Bergmans källare". Här visas en permanent maskinutställning samt en permanent fotoutställning, där ni kan se Tyringes utveckling.

Inom en omkrets av 40 km finns inte mindre än 5 golfbanor: Skyrup Golfklubb 8 km, Wittsjö Golfklubb 33km, Östra Göinge Golfklubb 40 km, Perstorps GK 18km och Ljungbyheds GK 30 km.

Dunkers Kulturhus (34.1km)

Find en miniferie til Sverige hos Risskov Bilferie og omgiv dig selv i en verden af kultur og moderne kunst på Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Der er 3.000 kvadratmeter udstillingsareal med nye og spændende udstillinger hele tiden. Bygningen blev designet af Jim Utzon, og idéen var, at det skulle ligne et middelalder slot. De omkringliggende bygninger udgør en ringvæg, der indeholder kontorer og andre administrative funktioner. Besøg det spændende kulturhus med Risskov Bilferie og find også børnevenlige hoteller til rejsen så hele familien kan nyde turen.

Helsingborg (34.4km)

Selv om Helsingborg er af en lille størrelse rent bymæssigt, så er det en by med et stort hjerte og meget at byde på, som både tæller en hyggelig atmosfære og en skøn omliggende natur.

Tag en tur ned langs promenaden i ”Norra Hamnen”, en oplevelse for dem som holder af at spise godt og gå på shopping, og samtidig bevare en skøn udsigt udover Øresund mod vest. Helsingborg har omkring 500 butikker, som ligger spredt over hele byen, men med de fleste butikker beliggende i Kullagatan, Bruksgatan, Dronninggatan, Järnvägsgatan og Storgatan. “Väla Centrum” er det største indkøbscenter i Sydsverige og ligger ca. 6 km fra centrum af Helsingborg.

Hvad angår kulturen, så start eventuelt i ”Dunkers Kulturhus”, hvor der afholdes spændende og skiftende udstillinger, der er også forskellige gallerier og en international musikscene.

´Fredriksdal´er et stort frilandsmuseum med alt hvad der dertil hører, bondehuse, herregårde samt bykvarterer og så er der også en stor park med forskellige husdyr og en helt speciel rosenhave. Besøg også endelig vagttårnet ,´Kärnan´, som har våget over Helsingborg i mere end 700 år og som også er byens vartegn. Fra ´Kärnan´ er der i øvrigt også en helt utrolig smuk udsigt over Øresund helt til Helsingør, som ligger 4 km væk, på den anden side af Sundet. En billig miniferie eller et billigt weekendophold i udlandet er lige rundt om hjørnet med Risskov Bilferie!

Sofiero Slot (35.7km)

I 1866 byggedes under Kronprins Oscar og hans kone Sophia sommerslottet Sophie-ro. Det ligger direkte ved havet blot et par kilometer nord for Helsingborg. Sofiero er måske bedst kendt for sin samling af rhododendroner og det er også primært det de mere end 100.000 besøgende hvert år kommer for, at opleve.

Helsingør (47.2km)

Tag hele familien med på ferie i Helsingør, som er en hyggelig lille by, der er både nem og hurtig at udforske. Gågaden, Stengade, med de tilstødende gader udgør den centrale del af byen, og her er der mulighed for at gå på opdagelse i de mange små butikker, der ligger langs gågaden. Et rigt caféliv byder på mange forskellige delikatesser, og der findes også mange gode restauranter i Helsingør, der vil kunne tilfredsstille selv de mest krævende ganer. Helsingør er fuld af oplevelser. Hold ferie i Danmark - nyd et

afslappende weekendophold eller en miniferie i skønne Helsingør!

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Good Morning+ Helsingborg

Oplev Skåne og Sydsverige

Skåne

Oplev Helsingborg

Wild Offer - 2 dage inkl.
 • 1 x overnatninger
 • 1 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet og parkering

200,-
Fra kun
439,-

Vis kort

Besøg spændende by i Sverige

Læs mere

Valhall Park

Inkl. halvpension

Skåne

Oplev Angelholm

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

262,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Lækker ferie i det sydvestlige Sverige.

Læs mere

Best Western Plus Hus 57

Ophold med morgenbuffet

Skåne

Miniferie i Ängelholm

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Cava og snacks på værelset ved ankomst
 • 2 x Fri entré til spaafdeling
 • Gratis internet og parkering

107,-
Kun
869,-

Vis kort

Super Wellnesshotel

Læs mere

Sundsgården Hotell

Inkl. halvpension

Skåne

Tæt på Helsingborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

478,-
Kun
789,-

Vis kort

Svensk landidyl ved havet

Læs mere

Riverside Hotel & Apartments

Ophold i hotelværelse

Skåne

Miniferie i hjertet af Ängelholm

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Frugt og chokolade på vær.
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

397,-
Fra kun
549,-

Vis kort

Perfekt beliggenhed centralt i Ängelholm

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.