Miniferie i Sverige på Hotell & Restaurang Solliden

Dansk | DKK

Hotell & Restaurang Solliden

Idyllisk beliggende hotel i hjertet af skærgårdslandskabet Bohuslän

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Familiedrevet hotel med 20 års erfaring
 • Hyggeligt ophold nær havet
 • I hjertet af skærgårdslandskabet, Bohuslän
650,-
3~4 dage fra
789,-

Inkl. halvpension

Miniferie nær Göteborg

3 dage
Kun 789,- / spar op til 411,-
SPAR
4 dage
Kun 1.149,- / spar op til 651,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Hotell & Restaurang Solliden har en god beliggenhed, nær havet, i den svenske kystby, Stenungsund, som ligger mellem Uddevalla og Göteborg i Västra Götalands län. Her har I en rolig og komfortabel base, for et ophold med dejlig mad, smuk natur og spændende bybesøg.

Hotellet tilbyder

Hotellet har alletiders placering i hjertet af skærgårdslandskabet, Bohuslän, med blot nogle få skridt ud til havet. Her har de rolige omgivelser og bygningens hyggelige atmosfære, i mere end 20 år, budt gæster velkommen til en afslappende ferie med god mad. Hotellet er familiedrevet og har stort fokus på den gode og venlige service.

De idylliske omgivelser har masser at byde på - f.eks. bor I lige ved siden af Stenungsunds mange hyggelige butikker og caféer, indenfor kort afstand findes flere naturreservater, som indbyder til vandre- og cykelture og havet og de små øer er naturligvis uimodståeligt at udforske. Derudover kan I både nå Uddevalla og Göteborg indenfor en times kørsel - enten med toget eller i egen bil.

Hver morgen serveres en lækker og omfattende morgenbuffet, som har opnået en vis popularitet blandt gæster fra både nær og fjern. Om aftenen serveres velsmagende retter, lavet fra bunden i den hyggelige restaurant.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 18 unikt indrettede værelser, i kategorierne enkeltværelse, dobbeltværelse og dobbeltværelse med en eller to ekstra opredninger. Alle hotellets værelser er lyse og hyggelige, har eget bad og toilet, og er udstyret med komfortable senge, minibar og TV. Nogle værelser har desuden balkon og udsigt. Det er muligt at låne hårtørrer ved henvendelse i receptionen. 

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

50 km fra
Göteborg, Sverige
270 km fra
Helsingborg, Sverige 
360 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Stenungsund (1.1km)

Stenungsund ligger 5 km nord for Göteborg. Stenungsund byder på mange aktiviteter, tæt på havet. Her kan I nyde en svømmetur i havet, smukke klipper, frisk fisk og skaldyr samt flere butikker og restauranter. Stenungsund gæstehavn er et populært rejsemål, hvor I kan sejle og nyde god mad på bryggerestauranten.

På Stenungsund er der meget at opleve. Besøg Stenunge by, en gammel middelalderlig by, der nu tjener som en kulturpark med gårde fra det 18. århundrede. Tag på en spændende fisketur og prøv blandt andet dybhavsfiskeri eller oplev en sæl eller hummer safari. For golfentusiaster er der også en golfklub med en tilhørende restaurant.

Tjörn (15km)

Oplev den smukke ø Tjörn, Sveriges syvende største ø, der ligger syd for Orust i Bohuslän. Den er en naturligt skabt ø adskilt fra Orust og fastlandet af flere fjorde og sunde. Der er meget at opleve, fantastisk natur med mange smukke vandre- og cykelstier samt flere kulturelle oplevelser. Besøg det nordiske akvarelmuseum og oplev udstillinger med kunstnere fra hele verden. Oplev Pilanes kirkegård, et smukt landbrugsmiljø med stensætninger fra jernalderen. Der er også en række smukke kirker og interessante museer på øen.

Kungälv (28.8km)

Tag på en familieferie til Sverige og gå på opdagelse i den spændende historie i Västra Götaland. Besøg den lille by hvis lange historie strækker sig tilbage til 900-tallet. Ifølge historikeren Snorre Sturlasson var dette stedet hvor trekongermødet blev afholdt i 1101, men dengang hed byen Kongahälla. I 1600-tallet brændte træbyen ned, efter at være blevet flyttet tættere på fæstningen. Find en billig sommerferie eller vinterferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn tur i den svenske historie.

Bohus fæstning (29.7km)

Tag på en dejlige kør-selv bilferie til Sverige. Find et billigt nord for Göteborg og besøg Bohus fæstning, som er mere end 700 år gammel. Et besøg her er spændende for både børn og voksne. Her kan I opleve ægte nordiske historier om kongelige, blodige belejringer, hekseprocesser og fangekældre. Det spændende program skaber øjeblikke og erindringer som bliver siddende længe efter. Tag på en guidet tur eller prøv at skyde med bue og pil. Der er masser af børnevenlige hoteller, find dem hos Risskov Bilferie og nyd en skøn familieferie i det svenske på en ægte kør-selv ferie.

Orust (30.2km)

Orust, Sveriges tredje største ø, ligger midt i Bohuslän, og her finder I flere interessante steder som Gullholmen, Käringön, Mollösund og Malö. Øen byder på smukke øhavslandskaber og tiltrækker mange turister om sommeren. Her kan I svømme imellem klipperne, udforske gamle fiskesamfund, vandre på kulturelle stier eller i skoven og meget mere. På havnemarkedet i Henån finder I Kajutan Kulturhus, som har turistinformation, bibliotek og et kunstgalleri. På Ellös i vestlige Orust finder I Orust Kayak, hvor I kan leje kajak eller padleboard og udforske øhavet på en spændende måde. Der er også mange andre bådture at opleve. Øen har også flere spa-faciliteter til jer, der ønsker at slappe helt af.

Nösund (32.8km)

Nösund er et lille samfund på Orust i Bohuslän. Beliggende ved havet og omgivet af bjerge, tilbyder denne lille landsby mulighed for total afslapning i fantastisk natur. Bohuslän-skærgården er smuk og tiltrækker mange rejsende, der kommer her for at slappe af og svømme. I landsbyen er der et galleri, butikker, wellness center, tennisbane, badehus og spa. Den fredelige natur inviterer jer til udflugter, og der er flere gode vandrestier.

Marstrand (37.3km)

Marstrand er en smuk lille by ude i skærgården. Byen er fordelt over to øer. Øerne er forbundet af en færge. Her er sejllads i fokus men der er også et stort udvalg af restauranter, butikker, kulturhistorie og fantastiske omgivelser. Om sommeren trækker området mange besøgende, men det er også et dejligt udflugtsmål resten af året. 

Carlstens Fæstning (39km)

På en bilferie til Sverige kan I besøge den flotte Carlstens Fæstning, som ligger på Marstrandøens højeste punkt. Det var Kong Carl X Gustav der i sin tid besluttede at bygge fæstningen og den har ligget på øen i mere end 300 år. I højsæsonen arrangeres der guidede ture, men det er også muligt at gå rundt på egen hånd. Her kan I tage et skridt tilbage i tiden og lære mere om fæstningens interessante historie. Der afholdes også store fæstningsspil, hvor I kan opleve marcherende soldater, trommeslagere og kanoner.

Trollhättefallet (65km)

Naturens kræfter kommer sjældent så tydeligt til udtryk, som ved et vandfald. Se naturens kræfter på arbejde ved det verdensberømte vandfald Trollhättefallet. Vandfaldet er over 30 meter højt, og I kan få en fantastisk udsigt over faldet fra Oscarsbroen. Vandet falder på bestemte dage og på bestemte tidspunkter, f.eks. under ”Fallens Dagar” (faldets dage), som finder sted i Juli måned. Når vandet frigives falder det med 300.000 liter vand i sekundet! Dette er en vidunderlig forestilling som I ikke må gå glip af.

Gøteborg (47.1km)

Tag en dag ud af kalenderen, besøg Gøteborg og nyd alt hvad denne Sveriges anden største by har at byde på. I kan slentre langs Avenyn, spise god mad, få en kop kaffe og kigge ind i de hyggelige butikker. I kan også tage en tur ud i skærgården med en af de mange passagerbåde eller besøge Nordens største forlystelsespark Liseberg. Tag familien med på en kør-selv storbyferie til Gøteborg og oplev de mange spændende attraktioner og seværdigheder som Sveriges vestkyst kan byde på.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ved smukke Gullmarsfjord

Vestkysten

Moderne spahotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • Entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler på værelset

279,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Afslappende ferie ved Skærgården

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Clarion Collection Hotel Odin

Ophold i standard dobbeltværelse

Gøteborg

Miniferie i Göteborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

198,-
Kun
969,-

Vis kort

Overnat centralt i Göteborg med Risskov Bilferie

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 25% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat