Tag på kør-selv ferie til Hotell Rum Oscar

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotell Rum Oscar

Hotellet ligger centralt i Oskarshamn med shoppingmuligheder lige udenfor døren.

 • 340 km fra Øresundsbroen
 • 320 km fra Göteborg, Sverige
 • 320 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Hund
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Dette hotel ligger i Oskarshamn som tilbyder noget for enhver smag. Oskarshamn er en populær lille by ved Kalmarsundkysten midtvejs mellem Västervik og Kalmar. Fra dette hyggelige hotel har I nem og hurtig adgang til områdets mange muligheder og udflugter i de smukke omgivelser.

Hotellet tilbyder

Dette hyggelige hotel har til huse i den store teater- og konferencebygning, Forum, som er et hus med mange muligheder, beliggende skønt i den lille by Oskarshamn. Gennem mere end 40 år har Forum været et samlingssted for teater, koncerter og konference i Oskarshamn. Gennem årene har forummet udvidet horisonten til, at omfatte hoteller, vandrehjem, business center og en række andre aktiviteter. 

Få en dejlig start på dagens strabadser med en stor og velsmagende morgenbuffet i hotellets nye morgenmadsrestaurant. Morgenmaden er inkluderet i værelsesprisen.  

Som gæst ved Hotell Rum Oscar får I gratis adgang til Döderhultar museet som huser en samling af Axel Petersson ”Döderhultarns” skulpturarbejde. Museet ligger i kort afstand fra hotellet og billetterne kan fås ved henvendelse i receptionen.  

Gæster har desuden gratis adgang til hotellets trådløse internetforbindelse. 

Værelser

Hotellet har 22 værelser som alle er udstyret med eget bad og toilet, klimaanlæg og TV. Der er både enkelt- og dobbeltværelser samt trepersonersværelser til rådighed.

Bemærk at

Husdyr accepteres ikke.

Vis flere

Værd at se

 • Döderhultarmuseet (0.0 km)

  Her finder I en samling med mere end 200 af Axel Petersson ”Döderhultarns” håndskårede træskulpturer som tilsammen, på en udsædvanlig måde, skildrer livet på landet i Småland i det 19. og 20. århundrede.

  Döderhultarmuseet
  ”Döderhultarns” håndskårede træskulpturer som tilsammen, skildrer livet på landet i Småland i det 19. og 20. århundrede.
 • Søfartsmuseet i Oskarshamn (0.0 km)

  Søfartsmuseet i Oskarshamn genåbnedes i December 2012 med en helt ny indretning. Informative tekster og videoer dukker op overalt, som I går rundt mellem utallige fantastiske bådmodeller og skibsmalerier, som blot er nogle af de spændende ting museet har at byde på.

  Søfartsmuseet i Oskarshamn
  Søfartsmuseet i Oskarshamn byder på et spændende indblik i historien
 • Det Biologiske Museum i Oskarshamn (2.5 km)

  Dette spændende museum huser bl.a. en stor fuglesamling, men der er lagt mest vægt på Sveriges mangfoldige planteliv. Oplev de botaniske og zoologiske samlinger med 220.000 genstande!

  Det Biologiske Museum i Oskarshamn
  Dette spændende museum huser bl.a. en stor fuglesamling, men der er lagt mest vægt på Sveriges mangfoldige planteliv.
 • Callerströmska Magasin (13.4 km)

  Callerströmska Magasin er et restaureret pakhus fra 1700-tallet, som huser en række forskellige udstillinger og arrangementer. Magasinet viser f.eks. hver sommer fotoudstillinger med forskellige temaer funderet i områdets håndværk og aktiviteter såsom stenhuggeri og papirfremstilling.

  Callerströmska Magasin
  Oplev spændene, små udstillinger på Callerströmska Magasin
 • Den Blå Jomfru (22.4 km)

  ”Den Blå Jomfru” en en ø og nationalpark midt i Kalmars smukke skærgård. Den Blå Jomfru rejser sig mere end 80 meter over vandoverfladen. Granitøen er et naturreservat og er ubeboet, men her er bl.a. en stenlabyrint som er værd at besøge. Tidligere mente man, at Den Blå Jomfru var stedet hvor heksene mødtes på Skærtorsdag. Der er med jævne mellemrum bådafgange til Den Blå Jomfru fra Oskarshamn.

  Den Blå Jomfru
  ”Den Blå Jomfru” en en ø og nationalpark midt i Kalmars smukke skærgård.
 • Bråbo Naturcenters Vandrestier (24.5 km)

  Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og hold en skøn og aktiv sommerferie i Sverige. Oplev Bråbo Naturcenters Vandrestier hvor kan I vælge mellem tre forskellige strækninger af 1,5 km, 4,5 km og 8 km. Vandrestierne snor sig mellem enge, stengærder og vådområder og på vejen vil I kunne nyde  den dejlige natur der kendetegner hele området. Find børnevenlige hoteller i området og få en skøn familieferie i egen bil. Find Danmarks billigste priser på weekendophold i Sverige hos Risskov Bilferie.

  Bråbo Naturcenters Vandrestier
  Prøv en aktiv ferie på Bråbo Naturcenters Vandrestier
 • Astrid Lindgrens Verden (69.0 km)

  Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og tag til det sydøstlige Sverige med hele familien. En af de helt store børneoplevelser der venter netop i det område, er et besøg i Astrid Lindgrens Verden. Her får I indblik i bl.a. Emil og Idas smukke verden. Der bliver spillet børneteater hele sommeren og der er masser af andre aktiviteter. Bestil hotel til en familieferie i Sverige og kør selv til Vimmerby og mød Pippi og alle de andre elskede figurer. Find børnevenlige hoteller til turen og kom afsted med manér. Find den perfekte familieferie hos Risskov Bilferie.

  Astrid Lindgrens Verden
  Astrid Lindgrens Verden er både en oplevelse for børn og voksne.
 • Kalmar (74.4 km)

  Oplev Kalmar på en kør-selv ferie til én af Sveriges ældste byer og Kalmar har masser at byde ind med. Det er en charmerende by som ligger i det smukke Kalmarsund ved den 6 km. lange Öland Bro. Her blandes det bedste fra fortiden med nutidens moderne byliv. Byens historie omfatter bl.a. Kalmarunionen, Gustav Vasa og Nils Dacke. Oplev byens charme med en hyggelig tur rundt i de små gader med butikker, restauranter og forskellige seværdigheder. Find familievenlige hoteller i området og tag på en billig kør-selv ferie til Sverige med Risskov Bilferie.

  Kalmar
  Kalmar er en charmerende svensk by med masser af charme.
 • Glasriget – Glasværk og støberier (87.4 km)

  Den del af Småland, som siden 1700-tallet har været kendt for sin glasindustri er kendt som ”Glasriget”. I dag er der omkring et dusin glasværker i Glasriget. Af de større glasværker kan f.eks. nævnes Kosta, Nybro Glasværk (Nybro Crystal Sweden), SEA glasværk, Glasværket i Boda, JFS – Johanfors Future Spirit, Mike Johans kunstglas og Pukeberg slasværker.

  Glasriget – Glasværk og støberier
  Glasriget er en yderst passende betegnelse for denne del af Småland
Vis flere

Kort

Hotell Rum Oscar
Södra Långgatan 15 572 55 Oskarshamn

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 20% rabat