Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Danmark

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Danmark

En kør-selv ferie i Danmark byder på et stort udvalg af oplevelser for hele familien.

Pak bilen og tag på en bilferie i Danmark, hvor Risskov Bilferie kan finde et hotel til jer uanset om I leder efter et romantisk ophold for to, en wellnessferie med veninden, et ophold med børn eller et kroophold med mad til en god pris.

I egen bil kan I kombinere dagene lige som det passer jer og ferien kan tage jer til Sjælland med storbyoplevelser i København, smukke slotte i Nordsjælland eller historiske oplevelser i Roskilde. I kan finde et billigt ophold på Fyn og udforske øens idylliske byer, nyde vandet ved det Fynske Øhav eller se H. C. Andersens hus i Odense.

På en god kør selv ferie i Danmark kan I også udforske det bedste af Jylland fra Skagen i nord til Als i syd. Der er ikke langt mellem oplevelserne i Danmark. Tag en overnatning i Nordjylland og besøg Fårup Sommerland, Nationalpark Thy og tag på shopping i Aalborg. Nyd en miniferie ved Djursland, så børnene kan boltre sig i Djurs Sommerland eller blandt dyrene i Randers Regnskov. Eller tilbring et par dage med kunst og kultur i Århus og besøg Aros, Moesgaard, Tivoli Friheden og Den gamle by.

Risskov Bilferie kan finde et hotel til en god pris til jeres kør selv ferie i Danmark lige fra Sønderjylland til Bornholm.