Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Rudkøbing

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Rudkøbing

Oplev den ægte fynske ferieidyl med et billigt hotelophold i Rudkøbing på Langeland. Rudkøbing er Langelands største by og ligger lige ud mod det Sydfynske Øhav, ca. 15 km. sydøst for Svendborg. Langeland har intet mindre end 140 km. kystlinje og tilbyder et utal af badestrande, perfekt for en sommerferie i herlige omgivelser.

Med udgangspunkt på et hyggeligt hotel i Rudkøbing har I alle Langelands mange muligheder indenfor kort afstand. Den smukke ø er bl.a. kendt for sin idylliske fynske natur med vilde heste af racen Exmoor, den smukke slotsby Tranekær og Langelandsfortet, som spillede en vigtig rolle under Den Kolde Krig, og som i dag huser et spændende museum for folk i alle aldre.

Den langelandske natur er i en klasse for sig med en herlig blanding af skov og strand og øen er derfor også helt perfekt til en aktiv ferie med masser af dejlige vandre- og cykelture. Under et ophold i Rudkøbing kan I bl.a. besøge Langelands Museum og Skovgaards Museer som hver især har noget at byde på.

Et absolut must er et besøg ved Slotsbyen Tranekær hvor I bl.a. kan opleve Tranekær Slot og den smukke Slotspark, Medicinhaverne og meget andet. Hele året er der her et yderst velanlagt program med masser af arrangementer og events for både børn og voksne.

Ved Koldkrigsmuseum Langelandsfortet har I mulighed for, at prøve at komme ombord i en af de sidste aktive danske ubåde, ’Springeren’, I kan komme helt tæt på de fire 150mm kanoner og få et indblik i livet som pilot med en tur i cockpittet på et af de sovjetiske MiG-23 fly. Museet er et perfekt besøgsmål under en familieferie på Langeland.

I har også alletiders muligheder for at besøge nogle af de omkringliggende øer, ligesom I kan tage på udflugter til Tåsinge og Svendborg.

Find et hotel lige her på siden og tag afsted til Rudkøbing på Jeres næste ferie og oplev den ægte fynske ferieidyl med Risskov Bilferie.