Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Midtjylland

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Midtjylland

Nyd en alletiders dansk ferie med et billigt hotelophold i Midtjylland og få et utal af spændende og yderst varierede muligheder indenfor Jeres rækkevidde. Hvadenten I søger en rendyrket miniferie, en familieferie, aktiv ferie med herlig natur, en golfferie eller et wellnessophold, finder I helt sikkert det perfekte udgangspunkt for Jeres ophold lige her på siden.

Midtjylland er en af Danmarks mest naturskønne regioner og er oplagt til aktiv ferie med vandre- eller cykelture. Nyd nogle herlige stunder i selskab med Himmelbjerget og udforsk det rige plante- og dyreliv omkring naturskønne områder såsom Gudenåen, Lillebælt, Vejle Fjord og Vorsø i Horsens.

Er I på familieferie med børn er det naturligvis oplagt med et hotelophold i nærheden af Billund, så I kan forkæle ungerne med en tur I Legoland, Lalandia eller Lego House. Men den øvrige region har også masser af børnevenlige oplevelser lige fra lækre badestrande som er perfekte til en sommerferie med børn til spændende besøgsmål som Givskud Zoo og AQUA Akvarium.

Ønsker I at opleve lidt forskellig kunst, kultur og historie finder I adskillige gode muligheder i Midtjylland med steder som f.eks. kunstmuseet HEART og Messecentret i Herning, det kombinerede fængelsmuseum og eventcenter ’Fængslet’ i Horsens og det gamle kongeslot, Koldinghus, og Kunstmuseet Trapholt i Kolding.

I Vejle kan I bl.a. opleve byens ganske nye vartegn, Fjordens Hus, som ligger på byens smukke havnefront. Det er den verdensberømte dansk-islandske kunstner, Olafur Eliasson, der står bag den unikke bygning som blev indviet i Juni 2018. Her er der tale om et ganske enestående bygningsværk hvor kunst og arkitektur, går op i en højere enhed, og i skøn harmoni med den omgivende natur.

Her på siden har Risskov Bilferie samlet alle de bedste tilbud på ferier, pakker og hotelophold i Midtjylland. Gå på opdagelse i de mange muligheder og find lige dét hotel som passer til Jeres behov.