Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Viborg

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Viborg

Tag hele familien med på kør-selv ferie til Viborg. Domkirkebyen har et stort udvalg af oplevelser.

Pak bilen og lad Risskov Bilferie hjælpe jer med at finde et hotel til en god pris til jeres bilferie i Midtjylland. Med en overnatning i nærheden af Viborg kan I opleve en hyggelig domkirkeby beliggende lige ved Hærvejen. I Viborg kan I kombinere jeres bilferie, så den passer uanset om I søger kunst, kultur, gastronomi, natur eller aktiviteter for børnene.

Ferien kan starte med en slentretur i eget tempo gennem Viborgs hyggelige gader. De små, brostensbelagte gader er perfekte til en romantisk tur, hvor I selvfølgelig skal gå forbi Viborg Domkirke. Besøg også byens gamle rådhus, der huser Viborgs kunstmuseum, Skovgaard Museet med værker af kunstnerfamilien Skovgaard samt skiftende særudstillinger. Besøg også Viborg Kunsthal, bogtrykmuseet Vingaards Officin eller Galleri NB. Nyd desuden den smukke natur ved eller på Gudenåen og Karup Å.

En god kør selv ferie for hele familien tilgodeser selvfølgelig også familiens yngste. Med et ophold i Viborg kan børnene kaste sig ud i sjove lege i Legeland Viborg eller boltre sig i vandet i Viborg svømmehal. Med friheden af en ferie i egen bil kan I også besøge store oplevelser i egnen omkring Viborg, så børnene f.eks. kan opleve flagermusene i Daugbjerg Kalkgruber, minegangene i Mønsted Kalkgruber, de gamle håndværk i Hvolris Jernalderlandsby eller de store gnister på Energimuseet.

Viborg har oplevelser for enhver smag, så find et billigt ophold og oplev det bedste af Midtjylland.