Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Dronninglund

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Dronninglund

Er I på udkig efter en ophold I det Nordjyske? Så bør I tage til Dronninglund. Her får I en by, der ligger rigtig godt placeret. Hvis I får lyst til en dag i storbyen, så er I kun 28 minutter fra Aalborg. Vil I gerne opleve det smukke Skagen, så kan det nås på lidt over en time. I får et ophold tæt på havet, Aalborg bugt og Læsø Rende.

Med en kør-selv ferie til Dronninglund, får i en by der byder på et stort udvalg af smukke naturoplevelser. Selve byen er omkranset af den brusende storskov og Jyske Ås. Dette smukke landskab invitere jer på lange vandre eller cykelture i det fri. Tag ud i disse fantastiske omgivelser, og nyd den friske luft, og lad tingene gå i deres eget tempo. Med en bilferie til Dronninglund, får I desuden en idyllisk by, hvor er der rig mulighed for at kigge på butikker. Og er I bidt af en gal golfboldt så kan I tage ud på Dronninglund Goldklub og spille et par runder på deres banner. Er det et romantisk ophold I ønsker, så kan I tage en tur hånd i hånd, ned af Eventyrstien eller en tur ud på det bjergtagende Dronninglund Slot.

Der er altså massere af grunde til at tage til Dronninglund. Så pak bilen og kom afsted på en rigtig spændende kør selv ferie i det jyske.