Billigt Hotel i Frederikshavn

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Frederikshavn

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Frederikshavn

Oplev ”Toppen af Danmark” på den perfekte kør selv ferie i Danmark.

Med en bilferie til Nordjylland venter der hele familien et ophold med et stort udvalg af oplevelser. Lad Risskov Bilferie hjælpe jer med at finde et billigt hotel, pak bilen og tag på kør-selv ferie til Frederikshavn. Frederikshavn er en handelsby med en fin beliggenhed ved Kattegat.

I Frederikshavn kan I kombinere ferien, lige så den passer til jer. Så kan I fylde bagagerummet med indkøb fra en af Danmarks længste gågader, I kan i eget tempo udforske byens ældste bydel Fiskeklyngen eller I kan omgive jer med krudt og kugler i Krudttårnet. Ud fra toppen af Pikkerbakken strækker sig en platform, hvor fra I kan nyde udsigten over byen og helt til Hirsholmene, Sæby og Skagen. Syd for Pikkerbakken finder I Bangsbo Fort og I kan også besøge Bangsbo Dyrehave og Bangsbo Botaniske Have. Besøg også det spændende Bunkermuseum.

Om sommeren kan I nyde dagen på Palmestranden, så børnene kan nyde en rigtig badeferie og af andre oplevelser for børn bør I tage den korte tur til Hirtshals og besøge Nordsøen Oceanarium, der er Nordeuropas største akvarium.

Toppen af Danmark er fyldt med oplevelser og idylliske byer og med ferie i egen bil har I friheden til bl.a. at opleve Rubjerg Knude, Grenen, Råbjerg Mile, Skagen og Nordjyllands mange gode strande. Tag også på romantisk udflugt få kilometer nord for Frederikshavn til den lille fiskerby Strandby. Mulighederne er uendelige med en overnatning eller flere i Nordjylland.