Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Skagen

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Skagen

Tag på kør-selv ferie til Skagen og oplev den charmerende stemning på toppen af Jylland.

Skagen er med de smukke gule Skagenshuse, de stemningsfyldte gader, kunsten og den skønne natur er et oplagt valg til et ophold til den perfekte kør selv ferie. Byen og resten af Nordjylland har et stort udvalg af attraktioner og oplevelser for hele familien. Så læs mere om vores indbydende hoteller i Skagen og vælg hvor jeres overnatning skal være. Skagen er for både store og små og ferien kan både være den romantiske for to eller den aktive for hele familien. Uanset så kan Risskov Bilferie tilbyde et hotel til en god pris.

Skagen er en af Danmarks mest idylliske byer og her kan I kombinere den dejlige stemning i byen, med den sjove badeferie og de imponerende naturoplevelser. Strandene i Nordjylland er perfekte, så børnene kan nyde en dag ved stranden med badetur, bygge slotte i det fine sand og sjove lege i klitterne. Besøg også Grenen, der er Danmarks nordligste punkt. På Grenen, som kan nås både til fods og med Sandormen, kan I nyde udsigten over havets bølger så langt øjet rækker og det er lige her at de to have, Skagerrak og Kattegat, mødes og I kan stå med ‘et ben i hvert hav’.

Nyd et par timer på det børnevenlige Skagens Museum, der har en helt unik samling af værker fra Skagensmalerne og med fusionen af Anchers og Drachmanns hjem, som fortsat står, som de gjorde dengang, så kan I ikke besøge Skagen uden at lære mere om byens berømte kunstnere. Det er sjovt for børnene at opleve, hvordan kunstnerne levede i sin tid og der er selvfølgelig også plads til at holde pause med en is.

Husk at slappe af mens I er i Skagen og oplev i eget tempo både de hyggelige gågader fyldt med caféer og små butikker, den pulserende havn hvor I kan nyde en lækker fiskeret og selvfølgelig de gule huse i Gammel Skagen. Skagen vil forføre jer med det samme og på en ferie i egen bil, kan I samtidig opleve det bedste af Nordjylland. Så pak bilen og tag på en god kør selv ferie med en billig overnatning eller to i charmerende og forførende Skagen.