Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Thisted

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Thisted

Tag hele familien med på kør-selv ferie til Thy og nyd et ophold i områdets største by Thisted.

Med en overnatning eller to i Thisted kan I glæde jer til en romantisk by med små hyggelige gader. Tag jer tid til i eget tempo at slentre rundt i byens stræder. I Thisteds gader kan I kombinere den hyggelige stemning med shopping i byens butikker og holde pause på én af de gode restauranter eller caféer. Besøg Store Torv hvor der er torvehandel om sommeren.

Med et ophold i Thisted, så kan I vælge mellem et stort udvalg af kulturelle oplevelser. Af interessante museer kan nævnes Thisted Lilleby med en tro kopi af Thisted bymidte anno 1950 blot i en tiendedel størrelse, Thisted Museum med de mange oldtidsfund og Bunkermuseum Hanstholm, der er Danmarks største bunkermuseum.

Når I bor på hotel i Thisted, befinder I jer i et naturskønt område. Thisted har en smuk beliggenhed ved Limfjorden og I kan bl.a. nyde udsigten til byen på en hyggelig fjordsejlads. Med en ferie i egen bil kan I køre til store naturoplevelser i Nationalpark Thy, der er kyst, klitter, klitplantager, store søer og Vesterhavet så langt øjet rækker. Besøg ligeledes Kronborg Plantage, nyd en gåtur på Salling Natursti eller slap af i den folkelige park Christiansgave.

Tag på bilferie til Thisted og lad Risskov Bilferie hjælpe jer med at finde det helt rigtige hotel til en god pris, så kan I bare koncentrere jer om at nyde den perfekte kør selv ferie.