Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Østjylland

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Østjylland

Udforsk Østjylland med en kør-selv ferie og et billigt hotelophold i den smukke og mulighedsrige region. Hvadenten I ønsker en storbyferie, familieferie, aktiv ferie eller blot en lille miniferie eller et weekendophold, så har Østjylland nogle helt suveræne muligheder at byde på.

Find eksempelvis et billigt hotelophold på Djursland og giv børnene en uforglemmelig dansk familieferie med en herlig tur Djurs Sommerland. Med et hotel på Djursland har I korte afstande til mange gode muligheder og aktiviteter såsom Kattegatcentret i Grenaa, Skandinavisk Dyrepark, Randers Regnskov og meget andet. Oplev f.eks. Fregatten Jylland i den evigt charmerende østjyske havneby, Ebeltoft, som også byder på hyggelige brostenbelagte gader hvor der altid hænger en dejlig duft af de lokale vafler i luften.

Er I på udkig efter en storbyferie i Østjylland er Aarhus naturligvis det helt oplagte valg. Her kan I opleve masser af kunst og historie med et besøg i Den Gamle By og verdensberømte museer som AroS og Moesgaard Museum, I kan tage børnene med i Tivoli Friheden og gå shop amok på det hyggelige Strøg i Aarhus.

Der er lagt op til en fantastisk aktiv ferie i det smukke søjhøjland, som tæller byer som Silkeborg og Skanderborg og hvor der venter et væld af herlige naturoplevelser såsom Himmelbjerget og Ejer Bavnehøj.

Her på siden har Risskov Bilferie samlet de bedste tilbud på hoteller i regionen. Klik selv videre, udforsk mulighederne og tag afsted på alletiders bilferie i Østjylland.