Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Ebeltoft

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Ebeltoft

Tag på kør-selv ferie til en af Danmarks mest populære feriebyer, Ebeltoft på Djursland. Find et billigt hotelophold i eller i nærheden af Ebeltoft og få et helt suverænt udgangspunkt for såvel miniferie og aktiv ferie som familieferie og sommerferie.

Ebeltoft er en smuk gammel købstad som bl.a. er kendt for Fregatten Jylland, som ligger til nede ved byens havn. Selve byen ligger lidt oppe ad en bakke og byder på charmerende brostenbelagte gader som snoer sig op og ned mellem de mange søde butikker og gamle skæve bygninger. Hele året rundt hersker en herlig og festlig stemning med musik og underholdning og den umiskendelige duft af de lækre berømte lokale vafler.

Byen er en rigtig sommerferieby med mange hyggelige sommerhuse, kort afstand til stranden og kæmpestore isvafler der smelter i solen, hurtigere end man kan nå at spise dem. Men også i årets øvrige perioder er byen fuld af liv og charme og masser af muligheder og oplevelser. Eksempelvis bør I helt sikkert kigge forbi Fregatten Jylland. Fregatten Jylland er et interaktivt museum, indrettet i Verdens længste bevarede træskib. Skibet deltog i den 2. Slesvigske Krig, i Slaget ved Helgoland, og har altså et ganske unikt stykke af danmarkshistorien at fortælle. Historien formidles delvist gennem interaktive hjælpemidler såsom video, leg og spil, og museet er derfor yderst familie- og børnevenligt.

Med et hotelophold i Ebeltoft har I alletiders udgangspunkt for en familieferie med kort afstand til Djurs Sommerland, som er Nordens største af slagsen, Ree Park Safari, Kattegatcentret, Randers Regnskov og ikke mindst Skandinavisk Dyrepark som er kendt for sit fremragende isbjørneanlæg. Derudover kan I også let komme ind til Aarhus og kombinere opholdet med lidt storbyferie i Smilets By, som byder på masser af shopping, kultur og historie.

Er I til aktiv ferie finder I adskillige gode golfbaner spredt over Djursland som f.eks. Lübker Golf Resort og Kalø Golf Klub og fra Ebeltoft har I også kort afstand til det fantastiske naturområde i Nationalpark Mols Bjerge.

Se alle Risskov Bilferies tilbud på ophold, pakker og hoteller herunder og tag afsted på en herlig bilferie til Ebeltoft.