Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Fredericia

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Fredericia

Tag på bilferie i Fredericia med Risskov Bilferie og nyd et ophold i en hyggelig by, hvor fra I nemt kommer til oplevelser både på Fyn og i Jylland. Fredericia har en ideel beliggenhed i smukke naturomgivelser, og i egen bil kan I kombinere jeres ophold, som det passer. Så kan ferien både indeholde natur ved Trelde Næs, historie på Koldinghus, storbyferie i Odense eller en køretur på 50 km til Legoland, så børnene kan boltre sig.

På en god kør-selv ferie til Fredericia finder I et stort udvalg af oplevelser. Udforsk fæstningsværket Fredericia Vold, besøg den børnevenlige badestrand Østerstrand eller brug en aften i Fredericia Teater, der i de senere år har produceret kæmpesuccesser som bl.a. Seebach og Disney-opsætningerne Aladdin, Den Lille Havfrue, Tarzan og Klokkeren fra Notre Dame.

Fredericia ligger ved Lillebælt, hvor I kan nyde den smukke natur og både sejle, cykle, fiske, dykke eller gå ture ved vandet. Er I mere til oplevelser i højden, så tag på Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro, hvor fra I kan nyde udsigten ud over hele området.

Risskov Bilferie kan hjælpe jer med at finde det perfekte hotel til en god pris til jeres kør selv ferie ved Lillebælt. Både i Jylland og på Fyn er der gode overnatningsmuligheder, der oftest inkluderer som minimum morgenmad.