Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Grenå

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Grenå

Om I er på udkig efter en romantisk badeferie tæt på stranden, en ferie med vild og betagende natur eller et ophold der, for en god pris, placerer Jer og børnene tæt på Nordens største sommerland, så er en tur til Grenå lige sagen for Jer.

I vil få en helt speciel oplevelse ved at vælge et ophold her på halvøen ved

Kattegat. Djursland har nemlig en helt bestemt natur, og den salte friske havduft er altid i luften.

Vi vil foreslå, at I slår et smut forbi Nationalparken Mols Bjerge og naturparken Randers Fjord. Her vil I kunne tage på vandring i et fantastisk istidslandskab, der byder på en helt speciel natur, I ikke vil finde mange andre steder. Så leder I efter et ophold, der til en billigt pris giver jer adgang til denne bjergtagende natur, så pak bilen med det gode vandretøj og find et godt tilbud til en billig pris, og ja, så mangler I bare at komme af sted.

Er I mere til at hygge jer med en kop kaffe på den lokale cafe efter en god dag med shopping, ja, så har vi gode nyheder. Grenå er nemlig Djurslands største handelsby, og der er altså rigeligt med specialbutikker og andet godt.

Når man står på torvet, føles det som om, der er gågader så langt øjet rækker. Hele tre gågader støder nemlig sammen her på denne plads, hvor der i øvrigt er musik på torvet hver lørdag og mandag i Juli måned. Dette er også et godt sted at holde en lille pause, imens I nyder den udendørs servering i solen. Er I her om vinteren, kan I jo tage et glas gløgg og varme jer i en af de mange butikker, hvor I i ro og mag kan kigge på de mange varer i eget tempo.

Og som vi lovede, var der også noget for børnene. Djurs Sommerland ligger nemlig kun 19 minutter væk. En dag i denne park, vil blive en dag de aldrig glemmer.

Så ønsker I den perfekte kør selv ferie, så pak bilen og kom afsted.

Læs mere på vores hjemmeside, og find et ophold til en god pris, der passer Jer.