Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Horsens

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Horsens

Nyd en overnatning i en købstadsperle i Østjylland på en kør-selv ferie til Horsens.

Med en bilferie til Horsens bliver I mødt af en by med en skøn beliggenhed ved Horsens Fjord og med et stort udvalg af attraktioner. På et ophold i Horsens kan I kombinere smukke naturoplevelser med kultur, shopping og sjove lege for familiens yngste.

Ferien kan starte med en romantisk slentretur i eget tempo gennem Horsens’ hyggelige gader, hvor I kan finde Danmarks bredeste gågade, Søndergade. Her kan I fylde bagagerummet med indkøb eller holde pause på en af byens mange caféer. Herefter kan I besøge nogle af byens kulturelle tilbud, der bliver ført an af Fængselsmuseet i det gamle Horsens Statsfængsel.

Besøg også Horsens Kunstmuseum, der udstiller nyere dansk kunst eller Glud Museum, hvor I kan udforske de gamle gårde og fiskehytter. Stop ved Kloster Mølle, så kan I se den 1,3 km. lange dæmning eller på Danmarks Industrimuseum. Tag hele familien med i Aqua Forum, hvor der er både udspring, vandrutsjebane, spabad mm., så børnene kan boltre sig i vandet.

På den perfekte kør selv ferie kan I benytte jer af friheden ved ferie i egen bil og søge ud i området omkring Horsens. Bestig f.eks. Sukkertoppen ved Mossø, hvor fra I kan nyde udsigten over Gudenåen, gå over Den Genfundne Bro, tag en dukkert ved Langelinie strand eller besøg Endelave.

Lad Risskov Bilferie hjælpe jer med at finde et billigt hotel i Horsens, så I er klar til den perfekte kør selv ferie.