Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Skanderborg

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Skanderborg

Tag til Midtjylland på kør-selv ferie og nyd et billigt hotelophold i Skanderborg, omgivet af Søhøjlandets fantastiske naturomgivelser. Her på siden finder I alle Risskov Bilferies tilbud på hoteller og pakker i Skanderborg.

Skanderborg ligger skønt i Midtjylland og er bl.a. kendt for Skanderborg Festivalen, det dejlige område omkring Skanderborg Sø, den smukke slotskirke og Skanderborg Bunkerne. Den charmerende by ligger skønt midt i det midtjyske søhøjland hvor naturen taler for sig selv med sine frodige skove, blanke søer, adskillige gode vandre- og cykelruter og - naturligvis - Himmelbjerget! Er I på badeferie kan I nyde livet ved Søbadet i Skanderborg – ideelt til både børn og voksne. Hvis Himmelbjerget og Søhøjlandets natur ikke skulle være nok, så kan I også besøge det naturskønne område, Ejer Bavnehøj, syd for Skanderborg. Den aktive ferie i Danmark får ikke meget bedre vilkår end dem Midtjylland kan tilbyde. Den varierede natur og det rige og diverse dyre- og fugleliv gør enhver vandretur eller cykeltur til et eventyr.

Med et hotelophold i Skanderborg vil I bo bare 25 km. fra Aarhus hvilket giver Jer alletiders mulighed for, at kombinere Jeres ophold med lidt storbyferie, med shopping og sightseeing i den smukke og levende by. Samtidig har I kort afstand til andre byer som f.eks. Horsens, Ikast, Herning og Silkeborg som alle hver især har noget at byde på. I Silkeborg kan I f.eks. tage på en herlig tur med Hjejlen!

Skanderborg er en hyggelig by som egner sig fortrinligt til såvel aktiv ferie, familieferie eller romantisk parferie som rendyrkede miniferier og weekendophold. Byen tilbyder gode muligheder for at opleve kunst og kultur med adskillige museer og gallerier, hyggelige omgivelser for en shoppetur med mange forskellige butikker og masser af god mad på byens restauranter og caféer.

Se alle Risskov Bilferies tilbud herunder, find et hotel som passer lige til Jer og slå til mens der er gode penge at spare.