Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Vejle

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Vejle

Der venter jer wellness, historie, gastronomi og børneoplevelser i høj klasse på en kør-selv ferie til Vejle.

Et ophold i Vejle byder på utallige oplevelser for hele familien. Her kan I kombinere et par overnatninger på hotel med shopping i Vejles charmerende gågader, nyde den storslåede natur ved Vejle Fjord, besøge et af de lækre wellnesssteder eller få en gastronomisk oplevelse.

En bilferie til Vejle tilbyder også et stort udvalg af oplevelser i børnehøjde. Besøg Økolariet eller Randbøldalmuseet, så børnene kan lære og udforske eller lade dem svinge i trætoppene i Gorilla Park Vejle. På en ferie i egen bil kan I samtidig nemt komme til både Legoland, Lalandia og Givskud Zoo. Er I på romantisk ophold uden børnene, så er det mere oplagt at nyde et af områdets spa- og wellnesshoteller, der ligger så I kan nyde udsigten over fjorden.

Vejle er en historisk by, hvor I kan opleve levn fra både stenalderen, bronzealderen, jernalderen og vikingetiden. Gå ikke glip af Egtvedpigens Grav, Jelling Monumenterne, Ravningbro, Vingsted Jernaldermiljø og en gåtur i eget tempo på Hærvejen. Besøg også Vejles kulturhistoriske museum og Bindeballe Købmandsgård.

Vejle ligger midt i Danmark og i god køreafstand fra de fleste steder i landet. Lad Risskov Bilferie hjælpe jer med at finde det helt rigtige hotel til en god kør selv ferie til Jylland. Vi har altid et hotel, der kan passe til jeres behov og til en god pris.