Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Silkeborg

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Silkeborg

Et ophold i Silkeborg hører til den perfekte kør-selv ferie for hele familien.

Af de mange idylliske byer, der møder jer på en kør-selv ferie til Midtjylland ligger Silkeborg i toppen. Silkeborg kan tilbyde et stort udvalg af oplevelser og her kan I kombinere kultur og gastronomi med skønne naturoplevelser og sjove lege i børnehøjde. Fra jeres hotel kan I starte med en slentretur i eget tempo gennem Silkeborgs hyggelige gader, hvor I finder mange små unikke butikker og kreative kunsthåndværkere. I kan holde pause på en af byens mange gode caféer eller restauranter.

Ferien kan byde på et stort udvalg af kulturelle oplevelser. Besøg f.eks. Papirmuseet, Museum Silkeborg med Tollundmanden, Silkeborg Bunkermuseum, Jysk Automobilmuseum eller det populære Museum Jorn. Selvfølgelig byder en kør-selv ferie til Silkeborg også på oplevelser for hele familien, så børnene kan underholdes. For de dyreglade, så kan I vælge mellem AQUA Akvarium og Silkeborg Ørnereservat med Rovfugleshow og Bisonfarm.

På en ferie i egen bil kan I nemt udforske den smukke natur omkring Silkeborg. Pak bilen og tag på dagstur i naturen. Besøg Himmelbjerget, hvor I kan få jer en god vandretur og samtidig nyde udsigten over landskabet med søer og skove så langt øjet rækker. Det er også muligt at tage med hjuldamperen Hjejlen til Himmelbjerget, som fragter gæster mellem Silkeborg, Himmelbjerget og Ry.

Silkeborg er perfekt til en romantisk ferie og med Risskov Bilferie kan I altid finde et hotel til en god pris, når I skal på bilferie.