Billigt Hotel i Sønderjylland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Sønderjylland

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Sønderjylland

Pak bilen og tag på en skøn kør-selv ferie i Sønderjylland. Risskov Bilferie har et stort udvalg af hoteller og ophold spredt ud over hele den naturskønne og oplevelsesrige region.

Sønderjylland er fyldt med muligheder og der er stor variation fra kyst til kyst. Hvadenten I er på udkig efter en aktiv ferie med fantastiske naturoplevelser, en familieferie med action og hygge for børnene eller en miniferie eller et weekendophold med byliv, shopping og sightseeing, historie, kunst og kultur, så finder I det hele i Sønderjylland.

Find f.eks. et billigt hotel nær den jyske vestkyst og tilbring nogle uforglemmelige dage i selskab med Nationalpark Vadehavet! Det smukke område byder på masser af spændende guidede ture og er I afsted i foråret eller efteråret kan I endda opleve det fascinerende Sort Sol-fænomen, hvor kolossale flokke af stære samles i marsken. Vadehavsområdet er perfekt for en aktiv ferie med vandre- og cykelture såvel som for besøg på den hyggelige ø, Rømø.

Familieferien i Sønderjylland har særdeles gode vilkår med populære steder som Acture Park, nær Vojens og Universe Science Park (det tidligere Danfoss Universe), nede omkring Sønderborg. Dertil kommer at I, med det rette hotelvalg, også kan komme til at bo i kort afstand fra Billund, hvor I både finder Legoland og Lalandia.

Den sønderjyske hovedby, Sønderborg, er et must at besøge når I er på ferie i Sønderjylland. Her kan I bl.a. besøge Sønderborg Slot og opleve et ganske unikt stykke danmarkshistorie ved Dybbøl Mølle og Dybbøl Banke. Derudover byder byen på gode shoppingmuligheder og masser af kunst og kultur med forskellige gallerier og museer.

Med en ferie i Sønderjylland har I alletiders muligheder for, at spare nogle gode penge med en tur ned over grænsen. Turen ned til Padborg tager ikke lang tid, fra et hotel f.eks. i Aabenraa eller i Tønder, og således kan I let kombinere Jeres hyggeferie med lidt grænsehandel.

Risskov Bilferie har her på siden samlet alle de bedste og billigste tilbud på hoteller og ophold i hele Sønderjylland. Tag selv et kig rundt og find Jeres næste kør-selv ferie lige her.