Billigt Hotel i Christiansfeld

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Christiansfeld

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Christiansfeld

Er I ude efter et ophold I en af Danmarks brede udvalg af idylliske byer, så kan en bilferie til Christiansfeld være noget for Jer.

Få en overnatning I denne by, der i 2015 blev optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv på grund af dens meget særprægede design. Et design der er utroligt dansk, men som alligevel ikke minder om nogen andre danske byer.

Kommer I til Christiansfeld, kan I passende tage en romantisk spadseretur ned af byens to parallelle gader, der begge ender på byens centrale plads. I vil her opleve en særdeles smuk og gammel by, der er utroligt velbevaret. I vil kunne nyde udsigten over de mange gamle bygninger og gader, der alle blev opført imellem 1773 og 1800.

Og så kan I jo passende slutte dagen af med et honninghjerte. Byen er nemlig berømt for sine dejlige honninghjerter, der er blevet bagt her siden 1783.

Ved et ophold i Christiansfeld får I også et ophold til en god pris, der placerer Jer rigtig godt i forhold til at udforske Jylland. Byen befinder sig 13 kilometer nord for Haderslev og 18 kilometer syd for Kolding, så I kan altså billigt komme ind til de lidt større byer.

Så har I brug for at holde en pause, eller ønsker I blot at se Jylland, så er Christiansfeld

et godt udgangspunkt for en bilferie.

Så læs mere på vores hjemmeside. Pak bilen og kom af sted på en kør-selv ferie til Christiansfeld.