Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Gråsten

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Gråsten

Har I lyst til at overnatte I det smukke Jylland? Så kan vi forslår et ophold på en af vores hoteller i nærheden af den smukke idylliske by Gråsten.

Her kan I få en romantisk tur, der byder på lange ture hånd i hånd. Her kan I for en god pris opleve et fantastisk slot, en stemningsfyldt havn og en smuk, smuk skov.

Få et billigt ophold her på halvøen Sundeved, som ligger I Sønderjylland. Her får I en kør-selv ferie der ud over skove, slot og havn, også placere jer kun 16 km fra Kruså, og 16 km for Sønderborg og 22 km for Åbenrå.

Kort sagt en bilferie der er placeret rigtigt godt.

Og lige meget om I kommer I egen bil, eller om I tager det offentlige, så er Gråsten en by, I bør besøge mindst én gang.

Og når I er her, så må I da lige forbi det fantastiske Gråsten slot som stadigvæk den dag i dag bebos af den Kongelige familie. Hvis I er heldige at komme i en periode, hvor de befinder sig andetsteds, kan man være heldig at kunne tage på rundvisning på slottet. Men er I ikke så heldige, så kan en romantisk tur i slotshaven anbefaledes. Her kan I gå rundt i egen tempo og nyde udsigten af det smukke slot, samt de mange rododendron, der blomster så smukt.

Så ønsker I den perfekte kør selv ferie I en af Danmarks idylliske byer med et stort udvalgt af smukke omgivelser i form af havn slot og skov, så er Gråsten stedet for Jer.