Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Sønderborg

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Sønderborg

Tag på et historisk ophold i Sønderjylland med en spændende kør-selv ferie til Sønderborg.

Med et stort udvalg af hoteller til en god pris, kan Risskov Bilferie hjælpe jer med at finde de bedste overnatninger til jeres bilferie. Sønderjylland er spækket med idylliske byer og hovedbyen Sønderborg er et besøg værd. Her kan I kombinere områdets spændende historiske oplevelser med en byoplevelse i eget tempo.

Sønderborg har en charmerende bymidte, hvor hele familien kan gå på opdagelse. Under jeres ophold i Sønderborg skal I besøge historiske Sønderborg Slot eller opleve det imponerende Alsion med universitet, forskerparken og koncertsalen og hvor I kan holde pause på caféen og nyde en forfriskning.

I Sønderborg er der også rig mulighed for at fylde bagagerummet med indkøb. Nyd en tur i byens hyggelige gågade, hvor der ofte er live musik eller besøg indkøbscentret Borgen Shopping, der har mere end 50 butikker. Sønderborg har ligeledes en charmerende havnefront med caféer og restauranter, hvor I kan slappe af og nyde udsigten.

Med en overnatning i Sønderborg er I tæt på store oplevelser. Besøg historiske Dybbøl Banke og tag også syd for grænsen og oplev Danevirke. På en kør selv ferie i egen bil kan I opleve Gråsten med den smukke beliggenhed og kongefamiliens sommerresidens Gråsten Slot. Ferien kan også byde på en tur til oplevelsesparken Universe, så børnene kan opleve Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark med videnskab i fokus.

Med et billigt hotel i Sønderborg er I klar til at opleve alt det bedste af Sønderjylland.