Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Vestjylland

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Vestjylland

Danmark har faktisk utrolig mange spændende steder man kan besøge. Og både inden for kultur, og inden for natur, kan man finde utroligt mange gemte perler, som det i den grad er et besøg værd. Og mange af disse, finder I i Vestjylland.

Her kan I finde ophold, der byder på en hel speciel natur med heder og smukke lange kystlinjer. Og er man på bilferie, uden at være vant til det Vestjyske landskab, så må man mange stoppe bilen for at nyde udsigten ud over den buldrende Nordsø. Men det er også helt okay. For Vestjylland skal oplevelse I eget tempo.

Og lige meget hvor I overnatter, Så vil I kunne finde noget af interesse. Og dette skyldes ikke mindst Vestjylland brede udvalg af museums.

Her kan nævnes Tripitz Fiskeri-og Søfartsmuseet, Frilandsmuseet Hjerl Hede Vinderruk, Danmarks Flymuseum og et hav af andre.

Og er man mere til Danmarks smukke haver, så kan Vestjyllands her også være med. I vil nemlig her finde et stort udvalg af smukke haver, parker og anlæg.

Her kan nævnes Urtehaven ved Middelalderbogen Spøttrup, Enemærkets Hostalhave, Fru Pedersens have, Den japanske haver og mange, mange flere.

Og så kan en tur til Hvide sande selvfølgeligt altid foreslås.

Her kan I opleve Holmsland klit og en rigtig hyggelig fiskerby.

Eller I kan tage til Skjerns enge og opleve dette fantastiske å-løb, der slynger sig imellem eng, sø og skov.

Så lige meget om I er ude efter en tomantisk ferie eller en ferie med børnene, så vil I finde noget for Jer I Vestjylland.

Her vil I finde mange af Danmarks mest idylliske byer, og samtidig kan I nemt kombinere det med et par af de større byer, og få den perfekte kør selv ferie.

Og ser I mere på vores hjemmeside, vil I helt sikkert kunne finde noget til en rigtig god pris.