Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Esbjerg

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Esbjerg

Tag på kør-selv ferie til Esbjerg og lad jer forføre af den tredjestørste by i Jylland.

Med et ophold i Esbjerg kan I kombinere jeres bilferie, så den passer lige til jer. Her kan hele familien nyde en god kør selv ferie med et stort udvalg af oplevelser inden for kunst, kultur og arkitektur i en livlig havneby. Desuden er der en enestående natur ved Esbjerg, da byen ligger ved Nationalpark Vadehavet.

Oplev Esbjerg by i eget tempo og nyd f.eks. en gåtur ned af Danmarks længste gågade med specialbutikker og hyggelige caféer og skal I fylde bagagerummet med indkøb, så er det et must at besøge Broen Shopping med 60 butikker.

Ferien kan rumme besøg på flere spændende museer. Esbjerg har et stort udvalg af museer, der er interessante for både voksne og børn. Besøg f.eks. Fiskeri- og Søfartsmuseet, Esbjerg Kunstmuseum, Esbjerg Museum, Bogtrykmuseet eller Museumsfyrskibet.

Når I holder ferie i egen bil, så er det nemt at komme til oplevelser, der ligger lige uden for Esbjerg. Sørg for at finde tid til at se Svend Wiig Hansens berømte skulptur ”Mennesket ved Havet”. Fra den imponerende skulptur kan I nyde udsigten ud over vandet. Tag også bilen en tur til Fanø, så kan I holde pause fra bylivet og nyde roen og de brede sandstrande.

Når I skal finde overnatning til jeres kør selv ferie til Esbjerg, så lad Risskov Bilferie hjælpe jer med at finde et hotel til en god pris, som passer lige til jeres behov.