Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Ringkøbing

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Ringkøbing

Tag på kør-selv ferie til Ringkøbing og oplev en idyllisk købsstad i Vestjylland.

Et ophold i Ringkøbing er en romantisk oplevelse blandt de brostensbelagte gader og de gamle købmandsgårde. Med en overnatning i Ringkøbing kan I kombinere en historisk by med de mange kulturelle oplevelser, gastronomi og gode shoppingmuligheder.

På en bilferie til Ringkøbing kommer I til en af de ældste og mest velbevarede købstæder i Danmark. Byens gamle bymidte er meget smuk og præges af Torvet, hvor I finder det gamle rådhus. Omkring torvet finder I flere hyggelige udskænkningssteder og hvis vejret tillader det, kan I holde pause med en kold drink eller kop kaffe. Gå også en tur i eget tempo på havnen, hvor I kan nyde udsigten ud over vandet. Tag jer desuden tid til et besøg på Ringkøbing Museum, se skulpturen ” Survival of the Fattest”, gå en tur i Laubjergs Rosenhave eller besøg et af de mange gallerier.

En god kør selv ferie til Ringkøbing byder også på en by med en fantastisk beliggenhed i landskabet langs den smukke Ringkøbing Fjord. På en ferie i egen bil kan I nemt udforske området omkring Ringkøbing, hvor I bl.a. finder badestrande for hele familien som f.eks. Sorte Bakker.

Risskov Bilferie har et stort udvalg af hotelophold i Vestjylland til en god pris. Så lad os hjælpe jer, når I skal bestemme, hvilket hotel der passer til jeres behov. Vi hjælper jer til billigt at opleve Ringkøbing på jeres næste kør selv ferie.