Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Tarm

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Tarm

Kunne I tænkte jeg et ophold I Vestjylland, der byder på smuk vild natur og idylliske landsbyer?

Så skulle I tage en kør-selv ferie til Tarm. Her får I en af Danmarks mange idylliske byer. En af dem der er rigtig godt placeret i forhold til Jyllands fantastiske natur. I Kan tage på en fantastisk sejltur ned af den smukke å Skjerns Enge. Her kan I sejle ned af den enestående flod og se naturen leve omkring jer.

Eller I kan tage til Ringkøbing Fjord. Her kan I stå på bredden og nyde udsigten ud over vandet, imens den salte havluft kilder i næsen, og mågerne skriger glædeligt fra oven. I det fjerne vil I kunne se Holmsland klit som skærmer fjorden fra det brusende Vesterhav.

Og er I på Bilferie I egen bil, så må I tage en tur forbi Hvide Sande. Denne fantastiske fiskerby er placeret i Holmsland Klit Sogn. Her kan I opleve det fantastiske sluseanlæg, der blev bygget imellem Nordsøen og Ringkøbing fjord den gang 1931

Lyder dette som det perfekte sted for Jer, til at holde en pause fra hverdagen? Så kan I roligt pakke bilen og komme af sted. Her får I vild natur og idylliske omgivelser for alle pengene.

Så fyld bagagerummet med godt fodtøj og varme jakker, og kom af sted på den perfekte kør selv ferie i det jyske.