Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Varde

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Varde

Find et billigt hotelophold i Varde og få alletiders udgangspunkt for såvel miniferie og weekendophold som sommerferie og aktiv ferie ved Vesterhavet.

Varde er en hyggelig handelsby i Sydvestjylland med gode muligheder for shopping, kort afstand til Vesterhavet og Nationalpark Vadehavet og byder på adskillige museer, kirker og gallerier samt et væld af kulturelle arrangementer og events hele året rundt.

Byen ligger lige nord for Esbjerg og giver Jer alletiders udgangspunkt for nogle ganske unikke naturoplevelser ved Nationalpark Vadehavet. Her kan I bl.a. nyde nogle helt fantastiske solnedgange, komme på sælsafari eller østers- og muslingesafari og, hvis I ønsker at køre lidt længere sydpå, opleve naturfænomenet Sort Sol, hvor kolossale flokke af stære samles i marsken. I 2014 bestemtes det, at den største del af Nationalpark Vadehavet – et område på ca. 1.200 km² - opfyldte kriterierne for at komme på UNESCO’s verdensarvsliste.

Der venter også bogstavelig talt et hav af naturoplevelser i det enorme område som kaldes Naturpark Vesterhavet. Samlet set dækker naturparken over et område på mere end 22.000 hektar, og det omfatter bl.a. Filsø, Vrøgum Kær og en sand perlerække af smukke, hvide sandstrande placeret langs den jyske vestkyst. Naturpark Vesterhavet strækker sig helt oppe fra Nymindegab ved Ringkøbing og ned til Nationalpark Vadehavet og derudover har I også masser af skøn natur i vente ved Blåvandshuk, Ho Bugt og de grønne områder omkring Varde Å. Varde er med andre ord ganske enkelt perfekt for en aktiv ferie med masser af dejlige vandre- eller cykelture i naturen og oplevelser ved Vesterhavet og Vadehavet. Efter en herlig dag kan I gå en tur op i det 39 meter høje Blåvandshuk Fyr og nyde en helt eminent udsigt over Horns Rev og intet mindre end Verdens største havmøllepark nedenfor!

Risskov Bilferie har et stort udvalg af hoteller og ophold i Varde og det øvrige sydvestlige Jylland. Gå på opdagelse i de mange tilbud, find et der passer lige til Jer og tag afsted på Jeres næste ferie i Varde.