Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Ribe

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Ribe

Danmarks ældste by venter med et stort udvalg af oplevelser på en kør-selv ferie til Ribe.

Med et ophold i Ribe, så kan I nyde en historisk by, der har en helt unik charme. Ferien kan starte med en romantisk slentretur i eget tempo gennem den gamle bydel, hvor de gamle klostre og den smukke Ribe Domkirke vidner om en gammel middelalder by med en enorm historie. Vikingerne har også spillet en stor rolle i Ribes historie og det kan hele familien lære mere om på Museet Ribes Vikinger samt på Ribe Vikingecenter.

I kan finde en god pris på jeres overnatning i Ribe og herefter er det bare med at nyde byens stemning og mange oplevelser. I Ribe kan I kombinere historie og natur med kunst og kultur. Besøg bl.a. Ribe Kunstmuseum, Sct. Catharinæ Kirke og Kloster, Kannikegården, Taarnborg samt det gamle rådhus.

Ribe har en naturskøn beliggenhed og på en ferie i egen bil er det et must at besøge Nationalpark Vadehavet, så børnene f.eks. kan opleve en Sea Explorer tur eller en ørkensafari. Læs mere om de forskellige oplevelser på den officielle hjemmeside. Tilrettelæg måske jeres bilferie, så I kan opleve det populære fænomen ”sort sol” eller tag jer tid til en tur til Mandø, der er et sandt paradis for enhver naturelsker.

Er jeres perfekte kør selv ferie fyldt med historie og skønne naturoplevelser, så lad Risskov Bilferie hjælpe jer med at finde et billigt hotel i nærheden af Ribe.