Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Sjælland

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Sjælland

Pak bilen og kom afsted på Jeres næste kør-selv ferie med et billigt hotelophold i Sjælland. Risskov Bilferie har et stort udvalg af hoteller og kroophold over hele Sjælland, og hvadenten I søger en storbyferie i København, aktiv ferie, familieferie, badeferie, en romantisk parferie eller blot et hyggeligt weekendophold, så finder I det lige her på siden.

Sjælland er en dejlig ø, fyldt med varierede muligheder med alt fra fantastisk natur, badestrande og golf til storbyliv i København, smukke slotte, kultur og historie. Find f.eks. et godt tilbud på et hotel i nærheden af Næstved og oplev Gavnø Slot eller tag hele familien med i Bon Bon Land. I kan også tage til Roskilde og få masser af spændende historie fra vikingetiden og se den smukke domkirke. Eller kør selv på storbyferie i København i egen bil og nyd et herligt hotelophold på et af de mange gode og billige hoteller i hovedstaden. Her kan I opleve alt lige fra Tivoli til Amalienborg, shoppe løs på Strøget og nyde den dejlige stemning i Nyhavn.

Ude ved kysterne har Sjælland også masser at byde på, og der er stor forskel fra øst til vest og fra nord til syd. I øst kan I nyde ferielivet omkring Køge Bugt og opleve helt unik dansk natur ved Stevns Klint eller Møns Klint, og i Vestsjælland finder I mange hoteller omkring Storebælt med spændende og historiske byer som Slagelse, Korsør og Kalundborg. I Nordsjælland er der lagt op til sommer, sol og badeferie i herlige områder som Tisvildeleje eller Gilleleje, som begge byder på lækre sandstrande og sommerstemning. Det er også i Nordsjælland I bl.a. kan besøge kunstmuseet Louisiana og opleve Kronborg. Og i Sydsjælland med Lolland og Falster kan I f.eks. nyde et billigt hotelophold nær Maribo, Sakskøbing eller Rødby hvor muligheder som Lalandia og Knuthenborg Safaripark såvel som Danmarks sydligste punkt, Gedser Odde, altsammen er indenfor rækkevidde.

Gå på opdagelse i de mange billige hotelophold og kroophold i Sjælland. Risskov Bilferie har samlet de bedste og billigste tilbud i Sjælland herunder, og finder I helt sikkert et hotel som passer lige til Jer.