Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Hundested

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Hundested

Kunne I tænke jer at komme på en ferie der byder på en rigtig havneby med sjæl og ånd.

Hvis I kan sige ja, til dette, så skal I tage et dejligt afslappede ophold i Hundested. Her vil den friske havluft, og den hyggelige stemning med det samme sætte sig i sjælen, og få pulsen ned og livsglæden op.

Her får I en bilferie der ligger tæt på Nordsjællands bedste badestrande. I får en idyllisk havneby, der har sin hel egen personlighed. Fra de specieldesignede sommerhuscykler til den lille færge der sejler feriegæster over vandet til Rørvig. Her får I et havneliv hvor fiskerne ligger ind hver morgen og hvor lystsejlerne sejler ud hver formiddag. Her få I den friske salte duft af hav og fisk, og lyden fra himlens måger.

Hvis I vælger en Kør-selv ferie til denne danske havneby så finder I den helt oppe I det nordligste Nordsjælland ude på halvøen Halsnæs som er en del af Torup Sogn. På vejen derop kommer i igennem det Nordsjællandske landskab, og I vil I finde et stort udvalg af hyggelige havnerestauranter og et utal af smukke slotte og palæer.

I kan nemt komme til Hundested I egen bil, men vil I hellere havde en cykelferie, så kan man dette også nemt lade sig gøre. For ikke at nævne, at der køre et tog lige til havnen.

Og får I lyst til at holde en pause fra havmiljøet så kan I tage på en spændende udflugt til Polarforskerens Knuds Rasmussens Hus. Her vil I få et detaljeret indblik i eventyrens liv. Samt opleve den helt specielle stemning og udsigt, som er ved hans hjem.

Lyder dette som noget for Jer? Så pak bilen og kom af sted på en rigtig god bilferie.