Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Sydsjælland

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Sydsjælland

Find et billigt hotelophold i Sydsjælland og tag med Risskov Bilferie på en herlig dansk ferie med masser af oplelvelser for hele familien.

Sydsjælland har utroligt meget at byde på med adskillige spændende byer, fantastiske naturoplevelser, kulturelle og historiske seværdigheder og et væld af børnevenlige aktiviteter. Næsten uanset hvor I sydsjælland I vælger at bo, vil I have kort afstand til alle regionens muligheder. Tag f.eks. på familieferie og tag ungerne med en tur i Bon-Bon Land, oplev Kjøge MiniBy, Kalvehave Dyrelabyrint og meget andet. Om sommeren finder I mange gode badestrande hvor hele familien kan hygge sig i solen.

Ønsker I en aktiv ferie, et weekendophold eller en romantisk parferie for 2, har Sydsjælland også et stort udvalg af muligheder og aktiviteter for Jer. Med et billigt hotel i nærheden af Næstved kan I f.eks. opleve det fantastiske Gavnø Slot og den tilhørende slotspark, som hele året rundt byder på masser af kulturelle indslag, ægte dansk hygge og stemningsfulde omgivelser.

For naturelskerne er det helt oplagt med et hotelophold ovre i den østlige del af regionen, så I kommer til at bo tæt på Stevns Klint. Her får I alletiders udsigt over havet og klipperne på den hele 17 km. lange klint, som på sit højeste kommer op på 41 meter over havets overflade. Stevns Klint blev optaget på UNESCO’s verdensarvsliste i 2014 og er en helt enestående dansk oplevelse. Kan I ikke få nok, har I også gode muligheder for at tage en udflugt til Møn og opleve Møns Klint.

Sydsjælland har masser af herlig natur og gode muligheder for vandre- og cykelture, f.eks. omkring Køge Bugt, ved Karrebæksminde Bugt eller Præstø Fjord. Oplev også det herlige naturområde Fuglereservatet Ølsemagle Revle, gå på opdagelse i Faxe Kalkbrud eller oplev Danmarks Borgcenter og Gåsetårnet i Vordingborg.

Mulighederne er utallige og der er virkelig noget for enhver alder og smag når I tager på ferie i Sydsjælland. Risskov Bilferie har herunder samlet alle de bedste og billigste tilbud på hoteller og ophold i Sydsjælland, som I nu selv kan på på opdagelse i. Herfra er det bare at vælge det som passer lige til Jer og så ellers bare nyde en herlig dansk kør-selv ferie til en yderst fordelagtig pris.