Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Halmstad

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Halmstad

Kunne I tænke jer at opleve Sverige? Altså virkelig opleve det? Så er det Halmstad I skal til.

Her får I en by ved Sveriges Verstkyst, som er så svensk som det kan være, og dette er netop en af grundene til, at så mange valfarter til byen hvert år. Her får I en ferie der byder på sandede strande, gode golf muligheder og utrolig smuk natur. I får en by med en hyggelig svensk gågade der emmer af god stemning, hvor I vil få rig mulighed for at nyde en kop kaffe, eller spise et godt måltid imens I ser på butikker, og nyder den afslappede atmosfære.

Vælger I en kør-selv ferie til Halmstad, så får I en ferie hvor der er massere at se og opleve.

I kan studere de mange tegn fra krigen imellem Danmark og Sverige, eller I kan tage på en smuk sejltur ned af Nissan floden. Eller en tur ud til Galgebakken, som, trods sin uhyggelige oprindelse, i dag står som et smukt sted. Desuden kan I lidt syd for Galgebakken finde et flot udendørs museum fyldt med historiske bygninger. Lidt ligesom det danske Frilandsmuseum.

Lyder dette som noget for Jer, så pak bilen og kom af sted. Har I ikke egen bil, så kan turen nemt og billigt klares med det offentlige. Så der er ingen undskyldning for ikke at få en rigtig god oplevelse i Halmstad.