Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Polen

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Polen

Tilbring Jeres næste badeferie, wellnessophold eller storbyferie i Polen med et billigt hotelophold i en af landets mange spændende og smukke byer. De fleste af Risskov Bilferies hoteller i Polen er placeret langs landets nordlige kyst og det er fordi der hele vejen langs med Østersøen ligger den ene charmerende kystby efter den anden som perler på en snor. Her tilbydes et bredt og varieret udvalg af lækre badestrande, wellness og skøn natur. Find eksempel et hotel i den populære kurby Kołobrzeg, kystbyen Mielno eller den smukke havneby Jarosławiec og nyd en herlig badeferie eller en forlænget weekend på østersøkysten.

Er I mere til kultur og historie er byen Stettin, i den nordvestlige del af landet, en helt perfekt destination for en miniferie i Polen. Stettin er en smuk, historisk by hvor I bl.a. kan opleve det flotte hertugslot og byens imponerende katedral.

I landets nordvestligste hjørne ligger den lille by, Miedzyzdroje, hvorfra I har kort afstand til Wolinsky Nationalpark, som er perfekt til vandreture og naturoplevelser under en aktiv ferie i Polen.

I Gdansk venter en herlig storbyferie i særdeles smukke omgivelser. Gdansk er en populær storby med knap 500.000 indbyggere og her kan I opleve spændende seværdigheder såsom Mariakirken, byens imponerende rådhus og den berømte havnekran.

Risskov Bilferie har herunder samlet alle de bedste og billigste tilbud på hoteller og ophold i Polen. Udforsk mulighederne og tag afsted på Jeres næste kør-selv ferie.